En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Morotsjuice

Dannes och Mr. A 's memoarer

Jag tänkte att jag skulle försöka dra armarna ur arslet och börja uppdatera Bloggen.
Till att börja med kan jag bara konstatera, att starta den här skiten var att ta vatten över våra huvuden, att hela tiden skriva vad som händer i våra liv eller bara smarta saker är helt enkelt inte något som passar mig eller min kära vän Daniel! Vi har helt enkelt inte det där lilla extra som får folk att reagera över hur otroligt smarta vi är, vi hade säkert lyckats om det var en video-blogg eftersom vi faktist inte hade behövt säga särskilt mycket utan bara egentligen hänföra folk med våra vackra nunor. Men let's face it! Vi är båda avkommor av djävulen och det var gud som uppfann texten. Vi är körda.

Jag förstår att ni förstår att jag inte kan skriva allt som hänt sedan vi uppdaterade senast. Det är för många händelser som måste tryckas in av mina stackars fingrar(Även fast vi bara ligger hemma framför TV:n hela tiden), men en sak som faktist är värd att nämna är Ciccis...

Skrivet av Sprunkel, 2007-10-29

Visa hela (10 kommentarer)

Okej, det som rubriken syftar på är statusen i Andreas liv precis nu. Sommarskolan tar det mesta av min tid. Jag har inte haft så mycket att skriva om eftersom mina lektioner antagligen skulle få er kära läsare att seriöst fundera på att kasta datorn ut genom det närmaste fönstret - Så jag ska låta bli.

Som sagt, Andreas har haft fullt upp med sommarskolan och bara kunnat umgås med sina vänner på helgerna då han har försökt göra det besta utav det. Nu, hursomhelst, är det helg igen och till Andreas otroliga irritation(Eftersom han har blivit bjuden till flera skitkul fester på vardagar som han har varit tvungen att dissa) så finns det ingen till idag! Shit! Vad är detför fel på ert folk? Tar ni inte hänsyn till folk som har sommarskola? VA!?
Iallafall, tillbaka till ämnet. Jag vill att alla skriva en kommentar som läser det här, det spelar inte någon roll vilken dag det är men om jag fått veta att ni inte kommenterat och läst kommer jag och Danne hemsöka era drömmar...

Skrivet av Sprunkel, 2007-07-06

Visa hela (16 kommentarer)

Ja, till att börja med kanske vi ska be om ursäkt.... NOT!
Daniel och jag har utarbetat en otrolig strategi.. alltså, vi skriver inte på fett länge och får alla intresserade och sedan kommer ett super inlägg! Precis!

Okej, hursomhelst, vi har alltså inte skrivit på ett tag. Vad finns det då att säga? Massor.
Det här kommer alltså att bli som en liten uppsats.

Vad som har hänt(baklänges):
Fest hos Markus - sukraM soh tseF
Lite mer fest hos Markus - sukraM soh tsef rem etiL
Chill promenader med diverse polare - erosblablablanånting
Chill promenader med Dan the man - Men orka
Solning vid klipporna/Ja, vi badade - blablabla/blabla,aj,blabla

Iallafall, det där är typ en tredjedel av vad som hände, men jag orkar inte skriva allt.

Festerna hos Markus var mer överexaltherade chillkvällar men det var fan underbart, schysst mackan! Mr. Meijer försökte pissa i en flaska och fyllde den till hälften när kvällen var slut undar vafan Markus gjorde med den innan vi drog :P...

Skrivet av Sprunkel, 2007-06-07

Visa hela (0 kommentarer)

Häj

Idag har Anton och jag röjt om i mitt rum, typ. Där soffan förr stod, står nu ett trummset *tadaa*. Men det är ingen fara, man kan ha folk här ändå, fast man får tränga ner sig lite i fåtöljen bara. Hände inte mycket idag, vanlig vardag, vad ska man säga? Nej jusste, ingenting. Så istället för att jag fyller ut bloggen med en massa ointressant skit som ändå inte är särkskilt kul att läsa om slutar jag bara här.

