En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Sparrings bloggis

Återberätta vad det är som har hänt i er bok: Efter mycket om och men så har willy nu dött, Mr.bones var nu en hemlös hund. Mr Bones försökte skaffa sig nya vänner och ett hem, han lekte med barnen på sommarlovet och allt såg ut att slutat lyckligt när barner blev ilskna eftersom han förstörde en makt-lek, Mr bones gillade inte sånna lekar, och som pris fick han stenar kastade efter sig. Mr.Bones sprang och gömmde sig i en buske men det tog inte länge fören ett annat barn kikade in i hans gömmställe. Han tyckte om Mr.Bones och lät han sova i en kartong utanför huster, eftersom hans pappa hatade hundar och jobbade även på en chinaresturang( detta hade Willy varnat honom för). Allt var bra en stund men pappan kom tillslut på att det var en hund i närheten och han blev tokig han straffade sonen och utav ren instikt begav sig Mr.Bones iväg från baltimore. Han hade gått länge och väl nu, ibland fick han andliga besök utav willy i drömmarna.
Efter ett bra tag hittade Mr Bones en...

Skrivet av Sparring, 2006-12-01

Visa hela (1 kommentar)

1. Återberätta vad det är som har hänt i er bok .Mr bones berättar om willys barndom om hur han hade tagit droger och en massa annat skräp, han berättar även om willys mamma som inte gillade Mr.Bones men lärde sig gilla honom tillslut, Mr.Bones har aldrig lämnat willys sida sedan han kom hem till sitt nya hem.

2. Hur går det för huvudpersonen? Försök förklara varför det går som det går för honom eller henne. Mr.Bones berättar om willys bakrund, det såg mörkt ut ett tag för willy, men då inskaffade han Mr.Bones, och sedan dess har det mesta gått bra.

3. Välj ut ett citat som du tycker är representativt för stycket du läst. Motivera varöfr du valt just detta citat och berätta vad det innebär. "Den enda goda kraften kvar här i världen. "Jaha ja tomten, Santa Claus minsann? och du råkar väl inte möjligen stava det S-A-N-T-A"

Tomten pratar med willy genom tvn på sjukhuset, som du märker är han väldigt skeptisk.

Skrivet av Sparring, 2006-11-24

Visa hela (1 kommentar)

1. Huvudpersonen/djuret i boken är en hund vid namn Mr Bones, det är väldigt sorligt för det är nämligen så att Mr Bones ägare, Willy, Håller på att dö. Han är väldigt sjuk och har börjat hosta blod. Mr Bones vet vilket öde som ligger framför Willy och är lite rädd för hur allt ska gå utan sin trevliga husse. Han tycker inte att han är en värst fin hund han är en blandras, "en del Collie, en del labrador, en del spaniel, en del brokiga hundpusselbitar" Willy lär Mr Bones en massa saker han ska undvika för att överleva i samhället, Tex. Han ska akta sig för chinaresturanger för där gör dom mat utav honom.

2. Det är lite sorligt just nu för Willy dör snart och Mr Bones vet inte vart han ska bo.

3. " Kanske, om han hade varit mer noggrann med att ta sin medicin, eller om hans kropp hade varit lite starkare, eller om han inte hade varit så förtjust i öl och sprit och stimmande barer, kanske hade han då till och med kunnat åstakomma ännu fler bra saker."

Mr Bones...

Skrivet av Sparring, 2006-11-16

Visa hela (1 kommentar)