En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Stardust

As long as you don't stop...

En blogg om kampen. Om strävan. Om längtan. Om drömmen.

Matdagbok

Frukost
bovetegröt, sylt utan socker, sojamjölk, äpple

Mellanmål
äpple

Lunch
Rotmos, wokgrönsaker, kidneybönor, ketchup, äpple

Mellanmål
äpple

Middag
soppa, brysselkål, vitkål

Skrivet av Stardust, 2008-12-10

Visa hela (0 kommentarer)

...dagens enda tanke. Som om.

Skrivet av Stardust, 2008-12-10

Visa hela (0 kommentarer)

Varit utomlands i helgen. Ätit. Ätit och ätit. bland annat passade jag på att äta en hel burk, typ en halvliter nötcreme..... sååå smart.

Jag har gått upp massor. jag får panik av känslan av min egen kropp.

Jag köpte soppa. 10 påsar soppa. 15 kcal / dl färdig soppa.

därav 10 dagar.


nu följer nämligen tio dagar av schysst frukost, kontrollerad lunch och kvällsmat iform av frukt och soppa. kommer inte ät räkna kcal. kommer väga lite och så, men inte räkna. Kommer väga med på morgonen den 11e dagen.

Det här är vad dagen kommer att innehålla:

frukost sockerfrikräm, light sojamjölk, två nypor musli, kaffe med mjölk, två äpplen till mellanmål, rotmos och kikärtor, rivna morötter till lunch, soppa och två äpplen till kvällsmat.

har ingen aning om hur mycket kcal det blir.

jag ska iaf ner nu.

nån som har det som mig?

Skrivet av Stardust, 2008-12-08

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har inte varit här på länge.

Jag har tappat greppet. Det innebär att jag väger 48,8 och att 42 och 38 känner som en avlägsen skugga flera mil bort.

Jag har dock bestämt mig för att försöka nu. Letar med ljud och lykta efter greppet och hittade min blogg. Det är ju iaf en del av det.

Måste gå till jobbet nu.

Dagens statistik så här långt:

Frukost, lunch och mellanmål = 850
Motion 160


Jag skulle känna mig mycket mindre ensam och rädd om nån som känner igen sig i min situation vill bli min cyberfriend.

Nu ska det gå. Fasen, måste tillbaka till mina 43!!!!

Skrivet av Stardust, 2008-11-28

Visa hela (0 kommentarer)

Om att komma tillbaka

Nu är den över. Skolan. På riktig. Jag är befriad och jag har framtiden framför mig. Jag har jobb, lägenhet, pojkvän, nära till familjen, en katt och ett eventuellt extraknäck (obetalt men betalt i glädje).

Jag har en bok nu. Ihop med min kille. Där vi ska skriva in alla saker vi vill göra och prova tillsammans. Och alla saker som jag ska våga, som att jag ska beställa mat åt oss båda när vi är ute, som att jag ska fråga saker i butiker fast han är där alla sånna saker. Sen ska vi bara fylla den med streck, som i att vi har klarat det. Sen när livet känns tungt och det inte känns som vi utvecklats något, så ska vi titta i vår bok och inse hur mycket vi gör ihop som vi inte gjorde tidigare.

Jag har drömmar och mål. Jag vill bli gladare. Jag vill slappna av mer. Vara mindre arg. Vara mindre nervös och orolig. Ta livet lite som det kommer. Lösa problem och inte göra dem större. Klara av att hantera mina känslor bättre. Jag vill...

Skrivet av Stardust, 2007-06-09

Visa hela (2 kommentarer)

.

Skrivet av Stardust, 2007-05-29

Visa hela (1 kommentar)

Erik.

Erik är det bästa som någonsin hänt mig. Hans bild på skunk och hans nickname och slumpen gjorde att jag skrev till honom. Något jag aldrig ångrar. Jag älskade att prata med honom och såg fram emot varje utbytt ord på skunk eller msn. Han var så öppen för allt. Så accepterande och så förstående. Så himla fin.

Jag var så orolig första gången han kom till mig. Jag trodde jag skulle hoppa på honom och kyssa honom innan han hann komma innanför dörren. Han var så otroligt snygg och hela kvällen var helt magisk. Hade en tanke som inte ville sluta snurra i huvudet "Där sitter han... Han är verkligen här... Han som jag drömt om, fantiserat om i så många år... Han är på riktigt... här, med mig". Känslan i kroppen när vi tog varandras händer var helt obeskrivlig. Det kändes som om alla organ i kroppen vibrerade, hjärtat slog så otroligt fort och det var svårt att titta honom i ögonen för det blev så otroligt intesivt då. De vackraste ögonen nånsin. Minns...

Skrivet av Stardust, 2007-05-05

Visa hela (2 kommentarer)

jag är så trött faktiskt. trött trött trött. slutkör. utmattad. TRÖTT.

Jag önskar ju kunde få sova och ta det lugnt i fan en månad.... jag behöver vila. behöver paus. behöver få känna mig lugn, snäll och underbar en dag. jag är stressad, rädd, otillräcklig, elak, ond, krävande, oförstående, dålig, nervös, lat...

Jag vill att skolan ska vara slut nu. Snälla snälla nån kan den inte bara ta slut?????????????

Jag är störd som flickvän oxå. Undrar fan om jag är beroende av att gräla...

Jag vill bara vara underbar. alltid. inte bara små mikrostunder och elak resten. jag vill ge honom allt det han ger mig. jag vill vara förstående och göra så att han känner sig tillräcklig, trygg och villkorslöst älskad. för han är det. tillräcklig. mer än tillräcklig. jag är mer än nöjd. mer än lycklig. jag borde inte ta upp saker som faktiskt inte betyder så mycket, jag vill vara med honom oavsett. är nog mest rädd. rädd för att det ska bli fel, bli så att...

Skrivet av Stardust, 2007-05-03

Visa hela (1 kommentar)