En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Vår och lydnad!

En fantastisk lördag med det häftigaste vårtecknet!


Fina vitsippor i min trädgård!

Catharina och Nemi har varit på besök idag. Först var vi på loppis. Jag köpte fina fleece-tyger och en jättefin plåtburk för hundgodis. Burken har en massa hundar och text på för näringsrika hundkex fast på engelska. Det fanns 2 stycken så jag och Catharina har varsin. Riktigt kul var det. Carina S. som har loppiset var på strålande humör och det var mycket folk och tittade och handlade.

Efter fika på altanen, goa mackor och var sin semla (!) var det dags för hundträning! Jag började med Meja. Om du är nyfiken på vad vi gjorde finns mer om det att läsa på Mejas blogg


Bonita hade vilodag och......vilade...

Men Sexy fick sig en riktig genomkörare idag. Och med den äran! Fria följet - bra! Lite sneda sättanden men inget akut. Platsläggande under gång - helt ok. Inkallning med stå - skitbra! Hurra! Ställande under gång - jodå! Apportering - trav in men annars helt ok! Fjärr - jag står nära vid sättandet och 5 meter ut vid läggandet för att hon skall sätta sig "bakåt". Hoppet Strök vi - det gör vi imorgon på klubben efter tävlingen om inget oförutsett inträffar. Platsliggning á la lydkl.1 - bra! Detta var väl hela 2:an tror jag. Sexy var på strålande humör och det var riktigt kul!


Platsliggning - Meja, Sexy och Nemi!

Sedan provade mina hundar Nemis bur. Bonita hittade godissmulor eller nåt och hade full sjå med att sticka in tungan under mattan i buren.


Jo, den dög väl men lite trång bur tyckte Sexy!

Det var en riktigt härlig vårdag! Livsglädjen har kommit tillbaka! Hurra!

Skrivet av Sexy, 2009-04-04 18:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?