En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

SiXxis bloggis

Jaha, vad ska man säga!
efter förra inlägget, höll det på att bli inte bara pannkaka utan även pannkaka med sylt! Ett seriöst snack med sambon om eventuellt uppbrott! :(((

Men vi ger det en chans till! Det läskiga var att det han stör sig mest på är just det min förra blogg handlade om., mycket snack å alldeles för lite action.
Men nu jävlar, har jag fått energi om nått, inte så konstigt kanske, höll på att förlora mannen i mitt liv!

Men jao, får ju ta det lite i taget. Klart att det inte bara är det som är den enda anledningen utan det finns fler saker som bidragit men det är detta som är det stora problemet, och även något som jag mår dåligt över så varför inte jobba på det. Lr hur?

Nä nu ska jag jobba lite, hörs!
Å du! om du läser varför inte komentera, Jag tar gärna emot både tips och konstruktiv kritik!

Kram kram

Skrivet av SiXxi, 2008-12-08

Visa hela (0 kommentarer)

Jahopp, så har man en blogg!

Har haft en tidigare, men det gick väl sisådär med det,.. jag är en så kallad "periodare" inte med missbruk, utan när det gäller att göra saker eller slutföra detmesta.

Men gör ett nytt försök. :)

Fast att vara en s.k periodare är det som är mitt största problem just nu. ( ett I-Lands, men nog så påfrestande). Jag har så svårt att ta tag i saker, när jag e hemma, men på sistone även ibland på jobbet. Å det känns så trist, för jag har alltid tidigaere varit aktiv, engagerad, drivande och posetiv. Nu är jag det kanske nångång ibland.

När jag kommer hem från mitt jobb, vilket känns som nästan aldrig, så hamnar jag i soffan framför tv:n, eller framför datorn. Om jag sitter framför datorn är detta enbart när min sambo ickke är hemma, för annars sitter han där.
Jag har ofta varit aktiv i någon aktivitet eller förening, men om jag tittar tillbaka på mitt liv så har jag nog varit engagerad eller "testat" de flest...

Skrivet av SiXxi, 2008-12-01

Visa hela (0 kommentarer)