En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Lördag i skogen med trevligt sällskap!

Så var det lördag igen! Härligt väder, mulet, uppehåll och några plusgrader. Inget regn och ingen blåst. Perfekt väder för att promenera. Sexy är i slutfasen på löp nu. Bonita är kvar som skall löpa. Man får hoppas att det blir snart så att jag inte har löptikar hela tiden. Så idag var det bara tikar på promenaden. Funny, Tikkan och så mina tre.


Lizlott och Bonita på promenad.


Vi gick den vanliga vägen som inte är svår att hitta men som naturen hjälpt till att märka upp;-) Plötsligt stod jag och tittade ner på rötter formade till en perfekt pil. Jag var tvungen att fotografera den.


Kolla Pilen!


Alla våra hundar promenerade, badade, röjde och gick ibland våran härliga runda. Ibland stannade vi och tittade på dem. De har en rolig lek som kallas alla jagar Bonita. Det är Bonita själv som har kommit på den så det är ingen mobbning. Det ser ut som Balder (Den på Liseberg ni vet.) har rymt och far mellan träden som en orm! När hon till slut är upphunnen sätter hon sig helt still tills de andra lugnat sej en aning.
När vi kommit halvvägs ringde Susan till Carina.


Carinas telefon ringer!


Hon ville också komma ut och Carina lovade att vi skulle vänta på henne mot att hon tog med lite kaffe till oss! Och det gjorde hon! Sedan åkte jag och Lizlott hem men Carina och Susan gick ett varv på slingan.


Susan har kommit och bjudit oss på gott kaffe!

Här ett litet foto från gårdagen när Carina, Linnéa och jag bakade lite lussebullar! Visst e vi duktiga! De fina bullarna är Carina och Linnéas mästerverk! Jag knådade degen!


Lussebullar som jäser för andra gången!

Skrivet av Sexy, 2008-12-06 13:59

Vilket skönt väder, och praktiskt när fiket kommer till skogen!! Ni är så duktiga att man skäms som bara är kvar i skogen.

Kram Tina

Skrivet av Tina, 2008-12-06 15:15

Vilken härlig dag, det ser så mysigt ut! Själv är jag helnöjd med mitt lilla minispår, som du vet så har jag ju den mest tacksamma hunden nånsin, vilken grabb!! Hälsa o tacka mamma Sexy!!Kram från Pernilla & co

Skrivet av Siggenemo, 2008-12-06 15:33

Låter som en helt underbar lördag!!! Fikaplatsen ser ut som "vårat" träningsställe...
Jag och Milou har varit ute i skogen å kört spår, han var otroligt duktig...han plockade båda apporterna och även slutapporten. Spåret hade flyttat sig ca 50 cm där en av apporterna låg, det såg så kul ut för Milou hoppade upp i luften och ner på apporten å plockade självklart upp den till mig... Körde lite yllefiltsträning igår, han var GRYMT duktig!!!!!
Ha en fortsatt trevlig lördag och helg!!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-12-06 17:50

God Jul önskar Sigge & Nemo

Skrivet av Siggenemo, 2008-12-22 22:40

Grattis på födelsedagen meja!! önskar Nemo

Skrivet av Siggenemo, 2008-12-27 20:25

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?