En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Veckan som gått

Sexy trivs med livet och är på strålande humör jämt! Hon har gått ihop bra. Snart kan man inte se att hon har haft valpar. Men pälsen är ju inte den bästa just nu kan man säga för att uttrycka sej milt. Några spridda strån på svanstippen i övrigt liknar hon mest en rottweiler i pälslängd. Och rumpan ser ut som om den satt på en chimpans. Inte så snyggt. Hon skall börja löpa snart så det är väl inte så konstigt.

Sexy var den enda som var riktigt duktig i spåret i helgen. Lördagen var så isande kall och jag min idiot hade tagit gummistövlar för det var mycket blötsnö. Jag frös så jag kunde inte tänka så det blev en långpromenad i hyfsat tempo för att bli lite varm. På söndagen var nästan all snö borta och milt och skönt i luften. I skogen var det dock snö men Sexy klarade sitt spår galant. Hon var lite seg i starten för alldeles innan jag skulle släppa på henne ställde hon sig och markerade vilt alldeles intill påsläppet. Vi tog påsläppet ändå men hon växlade lite mellan att kolla vart Carina gått och om viltet var i närheten. Men när hon väl kom igång gick det mycket bra trots att Carina hade gått mot där Sexy markerat viltet. Jag märkte dock att det var lite trixigare än vanligt med spår som var lagt i snö men töat bort delvis under tiden det legat. Ett jättefint spår hade jag i granskog som gick ut på öppen terräng, vinklade vänster vid en gärdsgård och fortsatte sedan ner på en traktorväg. Där blåste det ganska bra och Sexy var ute i skogen till vänster om spåret och kontrollerade en del. Efter en stund vek spåret av till vänster och gick in i skogen igen. Nästa vinkel var till höger över skogsvägen och sedan öppnade terrängen upp sig i en liten glänta och där stannade Sexy och stirrade en bra stund. Där stod en konstig sten. Ganska smal och ganska hög och lite krokig som en litet skogstroll eller nåt. Det såg ganska lustigt ut när hon sträckte på halsen för att försöka förstå vad det var! Tyvärr har jag inget foto från spåret om inte Leo har något lagrat i det rosa underverket... Eller? (Det rosa underverket är Carinas nyinköpta kamera.)


Sexy och Bonita i Kungsbackaskogen!

Skrivet av Sexy, 2008-04-02 23:29

Härligt att hon är på G! Vilka spår ni lägger!! Vi hade behövt lite hjälp här nere i platta Skåne! Stubb mest och ingen rolig skog. Tänkte försöka lägga valpspår om några veckor, verkar som sonen har näsa om man så säger! I dag skiner solen och det är redan nästan 10 grader. Vi ska ut i skogen och sedan ner till klubben och träna, mest Rex förståss. Ska försöka uppdatera bloggen när jag kommer hem, fotona har s.a.s. varit på avvägar dvs i husses kamera!

Skrivet av Norton med flock, 2008-04-03 10:02

Vill bara meddela att sele och lina finns redan, Rex sele passar, har precis provat den, Norton tyckte den var OK! Bröderna hans ja: Rex försöker han dominera tyvärr så där får jag hjälpa till lite, han har ju snart vuxit om, Ceasar försöker ignorer honom och det går ganska bra, gamle Foppa däremot är lekfarbror och fostrar honom på ett väldigt bra sätt. Men han är trött på kvällarna gamlingen. Rex och Norton busar och brottas mycket vilket båda verkar gilla så på det hela taget går det MYCKET bra , men nog är han mycket hund lille Norton!

Skrivet av Norton med flock, 2008-04-04 10:26

Jag har "stulit" en bild från din blogg till min sida som jag har under Neas sida för att visa vackra mamma Sexy... Hoppas de e ok!

*Kramar*

Skrivet av Nadia, 2008-04-13 21:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?