En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Supersassa92s bloggis

Jag har varit i skolan idag... :S På en lördag! Grisigt... :)

Aja, har det bra! puzzz

Skrivet av Supersassa92, 2006-02-11

Visa hela (0 kommentarer)

Heysan! Jag har inget vettigt att skriva nu men ajg ville iaf säjja "hej"

Puuss!

Skrivet av Supersassa92, 2005-12-20

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är det bara 4 dagar kvar till Julafton! Det är spännande... Undrar var man får i present? Men egentligen är det ju inte det som är viktigast. Det viktigaste är att det är Jesus födelse och att man umgås med sin familj och släkt och vänner. Väl...? Det viktigaste för mig är min familj. Det är jag säker på. Men det är ju superkul men paketer åxå! Eller hur? Vi brukar fira hos min farmor eller mormor. I år blir det hos farmor..., å min faster som bor långt bort kommer åxå! JIPPIE! Hon är det bästa fastern i världen, faktiskt...!

Idag i skolan har vi haft spanska, kemi, teknik, SO -dubbelpass, blä- och biologi. Det var väl inget mer...? Spanska är ganska okej, kemi åxå, teknik åxå, men So... *ryser* BLÄ! säger jag. Det är nog ingen dom gillar det? Eller? Inte för att jag tycket att dom är dumma men jag gillar INTE det!!!

Idag ska jag och Mamma shoppa! Super! Jag älskar det!

Men nu ska jag väl ta å dra... Puss å kram! // Sara

Skrivet av Supersassa92, 2005-12-20

Visa hela (0 kommentarer)

Då var det Söndag igen... Men det är bara tre skoldagar kvar!!! JIPPIE! Sen är det Jullooooov! Vad skönt det ska bli! Bara slappa å ta de´ skönt!

Skrivet av Supersassa92, 2005-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, här är man då igen, redo att berätta lite av dagens händelser. :)

Jag kom hem idag vid 6-tiden, och en halvtimme senare satt jag i bilen igen. Jag å Pappa skulle äta på nån restaurang. Vi hade bestämt att det skulle bli kina-mat, men där var så klart stängt. Så det blev grekiskt istället! Supergott det med! Plankstek! Mmmmmm...!

Ikväll ska jag å Pappa titta på en komedi-film. Mamma var inte sugen på att se en komedi å Lillsyrran är bara 1 år så hon förstår ju inte riktigt filmer. :) Så det blir jag å Pappsen!

Sedan har jag väl inte mer intressant att komma med för idag, men jag kan säga att det har varit en bra dag! Det är snart Jul, om 7 dagar! På tisdag ska jag å Mamma ut å shoppa. Lite kläder, å så klart, det sista Julklapparna! Och jag å min polare som jag sov hos, vi hade superkul! Hon är verkligen go å gla! :D

Men vi kanske träffas på här i morron! Ses!

// Stora kramar från lilla meej!

Skrivet av Supersassa92, 2005-12-17

Visa hela (0 kommentarer)

Heysan! Idag har jag inte gjort nåt speciellt förutom att vara hos en kompis. Jag sov där inatt. Å så kanske jag ska ut å äta lite på nån restaurang! Jag hinner nog inte skriva så mycket idag för jag ska nog sticka nu... Men jag kommer nog tillbaka imorron...!

Skrivet av Supersassa92, 2005-12-17

Visa hela (0 kommentarer)