Ha det / Danne

Skrivet av Sprunkel, 2007-05-10

Visa hela (9 kommentarer)

Okej, jag måste börja med ett erkännande. Jag är besviken på er läsare.
Det är nämligen såhär: När man loggar in med Sprunkel kan man se hur många som har läst våran blogg på olika IP adresser och när det går upp emot 50 läsare utan en enda kommentar så blir man lite småtrött. Det är kommentarerna som får oss att blogga folk, små skämt och konstateranden om hur snygga vi är inte för att dela med oss av vår kunskap!(Då hade vi ju faktist inte haft något att skriva, duh!)

Iallafall. Nationella i MA idag och det gick........(Trumvirvel) SKITDÅLIGT(Badum-bum-ptch)
Nejdå, det gick faktist hyfsat även om jag är katastrofen själv i det ämnet. Jag kan typ inte plussa ihop två tal om det är mer än 15. Men aja. Det gick faktist ganska bra och jag hoppas på ett G iallafall - för tänk om jag får G, och G i slutbetyg? Vet ni vad det betyder?

INGEN SOMMARSKOLA

Exakt! och det skulle betyda sommarjobb som betyder pengar som betyder tjejer. och alkohol i måttliga...

Skrivet av Sprunkel, 2007-05-08

Visa hela (13 kommentarer)

Idagh har varit en chilldag. Jag gled upp när Cissi ringde runt tolv och drog till Vällingby för att träffa henne och Jennifer som precis varit och tränat.
I vällingby inköptes ett par jeans och sedan en cola när tjejerna skulle käka.
Jag är väldigt stolt över mig själv, jag har faktist klarat mig hela dagen utan ciggaretter. Utan att klaga! Eller, okej. Jag har klagat lite, men ändå! Duktiga jag.

Nu sitter jag har och ska precis börja med mitt historia arbete om Gustaf den tredje, jag vet inte när det ska vara klart men jag chansar på fredag typ. Plus att jag har 3 andra SO saker att göra så att jag inte får IG. Kulkul.

Förresten, någonmer som ska gå på sommarskola?
Själv ska man lida i en månad och se mina drömmar som går i kras.
Ja, detta är vad som inte kommer att gå:

1. Jag tatuerar mig.
varför? Mitt sommarjobb bajsar sig pga att jag måste gå i skolan, equals no money.
2.Jag köper en Wii + plattTV.
Varför? Jobbet igen.
3. Jag åker iväg/är hemma...

Skrivet av Sprunkel, 2007-05-06

Visa hela (0 kommentarer)

Exakt.
Jag skulle kunna berätta om igår, men jag orkar inte.
Bajbaj äppelpaj.

/Bingo

Skrivet av Sprunkel, 2007-05-05

Visa hela (0 kommentarer)

Np.

Nationella proven som vi hade idag fick mig att inse en sak: Fan vad grym jag är!
Om jag inte får MVG nu så är skiten helt fucked up. Som resten av skolan dårå.
Efter jag totalt dominerat provet gled jag Danne och VictorW till kebabstället i Hby-gård. KAn det smaka bättre? I think not!

Hursomhelst, nu har jag skrytit tillräckligt mycket så det räcker för flera år. Efter vi käkat gled jag hem och tänkte att jag skulle uppdatera bloggen, here it is!
Hur gick det för er på proven? Skriv en kommentar och berätta vettja! ;)


Japp, Daniels tur att berätta då.

Mina väckarklocksbatterier hade beslutat sig för att ta slut. Så jag vaknar av "men vafan Daniel, klockan är 20 över 9", pappa så klart. Ahapp, 20 minuter försenad. 15 minuter senare var jag i skolan och hade ca 10 minuter på mig att skriva provet, gick ju inte så jättebra.

Aja, efter provet skakar jag av mig nederlaget och käkar kebab, det gick mycket bättre.

Skrivet av Sprunkel, 2007-05-03

Visa hela (9 kommentarer)