En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Mitt liv i det Röda huset! Lite av varje mycket vardag och lite "fest". Mycket hundsnack...

Härligt med våren! Visst är det! Vi har varit i skogen och promenerat och tränat spår idag. Det skall bli mer av den varan för Sexy nu när hon "bara" är vanlig hund igen. Hon har gått ihop bra efter valparna och har ett strålande gott humör. Det är så roligt att se. Vi har lite att göra med Sexys spår. Hon är inte riktigt på banan än. Jag skall intensivträna spår med henne ett tag så skall vi se om det inte blir bättre. Tack Carina för ett superfint spår!


Sexy i spåret!


Här har vi hittat en pinne!

Skrivet av Sexy, 2008-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Nu fick jag tömt kameran idag äntligen! Det var flera hundra bilder i den! Några visar jag här. Och några på min hemsida. Klockan är mitt i natten som vanligt så jag får nöja mej med bilderna. Och konstaterar att tiden går jättefort! Det var ju inte längesedan de föddes!


Lilla söta Meja 7 veckor


Sockergullet!


Meja med "farmor" Gitte


Lilla sockersöta Tikkan!


Oemotståndlig!

Skrivet av Sexy, 2008-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Dagarna går och min älskade dator har fortfarande inte fått några nya fläktar. Jag försöker se ljust på det hela men det svider att inte kunna uppdatera som vanligt med bilder. Varken här eller på hemsidan. Men just nu är det väldigt mycket tid som går åt för att forma valpen till en bra hund. Jobbar till 4 är hemma och vänder. Iväg till Kungsbackaskogen med alla hundarna och hemma igen vid 7-tiden. Sedan jobbar jag ett par timmar till och sedan är det natten och mörkt. Men till sommaren skall det vara bra hyfs på alla 3 hoppas jag.

Vi är ett järngäng här hemma med Catharina och Nemi, Carina och Tequila, Leo med Texas, Ki med Zolo och Fozzie, Solveig med Vilda och Fnissa Tina med Kissy och jag med mina tre. Det kommer att bli tätt mellan spåren fram på vårkanten kan jag tänka. Catharina och Solveig har redan varit ute och testat och det verkar funka ganska bra efter vad dom berättat. Det kommer att bli en utmaning att ha tre hundar att träna men det skall nog gå...

Skrivet av Sexy, 2008-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Fläkteländet har fortfarande inte kommit. Men anledningen till att fläkten pajat är troligen hundhår.....hmmm.

Hur som helst så har Meja fått en egen blogg. För jag måste skriva upp vad vi gör annars glömmer jag. Länken hittar ni till höger i länklistan. Bilder blir det lite dåligt med så länge datorn inte är hemma. Men det kommer. Ha det gött! Det har vi!

Hälsningar från Lena, Sexy, Bonita och Meja som skickar en speciell hälsning till sina syskon!

Skrivet av Sexy, 2008-03-01

Visa hela (1 kommentar)

Åh, vad jag saknar min dator! Naken känner jag mej precis som Christina sa. Fläkten är beställd men datorn blir inte klar denna veckan heller. Jag har en del kort på några av valparna (Några tikar saknas, tyvärr.) som jag tog när Gitte, Kidjos ägare var hemma hos Tina och fingranskade valparna. Det var kul och intressant att titta på och lyssna. Dem skall ni få er till livs när min dator är hemma igen.

Jo, så var det valpen också. Hon skall bo hos oss. Meja kommer vi att kalla henne. Det var väl ett fint namn? Och det påminner inte om vare sig Sexy eller Bonita. Jag hämtar henne och Sexy antagligen imorgon.

Sexy har vi längtat efter! Vi var ute i skogen igår Ki, jag och Fozzie, Zolo, Sexy och Bonita. Vi hade med oss kaffe som vi drack sittande på en stubbe. Sexy var alldeles strålande glad och jagade Zolo och Bonita växelvis när hon inte låg på rygg i mitt knä. Hon är nog rätt nöjd att valparna är stora nog att flytta till sina nya familjer...

Skrivet av Sexy, 2008-02-21

Visa hela (3 kommentarer)

Min dator har fått värmeslag. En fläkt har pajat och eftersom den är bärbar får jag ha lite hjälp med att fixa det. Alldeles för mycket skruvar för min del. Återkommer med nya kort så fort den är fixad. Ha en skön helg! Lena

Skrivet av Sexy, 2008-02-08

Visa hela (7 kommentarer)

Carina, Leo, Catharina, Thalena och jag har varit och tittat till valparna idag. Dom sov gott i Thalenas knä och i buren alla utom Carina och Leos Tequila som passade på att bita och riva i husses ansikte. Hon var på sitt värsta bushumör idag.


Thalena och ett gäng valpar!


Catharinas och Thalenas lilla Nemi.


Tequila den lilla pigga tösen!


Vi är lite trötta idag!


Snarrrrrrrrrkk!


Zzzzzzzzzzzzzzzz


Var e jag?


Dubbelt trötta!


E ni här? De va la roligt..


Bedårande...

Skrivet av Sexy, 2008-02-02

Visa hela (3 kommentarer)

Vi har varit hemma hos Tina och tittat på valparna idag, Carina och jag. Dom växer så det knakar! Här har ni dagens skörd av bilder på de små. Av cirka 100 kort blev det några hyfsdae som ni kan titta på här. Det är inte lätt att ta kort för dom är inte stilla många sekunder. Och de slet och drog i min kamera hela tiden, dom små busarna. Hoppas verkligen att jag fått med...

Skrivet av Sexy, 2008-01-29

Visa hela (8 kommentarer)