En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Mitt liv i det Röda huset! Lite av varje mycket vardag och lite "fest". Mycket hundsnack...


Clownen Bonita och mamma Sexy

Nu skall vi bli lite flitiga med bloggen igen.
Det har varit mycket hundträning med tre hundar. Sexy och Elsa är ju ganska duktiga men lilla Bonita har jag lagt ner mycket tid på för att hon skall bli en lydig hund. Och det funkar ganska bra måste jag säga. Vi spårar och tränar lydnad. Vi tränar rapport också tillsammans med Texas och hans husse och matte. Just nu löper Sexy och Bonita så jag har passat på att städa i trädgården och måla lite på huset. Men det är snart över med löpet hoppas jag.

Skrivet av Sexy, 2007-10-26

Visa hela (1 kommentar)

Vi nås idag av den tråkiga nyheten att Gemmy, Sexys mamma är borta. Hon fick inte bli gammal men lämnar ljusa minnen. Vi är så ledsna.


Vackra Gemmy finns inte mer.

Länk till uppfödaren

Skrivet av Sexy, 2006-09-18

Visa hela (0 kommentarer)

Lite foton tagna fredag eftermiddag på tomten som snart skall bli Texas nya hem. Ja, tillsammans med matte och husse i en ny fin villa förstås! Terrängen är suverän för två smågalna aussies med en härlig bäck att leka och dyka i!

Innan buset börjar!

Kom igen då!

Å här ska du få...

Å här!

Ge dig!!!!!

Törstig blir man!

Jag bara dök lite..!

Det var lite smutsigt vattnet..

Men skönt var det!
Foto: Leo Persson

Skrivet av Sexy, 2006-09-08

Visa hela (1 kommentar)

Nu börjar det bli bara Bonita här! Det var ju tänkt för Sexy egentligen. Så jag har snickrat ihop en liten hemsida där Bonitas och mina öden och äventyr hamnar i fortsättningen.

Bonitas hemsida

Skrivet av Sexy, 2006-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hu, vad det är varmt nu för tiden! Man slappar i trädgården på dagarna och badar på kvällarna. Nå't annat klarar man inte av. Bonita har bott hos oss i 5 veckor nu. Och nu börjar det väl funka ganska bra. Hon håller sig i trädgården trots avsaknad av staket. Har fått hämta henne från grannens trädgård ett par gånger och uppe på berget bakom huset men poletten verkar ha ramlat ner. Har börjat lära sig att ligga still och koppla av med lite hjälp. Och det behövs minsann. Mamma Sexy har blivit en riktig "lektant" som tycker det är roligt att leka. Elsa däremot tycker dom verkar vara lite konstiga - hon vill leka med bollen - ensam och det blir bra tid till det när de två andra rumlar runt.
De vuxna hundarna är mycket bra som förebilder för Bonita. Fotot här under blev jag nöjd med. Dom har legat ett par minuter medan jag kröp runt för att få med alla tre. Bonita låg hela tiden utan att resa sig. Så visst har man en del...

Skrivet av Sexy, 2006-07-30

Visa hela (0 kommentarer)

Lilla Bonita har bott 2½ vecka hos oss i Röda huset nu. Hon är vild, galen, härlig och envis vår lilla valp. Det första hon måste lära sig var att stanna nere i källaren hos mig när jag jobbade. Med några leksaker och lite envishet lärde hon sig det snabbt!
Det dröjde bara 2 dagar sen gick hon ner och lade sig där när hon var trött. Källaren ja.... inte kunde jag i mina vildaste drömmar tro att en 8 veckors valp kunde gå i trappor....både upp och ner! Vad jag letade efter henne, kunde inte förstå vart hon tagit vägen. Och plötsligt stod hon i källartrappan och tittade på mej...! Och när jag en stund senare gick upp i övervåningen för att prata med sonen satte jag stortån i en hundbajs - och insåg att hon även varit där uppe...
Trädgård utan staket var nästa svårighet för lilla Bonita att klara av. Med en trottoar utanför som människor och andra hundar promenerar på. Peppar, peppar funkar det väldigt bra. Man vänjer sig fort när man är liten valp. Vi är i...

Skrivet av Sexy, 2006-07-16

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är det inte långt kvar till lite välbehövlig semester. Både folk och fä i Röda huset är trötta på jobb och vardag.
Lilla Bonita är nu 9 veckor men jag undrar faktiskt om vi inte räknat fel. Skämt åsido, aldrig har jag haft någon valp som springer upp och ner i trapporna typ första dagen.. Helt sjövild är hon. Busar med Texas som emellanåt fick lägga sig på henne för att hon skulle lugna ner sig. Jag skall försöka fånga det på bild om jag hinner. Katten Smirre fick ge Bonita en rak högertass för att hon skulle sluta bitas och det gjorde visst susen. Nu leker dom i trädgården och de har riktigt kul. Mamma Sexy har hållit sej undan för att slippa bli diad och Elsa är måttligt intresserad av valpar i allmänhet och Bonita i synnerhet. Men det funkar bättre för varje dag.
Ja, mycket hund blev det för pengarna. Det är gott gry i lilltösen och det bådar gott.


Tittut! Här är...

Skrivet av Sexy, 2006-07-05

Visa hela (2 kommentarer)

Lilla Bonita eller Hajen som hon numera kallas - valptänderna tuggar på allt - växter i trädgården, dotterns näsa, Sexys spenar eller nätverkssladden - ett ganska passande namn! Nytagna foton från trädgården fredag eftermiddag. Smakprov här nedan.
Fler foton på min fotohemsida


Full fart!

Skrivet av Sexy, 2006-06-30

Visa hela (2 kommentarer)