En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Hej världen!

Ny dag, nya uppgifter. NOT! Håller på med samma saker idag på jobb som jag gjorde igår... Går ganska bra faktiskt, har ett fritt jobb som jag själv lägger upp arbetstakten på. Vill jag jobba häcken av nej nån dag så kan jag det. Men jag kan även lägga in en dag med bara uppgifter som innebär mycke snack o lite verkstad.. =o)

Datore är mitt arbetsområde, installera, laga, se till att dom kan prata med varandra osv. Jobbar på en skola, så mina användare är inte så snälla mot systemet. Men jag måste ge beröm till eleverna här på skolan för jag har inte mycket skadegörelse på datorerna. Har sett skolor i kommunen som ser mycket värre ut.

Nähä, dags att ta ett krafttag igen, så tills nästa gång vi "ses".....

Kramar till era alla där ute i cyberrymden!!

"Allt du ger ut får du tillbaka!"

Glöm aldrig det!

Skrivet av Skuggan, 2009-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Mmmm, nu har denna dagen gått. Inte klokt vad dagarna bara springer förbi, tycker man hinner inte någonting.... Men, jag har ju faktiskt hunnit vara i stallet tillsammans med våra goa töser. Longerade ett sto som är bara 4 år. Hon är en riktig yrhätta! Men hon är sååå gooo! När vi kom hem därifrån tog jag vår hund Selma i koppel och gick ut en lång runda med henne. Det är så gott att sätta mp3-spelaren i örat och sen bara gå. Man rensar tankarna på ett helt annat sätt. För tillfället lyssnar jag på Jeanette Hildebrandt´s Idun. Har läst den i vanlig bok, men det var längesen så det är som att höra den för första gången igen. Humöret har hållt sig i styr idag, känns bra! Hoppas att det håller i sig så.

Många kramar till er därute i cyberrymden! Var rädda om varandra, vi vet aldrig hur länge vi får rå om varandra!

Skrivet av Skuggan, 2009-02-16

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag oxå skapat en blogg, det är väldigt populärt att göra det har jag förstått. Jag vill använda denna blogg som ett ställe där jag kan berätta saker som jag inte har så lätt för att säga i vanliga fall...
Tror att det kan bli bra..

Har svårt för att säga saker till andra som jag vet kommer att såra dem... Går hellre runt och mår dåligt själv, jag vet att det är fånigt. Men jag har så svårt för att ta kritik själv utan att rasa ihop...

Ja, ja, det var allt för denna gång. Jag hoppas att jag kommer tillbaka snart igen. =o)

Kramar till er alla där ute i cyberrymden!

Skrivet av Skuggan, 2009-02-16

Visa hela (0 kommentarer)