En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Shaggys bloggis

Jag borde kanske först ta och be om förlåtelse för det som förut skrevs på den här bloggen. Inte för att jag bryr mig om vad andra tycker utan för att jag helt enkelt inte tog det här seriöst. anledningen till att jag överhuvudtaget skrev blogg var för att min lärare fick för sig att alla arbeten som skrevs fortsättningsvis skulle vara offentliga. anledningen till att jag skriver denna text är ju för att jag tänkte att det kanske skulle vara kul att vara lite samhällskritisk då och då. och med mitt register från förut (se tidigare verk) så kanske det inte skulle tas så seriöst. men allt som publiceras från och med nu är allt från det små skrymslen i mitt huvud och på fullaste allvar.
jag kan ju också säga att jag har mognat en del från sist så det kommer inte att bli några personliga påhopp från min sida nu. på återseende.

Skrivet av Shaggy, 2007-12-17

Visa hela (0 kommentarer)

Om en man kan vara politisk kan en lämmel också vara det.
Det är för att båda har samma instinkter, nämligen när dom blir tillräckligt stressade så kastar dom sej ut för ett stup.
Nu tillbaka till allvaret. Det har nämligen visat sig att svergie demokraterna kanske (vad jag vet då) har tagit sig in i riksdagen, och alla är så upprörda för att vi kommer att få rasister i vår riksdag då. men ärligt talat vem bryr sig va? jag menar bara för att dom kommer in i riksdagen betyder det inte att dom får någon som helst majoritet det är liksom inte så att dom fick över 50% av svenska folkets röster utan bara typ 4 - 7% och visst finns det rasister i svergie det är inte nåt nytt med det. men nu GRÅTER varenda sosse i hela avlånga svergie eftersom grisen har lämnat tronen( jag pratar om göran persson efterblivna bloggare.)
Men nu efter valspurten och den egenteligen helt onödiga valvakan som bara pensionärer och bloggare tittar på och efter kaoset av offentliggörandet...

Skrivet av Shaggy, 2006-09-22

Visa hela (1 kommentar)

Hallå! Den som ni bara kommer att få lära känna som Shaggy har skrivit sin första blogg.
även fast jag svor att jag aldrig skulle göra en blogg så får jag väl göra det bästa med situationen och yttra det första av alla åsikter som kommer att skrivas av Shaggy.

Bloggare är want-to-be Kändisar som tror att om denne sätter upp en blogg om sig själv och publicerar detta elände på en hemsida med miljoner andra av samma sort så skulle denne person bli mer känd än orginalet vilket rent logiskt sätt är helt omöjligt för att alla säkert är egoistiska se-på-mej-och-ingen-annan typ.

Känn er manade att kommentera alla som tycker att dom känner igen sig och glöm inte att kolla efter nya yttrande i Shaggys blogg.

P.s ni kan inte köra ut mig för jag har lagen om yttrande-frihet på min sida.

Skrivet av Shaggy, 2006-09-01

Visa hela (0 kommentarer)