En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Fläkt - på g

Åh, vad jag saknar min dator! Naken känner jag mej precis som Christina sa. Fläkten är beställd men datorn blir inte klar denna veckan heller. Jag har en del kort på några av valparna (Några tikar saknas, tyvärr.) som jag tog när Gitte, Kidjos ägare var hemma hos Tina och fingranskade valparna. Det var kul och intressant att titta på och lyssna. Dem skall ni få er till livs när min dator är hemma igen.

Jo, så var det valpen också. Hon skall bo hos oss. Meja kommer vi att kalla henne. Det var väl ett fint namn? Och det påminner inte om vare sig Sexy eller Bonita. Jag hämtar henne och Sexy antagligen imorgon.

Sexy har vi längtat efter! Vi var ute i skogen igår Ki, jag och Fozzie, Zolo, Sexy och Bonita. Vi hade med oss kaffe som vi drack sittande på en stubbe. Sexy var alldeles strålande glad och jagade Zolo och Bonita växelvis när hon inte låg på rygg i mitt knä. Hon är nog rätt nöjd att valparna är stora nog att flytta till sina nya familjer nu.

Bonita har levt lyxliv som ensamhund i ganska många veckor nu. Det har hon trivts gott med utan att längta efter Sexy. Men hon kommer gilla att ha Sexy hemma igen tror jag.

Lilla Meja kommer att få en mjukstart (!) i sin nya familj med 20-årskalas med tjocka släkten på söndag. Ja, ja trevligt skall det bli. Och för säkerhets skull har vi bjudit Leo, Carina och Tequila också. Det skall böjas i tid...

Skrivet av Sexy, 2008-02-21 18:48

Haloj!!
Kul att höra att ni lever jag började undra!!!
Det blir nog jättebra med lilla Meja(fint namn).
Ja det hadde varit kul att träffas! Ni får gärna komma och kolla när vi vallar.

Ha det gott!!
Lilleba,Snowie&Jolly

Skrivet av Lilleba, 2008-02-21 19:21

Förstår att det ska bli skönt att få hem Sexan igen och spännande med en ny stjärna i hemmet! Stackars Sexy slipper inte helt ifrån sina barn den här gången heller! :)

Meja är fint!!!

Kram / Sandra, Silly & Dizzy

Skrivet av Sandra, 2008-02-21 19:29

Vad kul med en liten valp att gosa med...
Lilla Meja, det blir fint :)

Lycka till med den nya familjemedlemmen!

Kram
Åsa och Silva

Ps. Förstår att både du och Sexy har saknat varandra samt att Bonita har haft det mys med att vara med bara dig. Men hon kommer nog i alla fall bli tokglad över att se sin kompis igen. Dessutom kommer ju ytterliggare en lekkamrat som dessutom kommer att vara rätt så villig på att leka (stundom i alla fall) Ds

Skrivet av Åsa, 2008-02-21 21:50

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?