En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Mitt liv i det Röda huset! Lite av varje mycket vardag och lite "fest". Mycket hundsnack...

Här är fem av fotona tagna inatt och idag på de 11 små underverken. För att se fler titta gärna in på Doorkeepers blogg i favritlistan här intill! Visst är de fina!


Hela familjen


En röd liten tik!


Liten rosa nos!


Mamma och barn!


Trött men nöjd mamma!

Skrivet av Sexy, 2007-12-27

Visa hela (3 kommentarer)

En jättefin röd merle tik tittade ut strax efter förra inlägget!
Vid halv 7-tiden var det klart och jag begav mig hemåt. Då föddes nummer 11!!! En röd trefärgad tik. Så 5 hanar och 6 tikar! Mer info i Tinas blogg. Se länk till höger. Nu skall jag sova en stund. Gonatt!

Skrivet av Sexy, 2007-12-27

Visa hela (2 kommentarer)

Klockan är nu drygt 5 på morgonen och Sexy har fått 9 valpar. 5 hanar 3 röd merle och 2 blue merle. Det har också blivit 4 tikar! 2 blue merle en röd trefärgad och 1 svart trefärgad. Och det är inte klart än tror vi.


Nästan hela gänget!


Den lilla fina svarta trefärgade!

Skrivet av Sexy, 2007-12-27

Visa hela (2 kommentarer)

Nu skall det förhoppningsvis snart bli valpar. Sexy har flyttat till Tina och skall vara kvar där tills valparna blir leveransklara. Det är lite tomt här hemma med bara en hund.


Hej då nu skall jag bo hos Tina ett tag!

Skrivet av Sexy, 2007-12-26

Visa hela (3 kommentarer)

Nu har vi ätit frukost och öppnat julklappar. Jag har fått en jättefin necessär som man kan hänga upp på en krok av mina barn. Ni vet en sån där som man ser allt som finns i utan att man måste rota runt för att hitta.
Men den stora julklappen i Sexys mage är inte öppnad än. Nu skall vi åka och äta julmiddag och vi hoppas att hon håller sig till imorgon i alla fall. Dagens mått är 91cm. God Jul på er alla!

Skrivet av Sexy, 2007-12-24

Visa hela (0 kommentarer)

Här är allt lugnt på valpfronten. Dom håller sig fortfarande på insidan som tur är. Det är fortfarande några dagar kvar än. Även om jag är orolig för hon vill gärna vara med och springa och leka. Medan Sexy inte verkar tänka på valpar alls utan tycker jag är tråkig när jag vill att hon skall ta det lugnt. Jag antar att jag är fjollig. Men hon är ju så stor! Och växer fortfarande! Igår mätte jag 90 cm! Och min vän Ki kände valpsparkar!!!

Håll tummarna med oss nu så skall det nog bli valpbilder nästa vecka!

Skrivet av Sexy, 2007-12-22

Visa hela (1 kommentar)

Sexy mår fint och är pigg och på gott humör. Och magen växer. Och tuttarna låter numera som en bongotrumma när hon går! Det försvinner när hon travar för då gungar dom i takt. Man får hålla sej för skratt.

På lunchen idag var vi i skogen som vanligt. Bonita tycker Sexy är för stillsam. Så hon får stå ut med tjuvrusningar, attacker och drag i nacken. Men emellanåt är hon med på noterna. Jag lyckades fånga bägge två på kort när dom kampade om en pinne.


Sexy och Bonita i lektagen!

Så måste jag meddela att dagens mått är 88 cm. Visst syns det!

Skrivet av Sexy, 2007-12-18

Visa hela (3 kommentarer)

Helgen har vi tillbringat i skogen och Sexy har varit med men bara som åskådare. Hennes mage ar stor och det klatschar när hon går. Mjölkproduktionen har gjort Sexy till en vandrande mjölkförvaring och det måste kännas jobbigt tycker jag. Men Sexy är pigg och rörlig, nästan för mycket och jag får säga till på skarpen för att hon inte skall rusa efter de andra hundarna. Jag tog lite kort idag när vi var ute men det är inte lätt att få till det. Men här är de bästa från denna helgen.

Möjligen har hon ökat någon cm i omfång men juvren som är sprängfyllda och magen som sjunkit ner gör att det blir olika mått hela tiden.


Vackra Sexy


Sexy och Bonita

Skrivet av Sexy, 2007-12-16

Visa hela (0 kommentarer)