En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

fias viktiga saker

Varsågoda! Meningen med livet, matnyttiga tips och kanske en del onödigt också! (jag reserverar mig förresten med det där med meningen med livet. Visar den sig vara en annan än jag isar här skall jag försöka lägga ut den här) Hoppas det blir intressant!

Jag kommer inte på något bra just nu, så det har inte blivit några inlägg på ett tag.

Skrivet av Soffipropp, 2009-05-02

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag pescetarian. Det innebär att jag äter fisk, förutom det vegetariska. Har läst att pescetarianer lever längst, sedan kommer vegetarianer.

Skrivet av Soffipropp, 2009-04-07

Visa hela (1 kommentar)

  • förbjudet i Torah, det är mord
  • Livet är en gåva. Tänk att just du har fått den. Man skall väl inte slänga tillbaka en dyrbar gåva och säga "tack, men nej tack"
  • Du har nog bara en chans, kanske finns ett liv efter döden, men chansa inte!
  • Du vill ta livet av dig för att du egentligen vill leva, du är missnöjd med livet, vill ha ett bra liv. Hur ont det än gör, hugg tag i det, arbeta för att få det bättre. Det är som när man har fått en sticka, det gör ont att dra ut den, men gör man inte det kan det gå illa.
  • tänk på dina föräldrar. Tar du livet av dig är det som om deras hjärtan slits ut, de kommer sakna dig. Deras liv kommer kanske kännas lika mörka som ditt, för dina vänner också.
  • tänk på allt du inte kommer få uppleva
  • Tänk på att inget blir bättre, bara tvärt om. Bara problemen blir kvar.
  • Tänk på allt du inte hinner göra för världen.

Jag vet att jag kanske lät som en moraltant nu, men jag ville bara väl.

Skrivet av Soffipropp, 2009-03-25

Visa hela (0 kommentarer)

orkar inte skriva så mycket nu. Dessutom har jag lite feber idag, så jag orkar ännu mindre skriva. Men håll ut, om det finns nån som följer bloggen...

Skrivet av Soffipropp, 2009-03-25

Visa hela (0 kommentarer)

Självklart benämns den inte som jjust "atmosfären", men det står att jorden i början var täckt av vatten(det håller nog alla med om, troende som ateister), och att vattnet sedan skulle samlas på två platser: som havet och och ovanför jorden. Som atmosfären! Hur kunde man veta om den för över 3000 år sedan? Jag tror iallafall att skapelseberättelsen är sann.

Skrivet av Soffipropp, 2009-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har i flera inlägg vurmat för nötter och sådant, det har låtit på mig som om jag var riktigt nyttig. Men: i själva verket vräker jag i mig av allt möjligt... I dag, till exempel, vräkte jag i mig assor av godis, säkert iallafall en hal veckas behov a socker.... Har gått upp fem kilo på kort tid... Jag får försöka bättra mig.

Skrivet av Soffipropp, 2009-02-14

Visa hela (0 kommentarer)

Bibeln förbjuder spådom, tydning av järtecken(skrock) och att kontakta de döda. Förlåt, men det blir ingen lång artikel.

Skrivet av Soffipropp, 2009-02-14

Visa hela (0 kommentarer)

Rubriken säger just vad jag lider av. Vi får se om det blir nån bättring på mig.

Skrivet av Soffipropp, 2009-02-14

Visa hela (0 kommentarer)