En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sladiis

Välkommen till Sladiis blogg

Här kan ni läsa om allt som jag tycker är kul och intressant att veta :D

Vi människor är som sagt var besatta av parfymer. Det kan vara i alla åldrar men uppstår som mest under tonåren. Jag älskar parfymer med starka dofter som tex. persiska kvinnor och dem äldre damerna använder.

Elizabeth Ardens Parfymer , Poeme och Treson Edp är absolut mina favoriter och mest användbara.Herr perfymer tycker jag däremot inte ska vara aldelles förstarka vilket kan leda till huvudvärk. Herrperfymerna ska helst vara med en mjuk doft för mig. Ett riktigt bra tips till er killar är Sean Paul parfymen ;) DEN LUKTAR SÅÅ SÅÅ SÅÅ GOTT!! Hugo Boss är också niceee NJAM NJAM

Skrivet av Sladiis, 2009-10-07

Visa hela (0 kommentarer)

Är du en tjej/kvinna som befinner dig vid 15 - 25 års åldern och oroar dig för vad det är du ska ta på dig?? jaa då har du nu kommit rätt. Nedan har jag några tips på vad som skulle se bra ut för oss.

Hos dem längre tjejerna är det bara ett Måste med riktigt snygga tighta kläder som Jeanse, toppar, smycken och kavajer.Korta kjolar hatar jag men rekommenderar klänningar vilket visar en mer självsäker och elegant bild/ uppfattning om oss. Skorna ska helst vara med en mindre klack eftersom hallå vi är ju liksom redan långa haah, men om du vill ha riktigt med uppmärksamhet så visst kör med längre, ( själv så gillar jag längre klackar) det lockar även till sig bete kan jag sääga.

Korta tjejer ser i stort sätt bra ut i alla plagg. För er är det inga problem att t.ex. gå ut i mjukisbyxor som skulle se helt knas ut för oss längre tjejer, varför blir vi långa utskrattade men inte ni korta? ja allt har ju både för och nackdelar. Iaf jag tycker att ni bäst passar i korta...

Skrivet av Sladiis, 2009-10-06

Visa hela (2 kommentarer)

Nu så sitter jag har och attans tänker på vad det är för mening med att blogga. För det första så tycker jag att det är skitsvårt att komma på någonting man ska skriva om och för det andra så verkar det inte finnas någon mening med det om man inte får kommentarer tillbaka. =( Om någon skulle kunna hjälpa mig att komma på riktigt bra ämnen att ta upp så skulle det underlätta saken. SÅÅÅÅÅ SKRIV till mig!!

sladiis ;)

Skrivet av Sladiis, 2009-10-03

Visa hela (3 kommentarer)

Att skriva om mitt hemland Serbien tycker jag är någonting bra att inleda med därför att landet betyder väldigt mkt för mig.

(Serbien är som sagt var ett Jugoslaviskt/ Balkanskt land som befinner sig i den sydröstra delen av Europa. Landet gränsar till många länder som Bosnien, Koratien, Makedonien osv. Huvudstaden i Serbien är Beograd som på svenska betyder den vita staden vilket jag verkligen inte håller med om, det skulle lika gärna kunna heta den mörka staden som Beograd i stort sätt redan är.)

Varje gång jag åker dit känner jag mig hemma men det som roar mig mest är musiken och befolkningen. Blackpanters & Boban Markovic orkestar är två riktigt bra orkestrar som jag lyssnar på och rekommenderar starkt. Jag rekommenderar också trumpetfestivalen Guca som hålls varje år där det kan komma upp till 500.000 deltagare.

Det finns mycket att skriva om Serbien men det orkar jag inte göra just nu.
Som en slutsats vill jag bara påpeka att det inte finns och kommer inte...

Skrivet av Sladiis, 2009-10-02

Visa hela (3 kommentarer)

Hellluu!

Jaa vad ska man säga, efter 2 års funderande har jag nu äntligen kommit fram till att börja blogga lite. Själv så är jag en tjej på 17 år. Jag gillar utmaningen men mest av allt att resa utomlands vilket är en viktig vana för mig.

Med denna blogg vill jag blogga om allt som jag tycker är intressant och viktigt för oss människor. Jag hoppas också att ni lär er någonting under tiden då ni besöker min sida och att ni ställer mig frågor .

Puss& kram! Sladiis. ;) !

Skrivet av Sladiis, 2009-10-02

Visa hela (1 kommentar)