En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Skrivkickan

Skriverier

Ingen rubrik

God morgon

Nu är jag här igen, ser att det är länge sedan jag skrev här. Sitter här och uppdaterar mina bloggar. Har under några dagar nu försökt fixa och få i ordning mina sidor.

Ja, idag är det då fredag. Har det just nu lugnt och skönt. Denna veckan har varit ganska jobbig. Har blivit att vi fått gå upp tidigare än vi brukar, nämligen 5.10. Detta beror på att ett av barnen har prao, och har åkt iväg tidigt. Visst är det jobbigt att gå upp, men jag känner ändå att det varit skönt, för jag har nu under denna veckan fått lite mer tid med min sambon innan han åkt till jobbet. Brukar i vanliga fall inte bli så lång stund. Men jag antar att framåt lär det bli som vanligt igen, lite tid tillsammans på morgonen. Jag har ju märkt att när barnen är här och man ska upp tidigare än man behöver, på vardagar eller helg, så går det bra. Men när jag vill gå upp tidigt när vi är själva, verkar det inte spela någon roll. Lite trist tycker jag. Ja, vi får väl se hur det blir.

Denna morgon har vi mulet och grått väder. Skönt att kunna sitta här inne i värmen och ha det gott. Några ljuslyktor är tända med, vilket gör att det känns lite mysigare.

Idag blir det nog en lugn dag för min del. Är rätt trött efter några nätter med dålig sömn. Har under ett par dag också haft huvudvärk, och det har gjort att jag inte kunnat sova så bra. Var skönt att idag vakna utan värken. Vi får se om jag slipper huvudvärken idag.

Ett av barnen är iväg på aktivitet, med övernattning. Kommer hem imorgon, så jag ska under dagen fundera ut vad vi ska äta ikväll. Jag och sambon tänkte att vi kan äta något lite extra nu när vi bara har ett barn hemma. Får se vad jag kan komma på för gott.

Ser att kaffemuggen är tom, dax att göra lite mer kaffe. Ni får ha det gott, vi hörs.

Kram

Skrivet av Skrivkickan, 2012-11-16 08:40

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.