En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

SvenssonAdams bloggis

Spam. Pof!

Skrivet av SvenssonAdam, 2018-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

Peter Eriksén är mäklare och arbetar idag hos Mäklarhuset i centrala Stockholm. Han är även delägare av företaget vilket snabbt har resulterat i ett mycket bra jobb. Han har idag 4.7/5 i betyg hos Reco samt Hittamäklare vilket är mycket imponerande. Att alltid leverera och göra sina kunder nöjda är vad alla fastighetsmäklare strävar efter även Peter Eriksén själv. Titta in på hans blogg och läs mer om honom redan idag.

Skrivet av SvenssonAdam, 2018-01-02

Visa hela (0 kommentarer)

Har du problem med nacken, ryggen, diskbråck eller annat? Kolla då hit.

I omvärlden är kiropraktik betydligt mer känt än i Sverige, globalt sett är yrket den tredje största primärvårdsgivaren efter läkare och tandläkare. Besvär med muskler och leder ser ut att öka bland befolkningen i I-länderna, därför finns det också ett behov av att diagnosticera, förstå, förebygga och behandla dessa problem. Kiropraktorn använder sig av händerna för att hjälpa kroppen till ökad rörlighet och minskad smärta, istället för användande av medicin (biokemi/biomedicin) och kirurgi som den traditionella vården har specialiserat sig på.

Titta in på Kiropraktor Stockholm redan idag. Företaget befinner sig vid Slussen i Stockholm City, Välkommen!

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-12-28

Visa hela (0 kommentarer)

Mantec är ett konsultbolag som hjälper företag världen över genom uthyrning av personal. Genom lång erfarenhet och höga kompetensnivåer hos Mantecs kommer ofta kunderna tillbaka till dem för ytterligare ett samarbete. Bolaget har varit aktivt i över 20 år och har därigenom genomfört över 500 projekt. Läs mer i artikeln.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-12-19

Visa hela (2 kommentarer)

Vill du skida till Nordpolen eller paddla i urholkade trädstammar genom Guyanas outforskade regnskog? Vandra i Inkafolkets fotspår till Machu Picchu eller bestiga Afrikas högsta topp, Kilimanjaro tillsammans med Sveriges främsta arrangör?

Då är Expeditionsresor något för dig!

Allt detta och mycket mer tillsammans med svenska guider i toppklass!
Till fots, till häst, i kanot, i båt eller på skidor. Alltid med svensk guide och i små svenska grupper tar vi med dig på ditt livs äventyr!

Valet är ditt. Vi lovar dig en upplevelse och minnen för livet!
Läs här varför du ska välja Expeditionsresor för ditt nästa äventyr.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Svensk ekonomiplanering hjälper privatpersoner med deras ekonomi genom att vägvisa kring vilka fonder och aktier som är värda att investera och spara i. Ofta har många inte tid eller lust att hålla koll på vilka fonder och aktier som är bäst för just dig, därför hjälper Svensk ekonomiplanering till.

Företaget tar en mycket lägre avgift jämfört med banken, därför blir det mer över till dig. Sedan har dem tillgång till ett större urval av aktier och fonder, vilket i många fall ökar chansen till att vinna mer pengar. Svensk Ekonomiplanering är därför det rätt valet när du vill ha hjälp med hur du bör öka dina besparingar till fullo. På deras Facebook och andra sociala medier uppdaterar dem ständigt med deras senaste nyheter och tips för dig som privatperson. Läs...

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-12-04

Visa hela (2 kommentarer)

Henrik Kvick blev storvinnaren för Entraction när aktiern rusade upp på Stockholmsbörsen. Anledningen till detta var att den Amerikanska speljätten IGT lagt ett bud på den Svenska spelleveratören värt 700 miljoner kronor. Henrik Kvick då som var en storägare i Entraction fick då ut över 100 miljoner kronor för sina aktier.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-12-04

Visa hela (1 kommentar)

Pontus Kopparberg arbetade tidigare på Bjurfors Stockholm som mäklare men har idag valt att gå vidare till att bli konsult. Han driver sitt eget företag vid namn Kopparberg Konsult. Han har länge arbetat som mäklare och som tidigare VD på Bjurfors. Dock kände han att det var dags att göra en förändring och satsa på sitt eget företag.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-11-29

Visa hela (0 kommentarer)