En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sexy

Sexy's aussieblogg

Mitt liv i det Röda huset! Lite av varje mycket vardag och lite "fest". Mycket hundsnack...

Här är ett foto taget idag! Ingen bra kvalite, tyvärr, men taget från sidan i alla fall! Skall försöka var lite flitig med kameran till helgen.


Ingen ökning idag, som tur är!

Skrivet av Sexy, 2007-12-13

Visa hela (5 kommentarer)

Här händer inte så mycket för tillfället. Sexy växer enormt vilket innebär att jag har med mig hundarna på jobbet varje dag nu. Hon ser ju sprickfärdig ut redan! Jag har en mardröm om att jag kommer hem efter jobbet och det ligger valpar under soffbordet. Jag är nog barnslig men det känns bättre att ha dom nära så att jag kan hålla ett öga på dom.

Vi är nyss hemkomna från skogen. Det är skönt att gå en rejäl runda när man kommer från jobbet och hundarna blir så glada när vi parkerar bilen vid slingan. Vår fina Kungsbackaskog är perfekt när det är mörkt på eftermiddagen.

Så, det blev många ord men inte mycket sagt egentligen.. Vad jag egentligen skulle meddela var att dagens mått är 86cm! Det ni!

Skrivet av Sexy, 2007-12-12

Visa hela (2 kommentarer)

Här är ett foto på Sexys mage som jag tog i fredags på jobbet. Sexys mage växer jättemycket. Man ser skillnad för varje dag nu. Men hon är smidig och rörlig.


Här är våran "koffert" Sexy!

Nu börjar jag tro att det skall bli jättemånga valpar! 10 stycken kanske? Vi får väl se. Allt verkar lovande så här långt!
Dagens mått är 76cm!

Skrivet av Sexy, 2007-12-09

Visa hela (1 kommentar)

Nu ser våran Sexy riktigt dräktig ut. Hon växer en bit varje dag. Och hon har en enorm matlust.
I helgen har vi varit i skogen och spårat. Sexy också. Men så mycket kort blev det dock inte, tyvärr. Men Sexy när hon hittat en spårapport tog jag med mobilen i alla fall.

Till sist kommer här det första magmåttet för denna gången: Dagens mått är 73 cm.

Skrivet av Sexy, 2007-12-05

Visa hela (2 kommentarer)

Idag har vi varit en sväng hos Tina uppfödare. Hon frågar och frågar och jag känner mej fortfarande lite osäker. Även fast Sexy ser ganska gravid ut. Så jag tänkte att det är bäst hon själv får se och bedöma.

Det blir valpar! Åh vad roligt! sa Tina direkt när hon såg Sexy. Så då säger väl jag det också. Det blir valpar.

Sexy själv är som vanligt god och glad. Hon har väl lite "koffert"-utseende. Inte direkt tjock men ganska kompakt och lite tung ser hon ut. Men det är väl nu hon skall börja växa. Det är ju faktiskt bara några veckor kvar.

Skrivet av Sexy, 2007-11-30

Visa hela (2 kommentarer)

Här har vi väntat och väntat på att det skall visa sig om Sexy verkligen är dräktig. Men hon har sett ut precis som vanligt och betett sig precis som vanligt. Tina uppfödare har undrat om hon inte matstrejkat lite grann. För det brukar dom göra säger hon. Jag skrattade åt henne för matstrejka finns inte i våran ordlista. -Det kommer aldrig att hända! skrattade jag. Men det uttalandet har jag fått äta upp. För de senaste två dagarna är det precis vad hon gjort. Ätit dåligt! Jodå, det verkar allt vara valpar på gång.


Mor och döttrar från förra kullen. Från vänster: Bonita, Sexy och Joya

Skrivet av Sexy, 2007-11-23

Visa hela (2 kommentarer)

Dagarna går och man är nyfiken värre på om det finns några valpar där inne Sexys mage. Idag har vi varit i skogen och tränat. Sexy har fått spåra. Mer att läsa om det finns på vår hemsida. Se länk här intill!

När vi fikade efter träningen låg Sexy och gnuggade ryggen på marken. Hon njöt säkert av det fina vädret och trevliga sällskapet! Ki berättade att hon hade hört att när katter är dräktiga så ligger dom på rygg och gnuggar sig. Och så här långt är det vårt enda tecken på att det kanske skall bli valpar. Hoppas att det var ett tecken! Om en vecka eller så skall jag mäta hennes mage så att man har något att jämföra med längre fram. Vad jag minns från förra gången är att det dröjde ett bra tag innan det syntes att hon var dräktig. Men sedan växte hon en bit varje dag. Man håller tummarna!

Skrivet av Sexy, 2007-11-11

Visa hela (0 kommentarer)


Sexy - den vackra!

Nu har Sexy varit på friarstråt i Danmark! Om nu allt går som det skall är det valpdags igen mellan jul och nyår om jag har räknat rätt!
Hanen är en ståtlig amerikan med en hel massa titlar som bor i Danmark på Kennel Strandly.


Kidjo - Sexys kavaljer!
Parningen gick galant och nu är det spänd väntan som gäller. Det blir inga sysselsättningsproblem den här julen. Men det blir en trevlig omväxling för julen är mest mat och tv-tittande för våran del.

Skrivet av Sexy, 2007-10-28

Visa hela (1 kommentar)