En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Mitt liv i det Röda huset! Lite av varje mycket vardag och lite "fest". Mycket hundsnack...

Kan ju inte undanhålla er Texas våran "daghund" som är här medan matte och husse är på jobbet! En härlig pojk som jag tror trivs gott här!
!
Här har han satt Smirre i "press"... Men hon gillar honom så det är helt i sin ordning.

Skrivet av Sexy, 2006-04-13

Visa hela (0 kommentarer)

Släppte ut hundarna igår kväll för att de skulle kvällspinka innan vi gick till sängs. Allt väl så långt. Smirre flög in genom dörren när hundarna var på väg ut och Melker såg jag lite längre bort i gräset. Den gravida och den "löpska" sprang ut och gjorde sitt - den ena först och den andra sen - som vanligt nu för tiden och sedan knallade Sexan bort till Melker för att kolla läget. Läget var att han hade fångat in en mus som han höll på att leka med. Det märkte ju inte jag utan väntade på att de skulle bli klara och komma in.
Så kom Sexan mot mej men stannade till och gjorde en snygg piruett och kom sedan upp i trappan och jag började torka hennes tassar när jag upptäckte den viftande svansen i hennes mun........

Den ville hon inte släppa taget om utan jag fick typ bända upp munnen på henne för att komma åt "musstackarn" för att försöka rädda livet på honom och bespara Sexan kvällens extraintag av protein. Jag fick ut musen ur hennes mun. Alltså det...

Skrivet av Sexy, 2006-04-13

Visa hela (0 kommentarer)

Magen på Sexy växer och frodas. Och allt är inte mat, det är jag säker på. Jag mäter magen på ett speciellt ställe och idag var måttet 73-74 cm. Nu är det 2 veckor kvar till valpning ungefär. Sist jag mätte var hon 69 cm och det var den 8:e april. Skall hon växa på det viset blir det kanske 19 valpar som Tina uppfödare önskar!!

Tina uppfödare

Skrivet av Sexy, 2006-04-12

Visa hela (3 kommentarer)

Sexys mage bara växer och växer. Undra hur många valpar det finns där inne egentligen. Nu är det bara några veckor kvar.
Sexy är på gott humör och verkar må prima. Enda skillnaden är den enorma matlusten. Jag har aldrig varit med om något liknande. Hon får mat 4 gånger om dagen nu och det verkar funka bra. Inte så långt mellan målen.
Elsa passade på att börja löpa nu också. Hon brukar vara lite sur och grinig under löpet men än så länge är hon pigg och glad. Men tji blev det till mej som hade tänkt åka på kennelläger. Lite skriverier kommer det att bli här framöver. Spännande veckor att se fram emot.

Skrivet av Sexy, 2006-04-11

Visa hela (2 kommentarer)

Gurra finns inte längre hos oss. Efter 14 år och 3 dagar var det dags för honom att lämna oss. Kroppsligen i alla fall. Hans matskål och koppel finns kvar precis som vanligt som om han bara är bortrest ett tag. Det är så sorgligt och vi saknar honom så mycket. Men hans lilla ande svävar här över oss och vi vet att han har det bra. Ingen hund har haft det bättre och han var på gott humör till sista dagen. Det är gott att veta att det var så.

Vi älskar Dig, lilla Guran!

Skrivet av Sexy, 2006-04-11

Visa hela (1 kommentar)

Ok, så var man hemma igen. Värst vad en vecka går fort. I morse satt man i shorts och med en kopp kaffe på altanen i Lanzarote och kollade på Anja Pärssons 1:a åk på TV. Nu ikväll har jag och dottern varit ute med hundarna och pulsat i snön... Gott väder här hemma men jag föredrar nog värmen. Hundarna och katterna (Faktiskt!) var riktigt glada när vi kom hem. Har varit lite orolig att något skall hända gamla Gurra medan jag varit borta men han var lika pigg som vanligt! Härliga gamla hund! När jag blir gammal skall jag nog emigrera till Lanzarote och ha ett fik eller nåt! Jag älskar det stället!

Skrivet av Sexy, 2006-02-04

Visa hela (0 kommentarer)

nu e man langt hemma fran sno och is. Hoppas ni har det gott! Maste go och bada.

Skrivet av Sexy, 2006-01-28

Visa hela (1 kommentar)

Lördag.
Skottardag.
Herre jösses vad tungt.
Nu har jag skottat hela trottoaren, uppfarten och fram till trappan. Men hundarna har kul. Har kammat ur Elsa som fäller enormt mycket. Halva hunden försvann ner i påsen. Men nu kan man dammsuga och få bort den vita pälsen från golv och möbler. Men kanske skulle man ta lite kort istället för att gå in.
Ojdå, det blev visst 90 kort. Fina blir dom också mot den vita snön.

Ja, som ni ser har vi attans kul Elsa och jag. Jag har hämtat grenen Elsa tuggar på från skogen. Jag gillar ordentliga grenar. Den halva bollen jag har är Elsas favorit. Men vi byts om ibland. Fast oftast när Elsa vill. Typ..

Skrivet av Sexy, 2006-01-21

Visa hela (0 kommentarer)