En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Sundstorps bloggis

Idag fick Osis igång den lite svårflörtade damen Qriss, och när hon kommer igång då blir det kuuul. För Qriss speciellt, för hon har försökt leka med Crazy, och hon är trist att leka med.

Första natten var en baggis för en cool tjej som Osis, hon sov gott hela natten. Fast det gjorde inte jag.

Hon har redan fått stenkoll på det där med godis och sitt. Hon börjar redan sitta framför mig och titta på mig, lite undrande varför man inte alltid får godis när man är så duktig.

Bästa platsen att sova på är så klart, köket. Där allting händer och allting låter, fast hon bara sover vidare...

Osis tränar redan på bästa "movesen" för dem lär katten Sessa ut, kan hon så kan jag, tänker hon. Så skuttar hon runt som en sprallig katt.

Skrivet av Sundstorp, 2009-02-01

Visa hela (1 kommentar)

Vi trotsade förkylningen och fick handlat lite grejor, eller lite mer än jag tänkt, för har man barn med sig så fylls famnen på rätt snabbt.
Så dundrade vi in hos Tina, lite för tidigt, för att träffa lilla Osis.

Så många saker hon har mött idag, en snäll schäfer dam, Qriss. en liten katt dam, Sessa.
Det där med katter är lurigt tycker Osis för de beter sig så konstigt, snabba är de också. men de ska nog bli vänner ändå.

vi upptäckte också att vi inte kommer att behöva gymma på ett tag, när man bor en trappa upp och bär en 6kg tung valp, ja då får man all tränning man behöver & kärlek också....

Skrivet av Sundstorp, 2009-01-31

Visa hela (5 kommentarer)

Jag måste ha en blogg sa min syster Annika det har alla andra valpköpare, så eftersom jag är en lydig lillasyster, så gör jag som hon säger.
Tina ringde och sa att valpen "One of a kind" kan hämtas imorgon, javisst sa jag. Fast vi ännu inte hunnit/orkat köpa något som vi behöver. Vi lyckades nämligen bli sjuka allihop på en gång så Tina undrade nog om jag gått upp i rök.

Nu sitter vi ändå här väldigt förväntansfulla och längtar tills imorgon

Skrivet av Sundstorp, 2009-01-30

Visa hela (3 kommentarer)