En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Lite bilder från dagen!

Vi har varit hemma hos Leo och Carina idag. Först lite käk, tackar för det och sedan lite hundträning i trädgården. Lite träning för alla hundarna blev det. Leo och Texas, Carina och Tequila och jag med Sexy, Bonita och Meja.
Sedan fick hundarna en "omgång" var. Meja fick börja med framförgående idag. Sitt kvar kan hon bra nu. Så bra att hon inte kommer när man ropar. Jaja, efter lite lock och pock kom hon i alla fall. Jag skall inte klaga. Jag har lagt ner en hel del jobb för att få henne att sitta stilla utan att resa sig och gå eller att lägga sej ner. Lite linförighet och sedan bytte jag hund.


Sexy tycker det är jobbigt med metallen. Så vi tränade det bara idag. Hjälpa och stötta är det som Sexy mår bra av. Jag vet inte riktigt varför men hon ser ut som om jag vore rasande när det blir jobbigt. Det är nästan synd om henne. Man får peppa och peppa hela tiden. Men belöningen är några galoppsteg till slut!

Bonita apporterade både metall och tung riktigt bra. Vi tränade också skall och kryp. Mer om det på Bonitas hemsida.Först lite platsliggning för allihop! Jag gick omkring och störde lite.


Sexy i viloläge!


Bonita vill inte vara med på bild ;-)


Fina Texas poserar!


Lilla Tikkan ligger fint!


Mycket liggaträning blev det! Men det är väl använd träningstid.Texas apporterar!


Bonita vilar!


Carina och Tikkan tar en liten paus!

Dagen avslutades med kaffe och glass! Tack Leo och Carina för en lyckad och trevlig dag!

Skrivet av Sexy, 2008-08-30 20:50

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?