En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofeya

Da HipHop Sofeya

Språkresa till Italien snart (:

Den 3 juni satt jag och mina söta vänner i Stockholm och väntade på våran EF lärare Lena. Hon var 45 minuter försen, och innan planet lyfte skulle vi få våra böcker och lite mer info. När Lena hade gett ut all info och böcker med mera så hade vi 15 minuter på oss att gå ombord. Jag och Ida satt och sjöng när planet lyfte, eftersom Ida är lite flygrädd. Sen kom jag på en perfekt sak hon skulle göra, och hon gick fan med på det!

Ida gick in på toaletten och sträckte ut armarna (så gott som det gick iaf) och ropa "Jag kan flyga, jag är inte rädd". Men det värsta var att flygvärdinnan fick bryta upp toalettlåset för hon trodde Ida satt fast. Haha, du är så rolig Ida, även fast det var min idé att du skulle göra så. Det är ett problem med Ida, hon hamnar ALLTID i knipa, ungefär vart hon än går. Som när vi hade landat i Italen, och Ida måste köpa en dricka. Då går hon fram till kassan med sin Fantaburk och vakter kommer springande i affären. Då har Ida gått till...

Skrivet av Sofeya, 2007-06-11

Visa hela (0 kommentarer)

Snart åker jag, Ida och Julia till Italien på språkresa. Vi ska prata spanska, haha, det är så jätterolig, men ni kanske tycker det är konstigt att vi åker till Italien!? Men det var så det stod i katalogen som låg hemma hos Ida på bordet och vi ville åka. Nu på söndag den 3 juni åker vi, och vi kommer bli bruna som bullar, haha.

Men imorgon ska jag till Skövde och kolla på Malle när hon rappa tillsammans med Johnny Diamond på scen. Egentligen skulle jag också varit med och rappat, men jag har inte haft tid och sånt att fixa. Det får bli en annan gång, tycker om er båda två, underbarast säger jag bara.

Aja, ska packa nu inför Italien och sen ska jag antagligen rida. Mamma kommer inte hem förrän i kväll klockan tio, hon är i Göteborg och handlar lite saker. Ni som känner mej förstår varför jag inte vill hänga med, ni andra behöver inte bry er!

Peace , Sofeya .

Skrivet av Sofeya, 2007-06-01

Visa hela (0 kommentarer)

Tio första:

Första bästa kompis: Lovisa
Första bil: Som om va !?
Första kärlek: Markus
Första husdjur: Hunden Enok, som dränkte sej själv
Första semester: USA
Första jobb: Inget ...
Första köpta skiva: Vet inte !
Första riktiga kärlek: Markus
Första piercing: Öronen
Första konsert: Har varit på en; E-type .. XD

Nio sista:

Senaste alkoholdrycken: Vodka blandat med Benzo
Senaste bilfärd: Idag, från stallet
Senaste filmen du såg: Saw III
Senaste ringda telefonsamtal: Till pappa
Senaste bubbelbadet: I lördags hemma
Senaste spelade cd: Vette fuck !
Senaste kyss: Förra året ..
Senaste gången du grät: I lördags, en vecka sedan Lovisa dog . :'(
Senaste måltiden: Macka

Åtta, har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar?: Nej
Blivit arresterad?: Ja
Blivit kär...

Skrivet av Sofeya, 2007-05-28

Visa hela (0 kommentarer)

I april var jag på den bästa språkresan genom tiderna, till Frankrike. Vi bodde på världens finaste hotell i Paris och vi fick göra ungefär vad vi ville om dagarna, fast vi hade såklart lite lektioner franska också. Det var jag, Moa, Julia och Angelika från Sverige som jag kände. Sen var det massor med andra svenska tjejer och killar och även andra länder.


Alla svenska tjejer på språkresan i Frankrike !

Men nu om en vecka ska jag till Italien med Ida och Julia (: Vi ska bo på något hotell någonstans, inte i huvudstaden, lite utanför tror jag det var. Vi kommer ha det bäst, fast vi kommer sakna dej Lovisa, du skulle ju också åka med egentligen. Jag lovar att jag ska sjunga i flyget på väg dit för alla som jag lovade att jag skulle göra. (:

Sen alla som kände Lovisa, ska få åka på gratis språkresa till Spanien, hennes pappa var från spanien. Det ska också bli väldigt roligt, jag lovade Lovisa att ha roligt....

