En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

SvenssonAdams bloggis

Vill du skida till Nordpolen eller paddla i urholkade trädstammar genom Guyanas outforskade regnskog? Vandra i Inkafolkets fotspår till Machu Picchu eller bestiga Afrikas högsta topp, Kilimanjaro tillsammans med Sveriges främsta arrangör?

Då är Expeditionsresor något för dig!

Allt detta och mycket mer tillsammans med svenska guider i toppklass!
Till fots, till häst, i kanot, i båt eller på skidor. Alltid med svensk guide och i små svenska grupper tar vi med dig på ditt livs äventyr!

Valet är ditt. Vi lovar dig en upplevelse och minnen för livet!
Läs här varför du ska välja Expeditionsresor för ditt nästa äventyr.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Svensk ekonomiplanering hjälper privatpersoner med deras ekonomi genom att vägvisa kring vilka fonder och aktier som är värda att investera och spara i. Ofta har många inte tid eller lust att hålla koll på vilka fonder och aktier som är bäst för just dig, därför hjälper Svensk ekonomiplanering till.

Företaget tar en mycket lägre avgift jämfört med banken, därför blir det mer över till dig. Sedan har dem tillgång till ett större urval av aktier och fonder, vilket i många fall ökar chansen till att vinna mer pengar. Läs mer om dem på sidan.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-12-04

Visa hela (2 kommentarer)

Henrik Kvick blev storvinnaren för Entraction när aktiern rusade upp på Stockholmsbörsen. Anledningen till detta var att den Amerikanska speljätten IGT lagt ett bud på den Svenska spelleveratören värt 700 miljoner kronor. Henrik Kvick då som var en storägare i Entraction fick då ut över 100 miljoner kronor för sina aktier.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Pontus Kopparberg arbetade tidigare på Bjurfors Stockholm som mäklare men har idag valt att gå vidare till att bli konsult. Han driver sitt eget företag vid namn Kopparberg Konsult. Han har länge arbetat som mäklare och som tidigare VD på Bjurfors. Dock kände han att det var dags att göra en förändring och satsa på sitt eget företag.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-11-29

Visa hela (0 kommentarer)

Smartoff är ett program som hjälper ditt företag med utskick utav fakturering, planering, kalkyl med mera. Ett mycket smidigt system som är lättanvänt med tillgång till vart du än befinner dig. Programmet används som en hemsida eller en app, därför kan du enkelt ta upp det på mobilen och hålla koll.

Grundtanken var att skapa ett enkelt program som fungerade i alla väder och vind, samtidigt som alla skulle kunna använda sig utav. Läs mer på hemsidan.

Skrivet av SvenssonAdam, 2017-11-29

Visa hela (0 kommentarer)