En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Smaily

Smaily

Artister, Djur, Mitt Liv, Msp Och Mycket Annat Kul

Full fart! I det här inlägget vill jag bara tacka alla er som röstade på Yohio i mello igår. Till er som röstade på Robin: PRUTT!!!!! (Inget illa menat, han är också grym!). Jag tycker synd om dig Yohio men du har vunnit för mig ändå! Du är bäst och min högsta önskan är att få träffa DIG! Här kommer lite bilder på: YOHIO, <--- Yohios autograf som jag hittade på nätet, jag vill också ha den! ...

Skrivet av Smaily, 2013-03-10

Visa hela (0 kommentarer)

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag har inte haft tid. Jaja, nu är jag igång igen i alla fall och vet ni vad? Jag har en ny looktävling! Priset är två autos och det blir mycket fame eftersom att jag är i level tio. Och om ni vill vara med så heter jag SmailyClara och jag utser en vinnare IDAG!! Här är ett bevis på att det är sant: Där ser ni, ni som inte trodde mig! Så skynda er nu (när ni har läst klart) att göra en look av mig (SmailyClara), döp looken till: Tävling eller Looktävling. Hejdå!

Skrivet av Smaily, 2013-03-10

Visa hela (1 kommentar)

Idag den 12 januari lördagen 2013, började jag men instagram. Vissa av er vet nog vad det är. Men iallafall. Jag tyckte att det verkade tråkigt men jag bestämde mig för att testa. Och ska jag säga? Det var jättekul. Jag heter smailyclara och ni får gärna följa mig. Jag har inte lagt ut så många bilder, och det är typ bara en som följer mig xD :D. Men jag följer ganska många fast jag bara har vart medlem i några timmar.
-
-
-
-
//Smaily

Skrivet av Smaily, 2013-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

Idag, lördagen den 12 januari 2013. Ska jag och min familj äta middag med några av våra vänner. Dom ska komma hem till oss ikväll. Det ska bli jätte kul, för vi bor väldigt långt bort ifrån varandra och träffas sällan. VI SKA ÄTA MIDDAG! MUMS! :)
-
-
-
//Smaily

Skrivet av Smaily, 2013-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hej allihopa! Jag har ju inte bloggat på länge. Jag vet inte om det är någon som följer mig, men om ni gör det kan ni väl skriva en kort kommentar om att ni gör det. Nu har skolan börjat igen och jag längtar bara till sommarlovet typ hela tiden! Det var kul att träffa alla kompisar. Om du är medlem på msp (moviestarplanet.se) så ska jag berätta några saker för dig:
1. Jag heter SmailyClara och är i level 10.
2. Jag har två husdjur, på msp.
3.Jag skriver en bok på msp (som jag ska ge till min mamma), som ni gärna får läsa. Den heter (om ni ska leta efter den), "Min Bok".
4. Jag ska börja skriva en novell som heter: "Vem är jag? Novell av: SmailyClara" Ps: ni får gärna läsa den med.
5.Jag älskar msp!
-
-
Ps: Jag älskar ordet: "Tjofräs". Jag kom på det ordet och ingen annan (förutom jag) får använda det! Så akta DIG!
-
-
-
-
//Smaily
...

Skrivet av Smaily, 2013-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

Det här är min katt!
-
-
Visst är den fin?
-
-
-
Visst är allting så fint!

//Smaily

Skrivet av Smaily, 2012-10-13

Visa hela (1 kommentar)

Jag och sofiamovie håller på med ett projekt om stenar.
Vi tror att vi har hittar glimmer (kattsten) och för er som inte vet vad det är är det en väldigt värdefull sten!
Först trodde vi att vi hade hittat guld men det var bara för att glimmer (kattsten) och guld är så lika varandra. Ni kanske tycker att detta låter intressant och då har ni rätt för det är det!!

En bild på glimmer!! -->

Hejdå!!

Skrivet av Smaily, 2012-10-08

Visa hela (0 kommentarer)

Hej Hopp!
-
-
-
Jag och mina vänner var i mitt rum på msp, då tog jag lite bilder som jag lägger upp här på bloggen så ni kan väl kommentera om du ser dig eller din/dina vänner!!
Puss Smaily
Nu kmr första bilden!
--
GRUPPBILDEN D&Auml;R ALLA ÄR MED!
Bild två!!
-
Hej Hej :D säger E.S.G Till alla er här på bilden!
Bild nummer ttttrrrrrrrreeeee!
-
Jag och några av mina bästa vänner DISCOFUNNY Level - 6 E.S.G Level - 5 SmailyClara (jag) Level - 8! Okej jag står i mitten DISCOFUNNY till höger och E.S.G till vänster!
Okej nu kommer en bild på bara E.S.G!!.
-
-
NAJS ELLER HUR NU KOMMER DISCOFUNNYS EGNA BILD!!
Najs va!! sist kmr min!
-

Och sen kmr sista bilden på... Den här personen!! <---
Jaja det var bilderna från mitt rum! ...

Skrivet av Smaily, 2012-09-10

Visa hela (0 kommentarer)