Skrivet av Sofeya, 2007-05-24

Visa hela (1 kommentar)

I lördags klockan 23.58 något, ringde telefonen och det var Agneta, Lovisas mamma. Hon berättade att jag och mamma skulle sätta oss i bilen direkt och åka till Göteborg. Vi gjorde det och samtidigt pratade jag med henne i telefonen. Lovisa hade varit på fest, tillsammans med hennes vänner. En tjej skulle köra hem henne på moppen, och Lovisa hade hjälm, även den andra tjejen. Eftersom dom hade druckit lite så vinglade dom ganska mycket och rätt ner i diket. Lovisa hade otur och kom under moppen, och hennes kompis ringde ambulansen så dom kom och hämta Lovisa. Hon var helt medvetslös och dom kom fort in till sjukhuset. När jag och mamma var på plats fick jag gå in själv till min älskade bästis. Hon grät när hon såg mej, hon sa "Fan Sofia, du får inte se mej såhär. Inte som du mår". Jag brydde mej inte, utan satte mej på en stol bredvid sängen och grät. Lovisa tog min hand i sin och berättade allt jag skulle göra för henne, ta bort hennes msn, lunar och helgon. Jag sa att hon...

Skrivet av Sofeya, 2007-05-24

Visa hela (1 kommentar)

Idag är jag suveränt glad, vet inte varför, men bara är det. Kanske är för jag har startat ett nytt liv, som brunett. Jag går på någon sorts terapi för min sjukdom också, och jag vill jobba för det. Det sa jag inte för några veckor sedan, men den där medicinen har hjälpt, det finns så mycket jag vill göra som jag aldrig gjort.
Mamma vill att hon och jag ska dra till Stockholm i helgen och shoppa slut alla våra pengar, jippey. Stockholm är verkligen en fin stad där det finns massor med bra affärer, love. Sen kommer vi kanske hälsa på Frida och Lavina där, min moster och kusin, hehe. Lavina och jag kommer säkert skratta ihjäl oss igen som vi alltid har gjort tillsammans, polska brudar alltså.
Men nu ska jag ut i solskenet och sola, sen får jag la rida också, eftersom mamsen är på jobbet och rider in horses.

Peace, Sofeya.

Skrivet av Sofeya, 2007-04-26

Visa hela (1 kommentar)

Hejsan, det var längesen jag skrev, men jag har shoppat loss i USA med Alicia och pappa. Okej, pappa var faktiskt inte med, han jobbade, men jag och Alicia spanade in massa snygga killar, shoppade, fikade och gick på bio med mera. Vi hade fett kul verkligen, sista dagen innan vi skulle åka hem gick vi på ett discotek, där var det inte drogfritt precis, men som tur var klarade jag mej från alla hemska droger..

Och när jag kom hem hade jag och mamma kramkalas, det hade även jag och min älskade dator, där jag nu sitter och skriver på låtar. Jag spelade nyss in en som heter "Djävulen ropar mitt namn" och igår spelade jag in "Fett mycket". Dom blev jättebra, till och med min mamma diggar dom, hehe.

Men nu ska jag ut till stallet och mocka, har förresten fått en foderhäst i Lidköping som heter Quelle, en liten arab-welsh. Hon ska antagligen flytta hit till Tibro eller så har vi henne där, vi har inte riktigt bestämt oss ännu.

Skrivet av Sofeya, 2007-04-19

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag varit hemma och solat tillsammans med Lovisa! Vi skrattade inte lika mycket som igår, fast idag var vi inte drogade! :)

Imorgon ska jag till pappa och vara lite med honom. Ska sedan vidare till USA och shoppa loss med kusinen Alicia. Yeh baby!

Förresten, fyllde år igår, den 28 mars :)

Skrivet av Sofeya, 2007-03-29

Visa hela (0 kommentarer)