En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Påskdagen - mera spår!

Vi åkte till Skärsjön och lade spår på påskdagen. Sexy fick ett riktigt snårigt och knixigt spår som gick på mestadels fallna grenar och bråte. Men det visade sig vara "nema problema" för Sexy. Hon var riktigt duktig och spårade som aldrig förr. På ett ställe hade Leo som gått spåret kommit ut till vägen av misstag, vänt igen och gåttin i skogen. Så för Sexy blev det en spets men den hade hon inga problem med. Däremot gick hon ut på en skogsväg ett par gånger för att kolla men märkte att det inte låg spår där. Slutet låg alldeles vid spetsvinkeln men för Sexy var inget svårt denna gång! Det är konstigt vilken förvandling hon har genomgått de senaste dagarna! Så har jag bara is i magen och väntar ut henne så blir hon bra!


Sexy kommer med en pinne! Leo fotograf


Duktig tös! Leo fotograf

Skrivet av Sexy, 2008-03-24 09:49

Roligt att det går så bra för Sexy!! Vi borde oxå köra lite spår för vi ska tävla appell, spår om några veckor och även det är första gången så det behövs ju lite extra träning när man är grön i kläderna :)

*kramar*

Skrivet av Nadia & Co, 2008-03-24 12:51

Kul att Sexy är på banan igen!! Vi hoppas att vår lille Norton blir lik henne ! Än så länge är det väldigt mycket bus och jag måste säga att så mycket valp har jag aldrig haft!! Det är så KUL men naturligtvis också lite jobbigt men det var ju det här jag ville! Nu blir dom små 3 manader på onsdag och jag hoppas att alla är lika nöjda som vi är!! Ha en skön kväll!!

Skrivet av Linda med Norton, 2008-03-24 18:28

Måste bara skryta lite på Nadias vägar... Nea (som är daghund här fr o m idag) är världens snällaste, enklaste aussievalp! Sååå snäll, sansad och lyhörd, men ändå full i bus och spring i benen och hur modig som helst!

Kram / Sandra m Silly & Dizzy

Skrivet av Sandra, 2008-03-25 16:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?