En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

På spåret!

Jag har spenderat en härlig mulen dag i Tina-skogen. Tänkte jag skulle gratulera till utställningsframgångarna men det härjade maginfluensa där så jag pallrade mej därifrån så fort som möjligt.

Efter en härlig promenad i skogen tog jag fram stora saxen och fixade nya spårpinnar till mej själv. Det blev en halv bärpåse skogspinnar och jag har så jag klarar mej ett tag.
Jag lade ett spår till varje hund. Sexy fick ett långt U-spår i bokskogen med 4 pinnar. Det var ett tag sedan sist så det kändes spännande att sätta på henne sele och lina. Sexy var dock på riktigt fint spårhumör. Hon gick iväg bra och med god fart. När vi kom till första pinnen stannade hon men tog inte upp den. Konstigt tänkte jag för det brukar hon göra. Så jag peppade henne lite. Då tittade hon på mej sedan nosade hon bredvid pinnen. Så tog hon tassen och flyttade pinnen säkert 5 meter innan hon plockade upp den...


Myror!!

Platsen där pinnen låg var full av myror! Inte konstigt att hon inte ville ta pinnen! Jag fick torka bort alla myror så att vi kunde leka med den.


Sexy i spåret!

Vi fortsatte spåra och resten av vägen gick allt som förväntat. Det var roligt att se Sexy på sånt härligt humör! Hon är en riktig pärla!

Skrivet av Sexy, 2008-07-08 23:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?