En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Skrivkickan

Skriverier

En blogg om det mesta

HEJ

Tittar bara in lite snabbt nu och lämnar en hälsning. Ska senare idag eller under morgondagen skriva lite mer, för det var ju ett tag sedan jag skrev.

Nu lite kaffe innan jag fortsätter kolla min sidor, går nämligen igenom alla för att se att alla fungerar att logga in på.

Önskar er en fortsatt fin dag.

Kram

Skrivet av Skrivkickan, 2014-03-27

Visa hela (1 kommentar)

Hej

Ser att det var länge sedan jag skrev här, verkligen på tiden att uppdatera bloggen. Det blir till att börja om på ny kula, försöka fokusera på nutid och framtid.

Ja, tiden har gått fort, det är höst oktober månad. Sommaren är över. Trädgården är ompysslad inför kommande vinter. Blommor är intagna för att övervintra inne i uterummet, perenner är nerklippta, vårlökar är satta. Även gräset är klippt. Det som bara är kvar är att plocka ner paviljongen och ta in. Om vi har tur blir det klart på fredag, då ska det tydligen bli fint väder.

Idag har jag under dagen suttit en hel del vid datorn. Håller på att uppdatera min sidor, ligger långt efter. Får se hur långt jag hinner idag. Känns roligt att få sitta och pyssla med det jag tycker är roligt.

Ska nu ta mig lite kaffe, en paus.

Önskar er alla en fin dag, vi hörs snart igen.

Kram

Skrivet av Skrivkickan, 2013-10-17

Visa hela (0 kommentarer)

Hej på er.

Idag har vi haft en underbar dag, solsken och plusgrader. Har nästan känts som en vårdag. Nu börjar man verkligen längta efter att snön ska gå bort, att det blir vår.

Denna dag har jag lagt tiden på att uppdatera mina bloggar. Ska försöka få en del till gjort under dagen.

Nu har jag även börjat min utredning av min arbetsförmåga. Har varit där ett par gånger, och de har redan bekräftat att jag inte skulle klara ett jobb. Men för mig är det ju ingen nyhet, jag klarar ju inte av vanliga saker här hemma pga min värk, fibromyalgi. Jaja, vi får se hur det blir efter att utredningen är klar.

*Annat nytt som blivit här. Skrev sista att yngsta sonen ska bo hos mamma, men vi har nu sambons äldsta son här på heltid, dvs han bor hos oss. Skönt att även han berättat hur han vill ha det. Ja, livet är annorlunda här, blir nu ingen hel barnfri vecka längre, bara en barnfri helg...

Skrivet av Skrivkickan, 2013-02-27

Visa hela (0 kommentarer)

Hej på er

Ja, då är jag tillbaka efter lite frånvaro. Idag har jag kommit igång ordentligt med mina uppdateringar av bloggsidor och hemsidor. Skriver så det nästan ryker i tangentbordet. Vill hinna med så mycket som möjligt innan sambon och sonen kommer hem.

Denna veckan har vi ett av sambons barn här, den andra kommer på lördag och stannar till söndag. Har ju nu förra veckan fått veta att ett av barnen vill bo heltid hos mamma. Ja, barnen väljer ju hur det vill ha det. Det vi nu ska göra är att ändra lite saker och fixa. Blir lite som måste göras nu när ett av barnen inte ska vara här så ofta.

Nej, nu måste jag ta lite paus, ska ta kaffe och även en värktablett. Har nämligen värk som attan idag pga vädret.´

Jag hoppas ni får en fortsatt fin onsdag.

Kram

Skrivet av Skrivkickan, 2013-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!

Nu är jag här igen, ser att jag inte varit här inne på länge. Men vissa av mina bloggar har varit vilande under jul och nyår. Blev ingen tid att sitta vid datorn.

Ska försöka komma igång med mitt skrivande igen. Att få sitta och skriva är ju en rolig och härlig avkoppling. Jag hoppas att 2013 blir ett bättre år när det gäller bloggande.

