En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Mitt liv i det Röda huset! Lite av varje mycket vardag och lite "fest". Mycket hundsnack...

Idag var jag och Carina och hälsade på hos Sexy och valparna. Och jag lyckades få en bild på de små när de för första gången fick smaka på hundmat! Och det var smaskens tyckte allihop!

Dom små har växt som 17 sedan helgen! Här är dom allihop, en och en. Håll tillgodo!


Mr N

Jag kan inte reda upp vem som är vem, tyvärr! Förutom Mr N.

Skrivet av Sexy, 2008-01-23

Visa hela (7 kommentarer)

Idag har vi varit i valphagen med kameran. Och dom har växt en hel del. Dom är nu cirka 3½ vecka gamla. Håll tillgodo!


Mys i mammas päls!


En liten profil!


Kolla vad lång jag blivit!


Är jag den sötaste?


Eller är jag sötast?


Jag är den snyggaste killen..?


Vacker och röd!


Kolla hon har strumpor i olika färger! Bit henne!


Arla i Fjärås!


Merle-gänget!


Den ljusare röda tiken!


Catharina och den mörkt röda...

Skrivet av Sexy, 2008-01-20

Visa hela (5 kommentarer)

Ikväll har jag och Carina varit i Fjärås och hälsat på hos Sexy och valparna. Kameran hade jag med mig och det blev en del fina kort äntligen!

Dom har växt jättemycket! Håll tillgodo!


Carina viskar hemlisar till den lilla valpen som verkar mycket road!


Den "rutiga" lilla valpen.


Den mörkt röda tiken.


Den ljusare röda tiken


Nu börjar det bli svårare...


Ja, söt är den verkligen!


Här är ytterligare en sötnos!


Det är absolut en hane eller en tik!


Hela gänget äter!


Sen skall man...

Skrivet av Sexy, 2008-01-15

Visa hela (4 kommentarer)

En riktig hundsöndag har det varit idag. Många fina aussies fick vi se på My Dog's sista dag. Carina och jag har för ovanlighetens skull tittat på andras fina hundar medan våra egna varit hemma och haft det bra! Det var riktigt kul med både nya ny-gamla och gamla bekantskaper!

Här är några halvtaskiga foton från utställningen. Tyvärr räcker inte kameran till riktigt inomhus.


Milou med handler!


Skrot-farsan Sture!


Skrot inför bedömningen!


Skrot och Tina!


Var e min morsa?


Miffo och pappa P-A

Efter utställningen var jag hemma och vände. Bonita och jag åkte hem till Tina för att träffa Sexy och valparna. Vi gick en runda Tina och jag och hundarna. Dom hade himla roligt. Jag ramlade. Har...

Skrivet av Sexy, 2008-01-06

Visa hela (2 kommentarer)

Idag har jag och Linnéa varit och hälsat på Sexy och valparna. Linnéa har inte hunnit träffa valparna förrän nu och Sexy blev jätteglad över att träffa henne! Alla valparna har blivit ganska trinda om magen och dom har allt växt en del. Förutom runda små magar har dom fått lite kraftigare ben och "simmar" ganska lätt omkring i valplådan. Pigment på nosen börjar framträda tydligt på flera stycken och ögonen rör sig flitigt under ögonlocken nu. Merlevalparna har sträv päls och de enfärgade är alldeles jätteblanka. Dom är jättefina. Tyvärr dog batterierna så alla blev inte fotograferade men vi gör ett nytt försök till helgen.


Linnéa med sin Sexy!


Åh, vad dom är goa att lukta på!


En merle-hög!


Zzzzzzzzzzzzzzz


Sköna...

Skrivet av Sexy, 2008-01-02

Visa hela (1 kommentar)

Efter träningen med Bonita idag åkte jag för att träffa Sexy och titta till de fina valparna. Sexy blev väldigt glad när jag kom och jag tog ut henne en liten sväng. Sedan följde jag med henne in i valphagen. Alla 11 sov så gott. Allihop i en stor hög utom en hane som låg en liten bit från de andra. Jag gav Sexy ett mål mat och hon drack vatten innan hon klev ner till valparna

Hon är en riktigt duktig mamma!. Har man 11 valpar är det som gjort för slagsmål vid maten. Så hon väckte ett par av dem genom att börja tvätta dem i rumpan. Och snart låg det 6 valpar och diade och jag killade henne på ryggen och halsen. Det gillar hon. Hon lägger ner huvudet i min ena hand och sträcker ut sig så bakbenen sticker utanför bia-bädden. Efterhand som valparna blev mätta så somnade dom och Sexy väckte resten som fick äte de med i lugn och ro. Första gången jag såg detta trodde jag det var slumpen som gjorde att det inte blev slagsmål om maten. Men hön gör så. Man blir...

Skrivet av Sexy, 2008-01-01

Visa hela (2 kommentarer)

Jag är så trött. Dygnet räcker inte till. På dagen är jag mest i skogen och tränar och på eftermiddagarna är jag hemma hos Tina för att träffa Sexy. Och valparna förstås! Dom mår alla prima. Äter och sover mest hela tiden. Blanka och oerhört färggranna är dom med lite sträva mycket fina pälsar trots att dom är så små. De verkar vara ganska jämna tycker jag. Ingen Bonita denna gång som är dubbelt så stor som de andra. De äter och sover i skift så det är förvånansvärt lite gruff om spenarna. Och min fina Sexy är på strålande humör. Glad och nöjd! Härligt att se!

Jag tömde kameran idag. Där fanns över 300 kort. Alla är inte presentabla men en del är ganska fina. Nu ikväll (Läs natt, klockan är nästan 01.30) har jag valt ut några foton jag tyckte var extra fina. För än så länge händer inte så mycket från dag till dag. Se och njut av ett urval av mina kort!

Tack för alla hälsningar och glada tillrop i bloggen! Det gör att vi är...

Skrivet av Sexy, 2007-12-30

Visa hela (5 kommentarer)

Här syns nog alla 11 valparna ganska bra!

Skrivet av Sexy, 2007-12-27

Visa hela (3 kommentarer)