En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Mitt liv i det Röda huset! Lite av varje mycket vardag och lite "fest". Mycket hundsnack...


God Helg alla vänner!

Skrivet av Sexy, 2009-12-24

Visa hela (4 kommentarer)

I lördags var vi i Tinaskogen och promenerade. Leo, Carina, hundarna och jag. Det var kul att Leo och Texas var med! Och det händer inte så ofta längre!


carina bjuder på Frolic!


Leo och hundarna undersöker ett mycket lågt älgtorn!


Dagens hundfoto!

Så gick vi där i godan ro tills vi mötte en jakthund! Hoppsan, det är nog bäst att vända tänkte vi! Man vill ju inte bli skjuten! Så vi fick vända om och gå till bilarna. Vi hörde fler hundar som var ute och drev men vi träffade inga fler. Vi bestämde oss för att fika istället.


Tillbaka vid bilarna!


Fika bjöd Leo och Carina på!


Sedan kom Johan och Alice!


Närbild på...

Skrivet av Sexy, 2009-11-08

Visa hela (3 kommentarer)

Vi var en sväng i Tinaskogen igår, Carina, jag och hundarna. Vi skulle promenera en sväng och lägga lite spår hade vi tänkt.

Jag var tidig och väntade i bilen och lyssnade lite på radion. Rätt som det var kom en hare springande i full karriär ut framför min bil och tvärs över vägen och fortsatte bort i skogen på andra sidan. Åh nej, jagar dom var min första tanke. När jag öppnade bildörren hörde jag mycket riktigt en drivande hund på höger sida om bilen. Jag tog hundarna och gick bort till Tina för att höra om vi kunde vara i skogen. Det kunde vi som tur var men de jagade på ena sidan.

Johan hade kaffet klart så jag fick mej en kopp och efter en stund kom också Carina så vi gick iväg med våra hundar. Vi hade med stora grenklippen för att skaffa lite nya spårpinnar. Så vi stannade på ett ställe och avverkade lite sly. Det är ingen dyr sport!
När vi kom tillbaka bestämde vi att lägga två spår var....

Skrivet av Sexy, 2009-11-01

Visa hela (2 kommentarer)

Promenera på Tjolöholm i fint väder lät ju som en riktigt bra idé! Vi var många som skulle gå idag! Veronica och Claes med Winnie och Falco, Ki och Mats med Zolo, Fozzie och lilla Bibbi och Jag, Meja, Bonita och Sexy.


Gruppkort innan vi gick!


Jag tar kort medan jag försöker komma ikapp!

Vi kom iväg efter en stund och det började lite knasigt. Jag hamnade på efterkälken för min kamera strejkade litegrann. Den kom igång så småningom som tur var. Puh..
Mats och Claes skulle sätta upp en massa skyltar så det blev lite paus här och där i skogen!


Zolo tog hand om hammaren!

Efter halva sträckan stannade vi och tog ytterligare en gruppbild. Det var ju inte så lätt!


Allmänna virrvarr!


Ki och lilla...

Skrivet av Sexy, 2009-09-19

Visa hela (3 kommentarer)

Ki har köpt en ny liten perroflicka "Bibbi" men hon fick stanna hemma när vi drog till Tjolöholm häromdagen och tog en promenad med hela gänget! Lizlott och Funny, Ki, Zolo och Fozzie och jag med mina hundar!


Bada gör dom alltid och mycket!


Grupp-plurr i havet!

Det är riktigt skönt och fint att promenera vid Tjolöholm nu på sensommaren. När vi kommer dit är alla hemma och lagar middag (?) för vi får ha hela stället för oss själva!


Uppställda!

Häromdagen var jag och Lizlott i Stättared. Jag var tvungen att köra bilen en kvart efter att Roger hade mekkat lite med den så det blev Stättared och de fina bokskogarna där! Där är massor med promenadvägar och alla är markerade - röda stigen, orange, blå, gröna, lila och gula... Men det blev lite knäppt. Vi följde den blå fast efter ett tag tog vi den oranga och sedan den...

Skrivet av Sexy, 2009-09-17

Visa hela (4 kommentarer)

Lizlott och jag hade bestämt att vi skulle ta båten och bada en sväng idag. Det skulle ju bli varmt och skönt! Och fint väder var det - men hej vad det blåste! Men har vi bestämt att åka ut med båten så får det bli så!
Mina hundar har aldrig åkt båt förut men det gick ju galant! Och ingen trillade i vattnet! Här är några bilden från vår eftermiddag!


På väg ut ur båthamnen i Sandö!


Lizlott och William!


Hundarna sprang på klipporna.


Och doppade sig också.


Lizlott badade - jag fegade ur.


Lizlott och William och hundarna


Efter fika åkte vi hem igen.


Jag sitter i fören. Det kändes som...

Skrivet av Sexy, 2009-09-01

Visa hela (3 kommentarer)

Jag och Aron har varit på långpromenad på Tjolöholm idag med hundarna. Det var fint väder och hundarna var ivriga att visa honom sina badställen! Vi gick en ganska lång runda i skogen och avslutade med ett gruppfoto som vanligt! Nu är han i Motala och gör lumpen men jag har fina kort att titta på så jag klarar mej!


Aron och hundarna!


Skynda er och kom! Det är varmt i vattnet!


Ut i vattnet!


Och upp igen!


Kasta en pinne nu då!


Kasta en till mej med!


Tack, den blev fin!


På promenad!

Skrivet av Sexy, 2009-08-23

Visa hela (4 kommentarer)

Vi skulle gå en sväng i skogen med hundarna idag det hade vi bestämt, Lizlott och jag! Jag köpte en ny kamera igår så det var läge att inviga den! Det blev väldigt många kort! Här är några av dem!

Vi startade i vår "lövruta". Efter lite dividerande bestämde vi oss för att gå lus-rundan. Det var inget bra beslut visade det sig! Jo det var jättefint att gå där men det tog säkert en timma innan jag fått bort de flesta fästingarna. Fy vad äckligt!

I eftermiddag skall vi lägga varsitt spår och sedan åker vi till klubben och tränar lydnad! Det är sista veckan ppå semestern så man får klämma ut...

Skrivet av Sexy, 2009-07-29

Visa hela (3 kommentarer)