Julen blev inte som planerat, vi fick ändra det vi tänkt pga en person. Det var tredje året irad som denna personen förstörde julen, ja förstörde anser jag. Anser att vissa personer nog bör tänka på att det finns fler som man ska ta hänsyn till när det är jul.

Nyår firade jag och sambon själva här hemma med god mat och dryck. Va skönt att få lite tid själva, vi var ju dessutom barnfria.

*Nu har det gått 16 dagar in i januari, tala om att tiden går fort. Denna veckan är vi barnfria igen. Min sambo är inne på sin andra...

Skrivet av Skrivkickan, 2013-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

God morgon

Nu är jag här igen, ser att det är länge sedan jag skrev här. Sitter här och uppdaterar mina bloggar. Har under några dagar nu försökt fixa och få i ordning mina sidor.

*Ja, idag är det då fredag. Har det just nu lugnt och skönt. Denna veckan har varit ganska jobbig. Har blivit att vi fått gå upp tidigare än vi brukar, nämligen 5.10. Detta beror på att ett av barnen har prao, och har åkt iväg tidigt. Visst är det jobbigt att gå upp, men jag känner ändå att det varit skönt, för jag har nu under denna veckan fått lite mer tid med min sambon innan han åkt till jobbet. Brukar i vanliga fall inte bli så lång stund. Men jag antar att framåt lär det bli som vanligt igen, lite tid tillsammans på morgonen. Jag har ju märkt att när barnen är här och man ska upp tidigare än man behöver, på vardagar eller helg, så går det bra. Men när jag vill gå upp tidigt när vi är...

Skrivet av Skrivkickan, 2012-11-16

Visa hela (0 kommentarer)

God middag

Nu är jag här igen efter en veckas uppehåll. Inte blivit mycket skrivet under veckan tyvärr. Men blir ju alltid mindre skrivande när vi har barnen här.

*Vädret här idag, hyfsat just nu, men det väntas regn ikväll. Jag hoppas det i helgen och nästa vecka blir bättre, för det måste göras så mycket i trädgården. Blir lite stressad över att inte få det klart. Har ju annat med som måste göras inne, så det är fullt upp. Vi håller ju på att fixa till uterummet, och det är en hel del kvar där att göra. Trodde att de skulle blivit klart som nu i helgen, men icke. Det lär jag nog få vänta med ett par veckor till. Vad det beror på går jag inte inte på ... *

*Lär bli fullt upp med när barnen kommer hem. Ikväll måste ett av barnen städa sitt rum, packa inför aktiviteten i helgen, är övernattning på gång, så det blir lite att ta med sig. Detta med städningen måste göras...

Skrivet av Skrivkickan, 2012-10-05

Visa hela (0 kommentarer)

Hej

En vecka har gått, det är fredag. Ser att jag skrev här förra torsdagen. Då hade vi barnen här, men i söndags åkte de. Så nu är det barnfri vecka. Tala om att tiden gått fort, lite för fort. Nu väntar en barnfri helg med sambon.

Under veckan har vi passat på att göra saker som är mysigt när man är barnfri. Bl a har vi vid ett par tillfällen ätit ute. Vi har gjort det då vi varit och handlat. Har varit jättehärligt. Känns härligt att få koppla av och njuta lite när vi är ensamna.

*Vi har nu kommit igång med målningen av väggarna i uterummet. Två väggar är helt klara. Idag ska sambon sätta dit lister runt dörr och blir nog runt ett stort fönster imorgon. Det som troligen börjas på idag, blir att grundmåla en vägg och även lister i taket. Ska bli kul. Får se om inte sambon åker till återvinningsstationen idag, har mycket papper, plast etc som ska lämnas. Och i morgon...

Skrivet av Skrivkickan, 2012-09-28

Visa hela (0 kommentarer)