En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

-.Suzi.-

Här ska jag skriva om lilla mig å mitt oerhört intressanta liv..

Jaha, nu sitter jag här med en del plugg å göra, Men ja nu ska det ju gå bra!

Men jag har väl börjat få lite små oros känslor inför vad som ska hända sen,... det är ju skiiit läskigt å så räcker det inte med att man oroar sig för hur det ska gå å bli, så "måste" man tydligen veta nu vart man vill vara,... Känns som att den frågan kommer oftare å oftare nu. Den kom speciellt ofta igår men ja det kanske inte var så lustigt när vi var där vi var! Måste få iväg ett CV nu, helst igår! :S Men ja, vart ska man skicka den då? Jag vet ju inte vad jag vill! Men det blir till å skicka iväg till massa ställen å sen se vart jag hamnar. Ja, men det känns iof att jag blir mer å mer säker på en sak,... Att jag verkligen INTE ska jobba där iaf!
Jag e sååå sugen på att bara dra iväg till ett annat land å jobba, men ja kanske inte nu direkt, lr ? kan jag det? Skulle jag klara det direkt? Få intro å första erfarenhet i ett annat land! Hmm ja, det är många tankar nu! Sen...

Skrivet av Suzi, 2007-01-05

Visa hela (3 kommentarer)

Som vanligt var det ett tag sen men ja, det är ju inget ovanligt som sagt!

Fest i torsdags,..SKIT kul å festa med er grabbar!!! Varför gör vi inte det oftare!

Jaha ja, Fest igår då oxå!

Hmm, har upptäckt att det tydligen inte är självklart att det man säger är nått man menar, å att man kan fråga efter en sak man egentligen inte vill ha,.. bara för att,.. ja varför egentligen för å va snäll!?
Nja, du då får du hellre vara rak å tro att du är elak mot mig, isåf för jag e inte som alla andra tydligen, jag vill hellre höra HELA sanningen, å det är okej om man inte frågar, å det är okej om man inte ses sen. För både du å vet att det är så,.. varför hålla på med spel å lekar!

Ja visst jag älskar å leka å spela SPEL ja sällskaps spel leka lekar i parken säg det du tycker!

Jaja nu ska jag tvätta vidare, HOPPAS HOPPAS att jag får följa med inatt! Det vore såå...

Skrivet av Suzi, 2006-12-10

Visa hela (0 kommentarer)

jahop! så är det lördag å det ska bli kravall ikväll! Det ser jag fram emot men hmm ja vi får se hur det blir egentligen, allt kan hända när massa studenter springer mkring i sina overoller å hmm ja svinar lite kanske,... men inte jag, jag jag ska va lycklig!

Ja, nu är det slut! jag ska jag kan å jag vill!!

En sak bara, jag mådde verkligen dåligt igår jag blev verkligen sur å irriterad, å jag trodde inte man gjorde så! men varför bryr jag mig, varför blir jag såå irriterad....jag lovar jag kommer prata med dig om detta, men inte ikväll, frågan är om du kommer förstå mig.
.....behövde "luftas" sååå glad att du stod ut E, trot din egen värk å sömnbrist! Att du står ut! Tacksam att du finns i mitt liv!

Nää nu måste jag ta tag i lite saker å sy lite på min fiiina overall, så den blir ännu finare,...!!

se ya´ll tonight!

hmm kommer du följa mig hem?! Ja, men det är väl klart! Det sa du ju! =)

Skrivet av Suzi, 2006-10-21

Visa hela (1 kommentar)

Jahop, detta blir kanske inte särskilt posetivt eller roligt å läsa, men jag e inte lessen eller deppig i nån märkvärig mening men måste bara tömma huvudet på dessa funderingar!

När jag vaknade idag så hade jag en jobbig känsla, en känsla av tvång å stress å oro,.. jag funderade på allt jag skulle å borde ha gjort tills idag, å det känndes som massa saker, å så funderade jag ju självklart på att dessa saker skulle jag ju ha gjort under dessa senaste fyra dagar å om jag hade iaf gjort en sak per dag så hade det ju inte vart alls farligt, det är ju lixom inga 20 sidiga rapporter eller världsproblem som ska lösas,.. men på nått konstigt sätt när jag nu har så "mkt" som ska göras som jag har så svårt å starta å lixom sätta igång så blir det lixom så att jag tar det lite senare jag tar det sen vaddå jag har ju HELA dagen på mig hela helgen flera, dagar kvar,... å så har jag den där känslan som blir större å större för varje dag! nu nu bara vill den inte...

