En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ibland blir jag bara så arg! Vet inte vad det är som jag är arg på, men oftast så är det gubben som får ta smällen.... Jag vet inte vad jag är för, bara ATT jag är arg. Humöret hoppar upp o ner... Man blir riktigt tokig ibland, vet inte om man ska skratta eller gråta... Tror jag håller på att bli galen ibland. Vad ska jag annars skylla på? Känner mig inte precis deprimerad, så jag tror inte det är det. Har iofs blivit opererad för inte så längesedan, men det ska inte ha någon inverkan på hur jag känner mig på det viset. Jaaa, jag vet inte... Jag får väl försöka hela mig själv på något vis. Ja, ja...

Ha det gott där ute i cyberrymden! =o)

Kramar!

Skrivet av Skuggan, 2009-06-08

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av Skuggan, 2009-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Hej igen!
Ganska hackigt med mitt bloggande tycker jag. Läser mest dotterns istället. Idag ska vi till sjukhuset för att se om hennes arm läkt så bra att hon slipper gipset. Skulle tydligen få nåt som heter ortos istället, vet inte riktigt vad det innebär men vi hoppas att det är bättre än gips. Bara kunna duscha ordentligt är ett högt önskemål. Nu har vi tejpat och plastat o försökt på alla sätt. Men på något sätt så letar vattnet sig in till gipset.... Är SÅÅÅ tråkigt! Men nu får jag väl ta ett tag här på jobbet igen, innan jag slutar för att skjutsa dottern. Så...

Kramar på er alla där ute i cyberrymden!

Ps. Mår mycket bättre nu! =o) Ds.

Skrivet av Skuggan, 2009-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Har varit ute o kollat bilar idag. Tänkte köpa en ny bil till mej, toppen! Har varit på sjukhuset oxå idag, kirurgmottagningen... Blir operation i maj, ja ja blir det bara bra så kan man gå med på det oxå. Nu sitter man här i soffan, nyduschad o trött. Ska ta o borsta gadden o sen i bingen tror jag. Så...


Kramar till er alla där ute i cyberrymden!

Skrivet av Skuggan, 2009-03-18

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, idag är det lördag, det är sååå skönt. Veckan har varit ganska hektisk! Tror att det gått troll i alla datorer på skolan. Blåskärm tycker jag inte om att se! Tror jag såg det på 3 datorer på samma dag! Men, men, jag behöver ju bara läsa ner en ny kopia så fungerar dom igen. Förutom på en som troligtvis hårddisken kraschat på. Bara att beställa en ny, har en kanonchef som verkligen fattat vad it betyder för hela skolan. Har fått installerat 4 st digitala klassrum på skola. Behöver tyvärr datorer som klarar av dom, så då behövdes det beställas nya. Skickade min önskelista till chefen och fick svar efter en timme: Beställ! Alltså hon är bara så suverän!

Men nu är det helg, så då installerar vi datorer här hemma....

daaahh!

Men jag har ju ingen brådska, det är till mej själv ju.

Nähä, det var allt för denna gång.

Kramar till er alla där ute i cyberrymden!

Skrivet av Skuggan, 2009-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Hej alla bloggare!

Idag blev det dramatiskt i stallet. Har ett sto som står lite sidan om eftersom hon är svår att få in när hon går med dom andra. Idag var hon sjövild, vräkte omkull tjejen som skulle hämta in henne. Det gick inte bra! Slutade på akuten med brott på armen strax ovanför armbågen. Vi får vänta till imorgon innan vi får reda på om den ska opereras eller bara gipsas direkt. Jaa, där är ett gips nu, men bara provisoriskt. Ja ja, som det kan bli.... Hoppas morgondagen blir mindre dramatisk.

Kramar till er alla där ute i cyberrymden!

Skrivet av Skuggan, 2009-03-03

Visa hela (0 kommentarer)

Vad tycker ni om mobbning?
Är det någon som gillar mobbning?

Inte jag, i varje fall!

Inte min dotter, som blivit mobbad sen 6:an!

Jag hoppas verkligen att INGEN gillar mobbning!

Det finns inte mycket i skolan/arbetets värld som är värre än mobbning! Jag anser att den som mobbar står längst ner på listan överlevnads berättigade. Låter kanske hårt, men det som en mobbare utsätter en annan människa för skulle inte få förekomma i denna värld!

Jag vet att den som mobbar inte mår bra själv, men det är en förklaring ingen ursäkt! Så alla ni som vet med er att ni mobbar någon, SLUTA!

"Allt du ger ut får du tillbaka" "Behandla andra som du vill bli behandlad själv"

Inget religiöst över dessa ord, bara vanlig bondförnuft!

Kramar till er alla där ute i cyberrymden!

Skrivet av Skuggan, 2009-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

Den ene datorn är inte den andra lik, DET ska gudarna veta.... Ibland ryker tussarna ur håret. Jag vet att datorn är en dum maskin, men det hindrar inte den från att bära sig dumt åt! Men men det blir säkert bättre senare. när dom har ändrat på servrarna osv.... Nähä, nu får jag dyka ner i floran av uppdateringar, nyinstallationer osv..

Vi ses!

Kramar till er alla där ute i cyberrymden!

Skrivet av Skuggan, 2009-02-26

Visa hela (0 kommentarer)