En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Svampbob

Jag har ögonen på er !! :D

Jäla skit fan!! jag fixar inte det här :D

HEEJ!!


som ni vet så var jag och The Grabs på bio igår :D. Det var ett tag att vänta i lidköping innan filmen skulle börja, men det fixade vi vettu :P. Vi gick och köpte massa godis och efter det så var självklart alla fetton tvugna att äta ( Småläning, Ål, Torsk ). Ajja men iaf när dom äntligen öppnade bion så att man fick gå in och sätta sig så tog det 48 timmar innan dom fick ordning på filmen så under d3en tiden ägnade vi oss åt att kasta fiskar till varandra ( till varandra = på ett par som satt framför Black Einar och Småläning):D.


När äntligen filmen drog igång så satt vi bara där och kollade tills två kolunner med FJORTISAR drog igång, asså jag har alldrig varit med om något värre förutom..."Fejk Ronja".
Men det är bara att härda. Efter filmen var det 25 min kvar tills bussen skulle gå så vi passade på att dra en drill i LIDAN :P.


När bussen äntligen kom så betalade vi och hoppade på, satte oss i varsitt säte och...

Skrivet av Svampbob, 2007-05-05

Visa hela (6 kommentarer)

TJA ALLA FUCKERS !!!.

I dag var det orienteringsdag i skolan, Ganska trökigt men det går eftersom att man får sluta när man har sprungit klart, alltså så fick jag sluta nästan direkt :P.

Men i alla fall.
idag klockan 16:45 så ska jag, ål, torsk, småläning, lillputt, blatte jefel och två av torskens klass kompisar till lidköping och kolla på SPIDERMAN3. det kommer nog att bli riktigt kul eftersom att vi är en härlig mix med ungdommmar...eller ungdomar och ungdomar kan man
inte säga, en härlig mix av fisk, småläning, blatte, dvärgar, och två okända :). Ajja det blir nog roligt i alla fall . Fast kan bli lite halt på golvet och slajmigt på stolarna efter torsk och ål men det få gå ändå .

Hej hopp!!

Torsk!

Ål!

Blatte!

Småläning!

Lillputt!

Skrivet av Svampbob, 2007-05-04

Visa hela (9 kommentarer)