En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Skrivkickan

Skriverier

LÄNGE SEDAN

Hej!

Nu är jag här igen, ser att jag inte varit här inne på länge. Men vissa av mina bloggar har varit vilande under jul och nyår. Blev ingen tid att sitta vid datorn.

Ska försöka komma igång med mitt skrivande igen. Att få sitta och skriva är ju en rolig och härlig avkoppling. Jag hoppas att 2013 blir ett bättre år när det gäller bloggande.

Julen blev inte som planerat, vi fick ändra det vi tänkt pga en person. Det var tredje året irad som denna personen förstörde julen, ja förstörde anser jag. Anser att vissa personer nog bör tänka på att det finns fler som man ska ta hänsyn till när det är jul.

Nyår firade jag och sambon själva här hemma med god mat och dryck. Va skönt att få lite tid själva, vi var ju dessutom barnfria.

Nu har det gått 16 dagar in i januari, tala om att tiden går fort. Denna veckan är vi barnfria igen. Min sambo är inne på sin andra jobbvecka efter julledigheten. Barnen har även kommit igång med skolan. Skönt att komma in i vanliga rutinerna igen.

Idag tar jag det rätt lugnt, har värk som attan pga vädret. Har nu under lång tid haft jätteont i kroppen, svårt att både sitta, gå eller stå. Ska inte tala om hur jobbigt det är att ligga för länge. Kroppen är totalt slut. Och jag har tyvärr fått ta värktabletter rätt mycket. Inget jag gillar alls. Jag är nämligen ingen tablett person, men nu har min värk varit så jobbig att tabletter har varit nödvändiga.

Nu ska jag ta mig lite kaffe för att piggna till lite, är rätt trött.

Ha en fortsatt fin onsdag, och ta det lugnt om ni ska ut för det kan vara halt.

Kram

Skrivet av Skrivkickan, 2013-01-16 14:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?