En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Nyårsdagsrapport

Efter träningen med Bonita idag åkte jag för att träffa Sexy och titta till de fina valparna. Sexy blev väldigt glad när jag kom och jag tog ut henne en liten sväng. Sedan följde jag med henne in i valphagen. Alla 11 sov så gott. Allihop i en stor hög utom en hane som låg en liten bit från de andra. Jag gav Sexy ett mål mat och hon drack vatten innan hon klev ner till valparna

Hon är en riktigt duktig mamma!. Har man 11 valpar är det som gjort för slagsmål vid maten. Så hon väckte ett par av dem genom att börja tvätta dem i rumpan. Och snart låg det 6 valpar och diade och jag killade henne på ryggen och halsen. Det gillar hon. Hon lägger ner huvudet i min ena hand och sträcker ut sig så bakbenen sticker utanför bia-bädden. Efterhand som valparna blev mätta så somnade dom och Sexy väckte resten som fick äte de med i lugn och ro. Första gången jag såg detta trodde jag det var slumpen som gjorde att det inte blev slagsmål om maten. Men hön gör så. Man blir imponerad och lite rörd. Man är ju blödig. När valparna började bli klara med maten rullade hon över på rygg och två valpar bvlev hängande längs hennes sida med tutten i ett stadigt grepp i munnen. Det blir varmt och jag klappade henne lite på magen och blåste lite på den. Det gillar hon! Så paratade vi lite hemlisar med varann Sexy och jag. Och Sexy var nöjd och jag kunde åka hem. Imorgon skall jag ta med kameran hoppas jag skall ni snart få se att dom har växt en del.

Skrivet av Sexy, 2008-01-01 23:25

Vad mysigt det låter!
Sexy verkar vara en duktig mamma, ska bli roligt att se nya bilder.
Aussie hälsningar Lilleba,Snowie och Jolly

Skrivet av Lilleba, 2008-01-02 10:48

Hej Lena!
Vad roligt att läsa om den duktiga Sexy, vad finurligt att mata hälften åt gången, det har jag aldrig varit med om :)
Är lite avundsjuk på er som har klarat av den första pärsen, vi sitter och väntar Pinot sover mest och jag tror att tempen är på väg ner nu men är inte helt säker ännu förrän jag tempat en gång till om ett par timmar.
Möjligt att det sätter igång i natt! För att det ska bli på dagen är väl för mycket begärt.
Hälsningar Christina och gänget

Skrivet av Christina, 2008-01-02 11:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?