En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Sofajahs blogg

Idag vaknade jag klockan 06.55 istället för 06.30. Mamma skulle väcka mig men hon försov sig så atomatiskt försov jag mig med. 07.30 var jag på jobbet istället för 07.00. Jag, Micke och min kusin Sophia som oxå sommarjobbar där åkte till vallentuna där vi skulle tömma en container, det var astråkigt och jobbigt. Man fick isolering på hela kroppen så nu kliar det.

Jag vet fortfarande inte hur mycket jag tjänar i timmen och när jag fråga visste ingen annan det heller, men jag hoppas att det är mkt. Klockan 16.00 kom jag hem efter en lång dag. Imorgon ska jag städa lokalen när skräpet låg, sen på eftermiddagen ska jag fixa fint runt fastigheten. Jag hoppas det blir roligare än idag. Det är bra att jag i alla fall har någon och prata med, speciellt Sophia, hon är bäst! Vi var så otroligt fina oxå när vi plocka skräp, båda helt skitiga och trötta.

Peace <3

Skrivet av Sofajah, 2007-06-18

Visa hela (0 kommentarer)

Jag slutade skolan för 3 dagar sen och saknar min klass redan, hur konstig får man vara.
Förut när man gick i skolan med dom, längtade man bara efter lov. Allt jag längtar efter nu är att imorn kommer det vara en vanlig måndag och jag kommer sitta i mitt gamla blåa klassrum med min klass. Hur patetisk får man vara?!

Iofs så saknar jag inte själva skolan, det ska bli skönt att slippa att känna sig tvungen att plugga, eller det slipper jag ju bara frams till sommarlovet är slut, men då kan man iaf ta nya tag. Jag gick iaf ifrån min gamla skola med bra betyg, det är jag stolt över och nu kommer jag även säga hej till värsta söta killen i korridoren..eller oxå prata med honom ännu mera. Gud nu lät jag bara mera patetisk. Jag är nog en patetisk person som glädjas eller blir ledsen över små saker. Som t.ex. på min skolavslutning grät jag jättemkt men jag har ändå träffat min klass varje dag sen vi sluta, mer än vanligt.

Imorgon ska jag sommarjobba, det...

Skrivet av Sofajah, 2007-06-17

Visa hela (1 kommentar)