Skrivet av Suzi, 2006-10-10

Visa hela (2 kommentarer)

Jahopp! då sitter jag här igen framför min kära dator å mår ganska bra jämfört för några timmar sedan,.. men det var så skönt att bara kunna vända på sig å få somna om,... kändes som om jag inte hade sovit ut på flera veckor,.. hmm det har jag ju iof inte gjort heller.

Men men så till gårdagen, var ute med Fia å hade sett fram emot kvällen med henne men inte så mkt tiill stället vi skulle till! Men döm om min förvånning när jag faktiskt inser att jag hade det skit kul, trots att DU var där,... Men jag tror jag hade tänkt lite för mkt igen, som vanligt,.. Men ja hm vad du menade med det du sa å hur du kände dig tvungen å förklara för mig det kan jag inte begripa! Men det kanske klarnar en annan gång!
Sen lite senare så fick jag syn på en riktigt fin kille,.. å hmm ja han fick syn på mig,... hahaha,... vaddå skulle jag kunna dansa så,... hihi men men jag hade beslutat redan innan att jag ska minsan inte ragga utan det var fia´s å min kväll,...så du fick...

Skrivet av Suzi, 2006-10-06

Visa hela (2 kommentarer)

Oj, vad längesen det var som jag skrev av mig här!

Måste börja med å säga att jag har upplevt en av de dagar som jag kommer att minnas resten av hela mitt liv. Det var lite jobbigt men jag måset säga att det var klart värt det!

Jaha, annars då! jo, har kommit hem vart fuult upptagen med Nolle-p, de nya studenterna å så har skolan kommit lite på slänt,.. har hunnit med inte bara en utan två förskylningar som avlöst varandra å nu är jag ute på praktik å det är helt underbart men tyvärr väääldigt mycket helt plötsligt på en gång men vi får hoppas att allt ordnar upp sig snart och blir löst på bästa möjliga sätt!

Har under helga vart hemma hos min mamma å pappa då min Mor har varit den underbaraste människan i världen! Jag vet att många säger så om sin mamma men jag är så oerhört tacksam å glad å lycklig för det hon har gjort för mig denna helg! Jag älskar dig Mamma!

Hmmm, på kill fronten då, ja just nu är det ganska lugnt, har inte riktigt tid å...

Skrivet av Suzi, 2006-09-26

Visa hela (2 kommentarer)

Nu har jag hunnit vara ledig å fått massa med människor hit å det är ju jätte kul, men mm ja det börjar kännas ganska skönt att jag ska hem snart, HEM!!! Till Mitt plejs till min Säng, till min stad, till festligheter å Till alla Vänner!! Börjar väl nästan räkna ner lite, men ska försöka njuta av att familjen är samlad att höra "barna" bråka å skrika om att det är deras tur å vara på datorn, å att det är så många på en å samma gång! Men jag kommer å sakna naturen å skogen å solen å gräsmattan å landet å häcken å allt snickrande å fixande å donande, å så kommer jag ju å sakna hela familjen!

Å jobbet går så bra så har ju lärt mig en del å blivit lite mer självsäker men man märker ju hur viktigt det kan vara med arbetskamrater,.. Inte hunnit få göra så mycket syrra grejer, men iaf en del å jag har ju fått träna på mycket annat å inset att jag måste vara mer självsäker för jag har ju rätt! Å jag ska väl tänka mig lite för hur jag...

Skrivet av Suzi, 2006-08-07

Visa hela (1 kommentar)

Hej hopp! nu sitter jag här min "sista" natt på drygt en vecka! Sen ska jag få vara lite ledig,.. jiipiii Sen ska jag fixa å trixa å bara vara å så kommer det folk å besök å mina pluttisar!!! Det kommer bli gööör mysigt!

Nää nu ska jag minsan göra lite nytta!

Pöss

Skrivet av Suzi, 2006-07-18

Visa hela (1 kommentar)