En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Maddä

Remember today
I've no respect for you
And I miss you love

då åker man till södertälje i morgon då, jag har faktiskt ingen stor lust att åka men jag måste. jag behöver ha dom där pengarna. tänk att jag måste städa hela den här veckan för att få pengar, jag tror jag dör. kom med mig och umgås med mig, snälla jag ber er!

idag var jag hemma hos min mormor, jag var snäll och hjälpte henne och städa och slå in paket. och sen när jag kom hem klädde jag och frida granen. usch vilken ful sne gran vi har i år, jag säger bara det. mer har jag faktiskt inte gjort idag, eller joo packat kläder till södertälje och till motala.

sakna mig när jag åker!

Skrivet av Suicide, 2006-12-16

Visa hela (2 kommentarer)

ännu en blogg, undrar hur många bloggar jag har egentligen. men denna gång så sa soet amanda att jag skulle skaffa bloggis, och titta här är jag.

dagen till ära så var det sista skoldagen för mig eftersom jag är ledig nästa vecka för jag ska iväg och käna massor med pengar. men åter till skolan, på min sista lektion den här året hade jag matte prov, och det provet var äckligt lätt därför tror jag att det går skit dåligt på det.

föresten så är jag så lycklig idag! amanda ska komma till kära askersund runt mellandagarna och jag länktar redan satan. kom hit nu!

fick min första julklapp idag av ada, hon hade köpt en film som jag redan hade. x'D
men vad gör man inte, man sitter och tackar och bockar. det gör iaf jag.

snart ska jag vara trevlig och umgås med min kära lillebror, vi ska se på ensam hemma 4. tror faktistkt inte jag har sett den.


Imagine pageant
In my head the flesh seems thicker
Sandpaper tears corrode the film

Skrivet av Suicide, 2006-12-15

Visa hela (0 kommentarer)