En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Sozz' bloggis

I morgon är det skolavslutning. Den sista ever för mig. Om ett år tar jag äntligen studenten. Liksom, var fan har tiden tagit vägen? Det känns som om det var igår jag var 6 år och skulle börja förskolan. Men nu helt plötsligt är jag 18 år och ska börja sista året på gymnasiet till hösten. Det är lite skrämmande för mig faktiskt. Jag har absolut inge aning om vad jag vill bli eller jobba med. Bra där... Samt jag är arbetslös, vafan ska man göra?

Men som sagt var, ett år kvar till studenten. FY FAN VA SKÖNT!! Det ska bli så skönt att äntligen slippa skolan, och all stress den för med sig. För seriöst, jag har aldrig mått så dåligt över någonting, som för skolarbeten. De har vart så krävande och så hårda krav på en rakt igenom. Usch, ska bli skönt att slippa de sen.

Ne, nu ska jag ta och kolla på film.
Ha de gött tills vi hörs nästa gång.

Skrivet av Sozz, 2013-06-11

Visa hela (0 kommentarer)

Hur många månader ska det gå innan man får tummen ur rumpan och lär sig blogga ordentligt igen? hmm... Funderar på att byta till en annan sida där jag kan ha bloggen men jag vet inte vart!? Får la se om jag som är så smart kommer på en toppen idé och startar en egen sida för att sedan planera ta över världen mohahaha... Men men det är bara en önskedröm tills ja blir super rik och smart på köpet. Fast rik passar bara det med!

Skrivet av Sozz, 2013-04-18

Visa hela (0 kommentarer)

Det är en mycket bra fråga.
Vad ska man göra när man känner sig ensam och övergiven? Vad ska man göra när man känner sig ledsen? Vad ska man göra när man ser någon gråta? Vad ska man gör?
Det finns många svar på en så liten fråga. Alla svar kanske inte stämmer överens med det man frågan, men kanske om man har tur är lösningen ändå?! Ja, vem vet innan man har testat.

Slutade sjukt tidigt idag, började 9:30 och slutade 10:30. Så jag var hemma runt halv tolv. Så vad skulle jag göra då? Jo, jag och pappa åkte ut och övningskörde. Fick köra på en grus väg och stanna och starta i en backe. Fy fan va roligt det var. Sen så fick jag köra tills grus vägen tog slut och vi kom till vägen. Då så pappa att jag skulle blinka till vänster och köra till Starkärrs kyrka. Wow, jag fick för första gången i mitt liv köra på en väg med trafik. Hade lite små panik i början men det gick bra. Haha, svängde lite för snabbt när jag skulle svänga in på vägen till kyrkan...

Skrivet av Sozz, 2013-03-19

Visa hela (1 kommentar)

Nu är klockan 00:21, och här är ligger jag vaken. Hmm, vad gör man inte då om ligger och kollar på folk som failar på youtube!? As roligt.

Imorgon blir det tjejkväll här, med tjejerna från skolan. Ska bli så roligt. Längtar som fan. Ska vara prinsesstema. :D

Ha de gött

Skrivet av Sozz, 2013-03-16

Visa hela (1 kommentar)

Kära Plinga,

Jag vet att jag inte är en så bra bloggare, men jag är en bra vän. Snälla ha lite överseende med detta, då jag lägger ner mer tid på att peta mig i navel och äta praliner framför TV. Men jag försöker så gott det går att blogga, hoppas du förstår det.

MVH din kära Sozz.

Hehe, jadu Plinga där har du ditt förlåt brev från lilla busiga mig. Får f*n ta och skärpa till mig nu, och bli en äkta blogger som lägger upp inlägg varje dag.

Nej, nu blir det natten för lilla prinsessan Anastasia ( har själv utnämnt mig till det för jag är snart drottning och då blir det mitt namn, buga alla underståtar, buga).

Skrivet av Sozz, 2013-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har funderat på en sak, om en präst skiter blir det holy crap då?
Haha skämt och sido, egentligen tänkte jag att man kan ta bort torsdagar och gå direkt på fredagar så kommer helgen snabbare! Hade inte det varit toppen? :D
Tror att min ide uppskattas av dem allra flesta, men politikerna skulle nog inte gå med på det.. Bastards...

Hmm, men nu är frågan: Vad ska jag göra nu? Kanske kolla på TV eller plugga... TV:n vann mina vänner för er som ville veta detta! Så ni behöver inte oroa er.

Btw, Plinga nu har jag fått gjort två inlägg på en dag!! Bli stolt över mig!! ;D

Här får ni ett roligt klipp jag såg häromdagen som kanske roar er, känn er inte tvingade men jag ska allt göra så ni skrattar åt det...
http://www.youtube.com/watch?v=3pMViad7wS8

Skrivet av Sozz, 2013-02-28

Visa hela (0 kommentarer)

Idag kom jag på att jag hade lovat min kompis att jag skulle börja uppdatera min blogg igen. Men vad tror ni hände? Jo, jag skrev bara ett litet inlägg sen slutade jag igen.... Vafan hände där? Man ska ju hålla det man lovade, annars får man stryk! P.s jag kom på det där alldeles själv, tack för att ni frågar. Det värmer hjärtat.

Just nu sitter vi faktiskt och väntar på att filosofin ska börja. Tråkigaste lektionen ever. Man ska bara sitta och filosofera. Som om jag inte redan gör det på dem andra lektionerna?! Riktigt dumt faktiskt.
Men nu ska jag filosofera mig bort till min lektion.... Shit I am fucking deep dude!

Skrivet av Sozz, 2013-02-28

Visa hela (0 kommentarer)

Oj då, här har bloggandet verkligen inte orkats ta tag i. Men nu ska det allt bli ändring på det!! Som sagt det har gått ett tag sen jag skrev senast. Jag har hunnit börjat på gymnasiet. Och jag kan inte ha önskat mig en bättre klass än den jag hamnade i.

Jag har träffat en kille som jag har börjat gilla, vi smsar rätt mycket med varandra och pratar med varandra när vi åker med samma buss. Fast jag vågade inte börja prata med han förrens i måndags-tisdags ungefär. . . Jag måste verkligen sluta vara så blyg och våga prata med folk istället :( Det är ett måste, annars kanske folk tror att jag är en tråkig ensam varg eller nåt liknande ;)

Haha, jag har hunnit med en massa annat också. T ex jag har lärt mig att vänner som lämnar en när man har det som tuffast inte är riktiga vänner, medans dom som stannar kvar och hjälper dig igenom skiten är dom äkta vännerna!!

Ne nu ska jag sova och drömma om min snygging!! ;) Sov gott buss och kran!! ^^

Skrivet av Sozz, 2011-10-27

Visa hela (0 kommentarer)