En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Missbruk beroende

Våga prata om detta symtom utan omsvep. Är det en alkoholist så är det en alkoholist.
Är man gravid så är man. man kan inte vara lite gravid

Ja andra dagen då det dyker upp yttligare såkallade sakkunninga denan gång en företagshälsa. Fth får uppdrag av en arbetsgivare att ta hand om en anställd med misstänkat misssbruksproblem. "fakta 47 år man drikcker inte mer en andra vid frågan om konsumtion, mist familjen nyligen, "bäng fru" haft tuff tid inte konstigt ja dricker. På peronal festerna har han alltid ballat ur och varit "måndagssjuk". skikats hem en gång för några år sen för han lukta sprit.

Fth "proffsen" föreslår att han skall skära ner på sin konsumtion o kanske äta antabus under en tid(detta har han gjort i omgångar under flera år)

SKÄRPNING

Vad för utbildning är det ni har, vilken värld lever ni i???????????????????

Ja blir skogstokig av detta okunnande

Skrivet av Strandh, 2008-11-27

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, då har man börjat blogga o givetvis så blir det kring ett ämne som det behövs prata om utan omsvep. Jg har arbetat med dessa frågor sen 94-95 men det är fortfarande så tabu så man blir tokig. Jag lovar er att inte undanhålla vad ja tycker men vill samtidigt påpeka att det är mina åsikter om inte annat anges. Jag har själv ett långvarit missbruk bakom mig men har varit nykter o drogfri i 15 år, 27 feb 16 år. Arbetar som föreläsare utbildare o terapeut.

Jag kan med lova er att varje inlägg innehåller nått stolligt utryck eller annat akademiskt tjafs från dom som är tillskrivna med alla sina högskolepoäng kunna detta.

Från en föreläsning " facket säger inga drogtester spontant för att inte inkräckta på den personliga intigriteten.

Tala om det för dom barn som blir misshandlade varje dag för att facket av prinsip inte vill ha kunskap o förstå att det handlar om att hjälpa den enskilde med problem.

Tack för idag hoppas detta blir bra i...

Skrivet av Strandh, 2008-11-26

Visa hela (1 kommentar)