En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
TLI

en tonårings dagliga tankar.

you give a little love and it all comes back to you.

jag ska träffa viktor 8 DECEMBER för fan! är så överglad att jag inte kan skriva!!!!!!!!!!!

Skrivet av TLI, 2007-11-08

Visa hela (0 kommentarer)

skolan idag var seg, johanna var hemma. vi hade i vilket fall svenska först, enda roliga lektionen på dan. vi ska läsa en bok och sen analysera den typ. palla? fast det verkade inte så svårt. vi fick välja mellan 5 böcker, jonas gardells bok, vad den nu heter. och så den osynlige, före och efter bella, intet och sandor/slash/ida. jag valde före & efter bella. den är bra. har läst 59 sidor redan. och vi har 4 veckor på oss att läsa ut boken. jag kommer läsa ut den denna veckan säkert. skönt. då slipper jag stressa med analysen. wiho. mitt liv är ett paradis.
nåväl, efter svenskan hade vi engelska. läser gör vi ju där också. min bok är seg. och bokrecensionen ska vara inne den 23:e november. hoppsan. borde kanske börja läsa den på allvar.
lunch sen, köttgryta eller något. helt ok.
sen matte efter det, jobbade lite. med robin. höhö. eller ja, jag frågade honom om svaren och han svarade. (x teamwork.
so sen, hade lite repetiongenomgång typ. jobbade lite med frågorna, skrev...

Skrivet av TLI, 2007-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

sims-spelen är sålda. iallafall året runt & jorden runt :) skönt! ska få pengarna av elin imorgon, och då får hon spelen.

skolan idag var väl helt okej. hade hemkunskap först ju, bakade pizza med johanna. gottigt. matte efter det, jobbade bra faktiskt. med robin, höhö. vi är värsta stud ju. det är bra. för jag ska ha vg i matte. eller, vill. myes.
sen lunchrast, hur lång som helst. så jag åkte hem, stekte fiskpinnar, plattade håret & sminkade mig, hann inte det imorses. och då hann jag prata lite med viktor på msn också, hihi. busigt. åkte med malin och hennes mamma till ishallen sen för att åka skridskor.
ja, på idrotten åkte vi skridskor med 9b. men jag var inte med. jag får inte anstränga mig. det suger. för jag tycker om att åka skridskor. så istället fick jag och martin E, som inte heller vad med, plocka upp de nya skridskorna. och jag och niclas, läraren, hade tävling om vem som kunde snöra en skridsko fortast, och jag vann! haha, jag äger.
gick tillbaka till...

Skrivet av TLI, 2007-11-06

Visa hela (0 kommentarer)

nu har jag avinstallerat alla the sims 2-spel ifrån datorn. någon som är intresserad av att köpa de? priset diskuteras senare.

jag har sjukt ont i halsen. det är jobbigt! men ska hämta mig ett glas vatten snart, det är bra att dricka vatten. speciellt när man är förskyld och har ont i halsen. det vet jag. mjo. jag är trött också. jag borde gå och lägga mig nu direkt. men jag kan inte sova förrän jag har fått min godnatt-sms av viktor. och det får jag runt tio. sent. men jag kan ju alltid lägga mig och läsa. fast det är 2 ½ men klockan nio, så det ska jag nog se på. och då får jag mitt godnatt-sms lagom till att det är slut. perfekt. men då måste jag lägga fram kläder och så till imorgon, så slipper jag stressa. fast jag måste ju gå upp vid sju ändå. för då måste jag ta min medicin. annars kan jag inte äta frukost. och det ska jag börja med nu. det är duktigt. fast imorgon har vi hemkunskap första lektionen. då är det bättre att äta medicinen innan och så...

Skrivet av TLI, 2007-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

jag har varit i skolan idag, längesen ju :*
hade skolans val första timmen. med maria. guuuuud vad mysigt. inte. iallafall, bytte platser. sitter mellan jerry och robin nu. det vara typ bara jag & johanna, jerry, johannes & robin och my & sanita som fick splittras. de kan ju inte påstå att jag och johanna pratar mycket? det finns de som pratar och stör mer. jag och johanna stör inte. bara oss själva. men det är ju vårt problem. jag kommer ju inte kunna jobba bättre med jerry och robin. fittmaria. vi städade skåpen också, och så fick vi våra plastpåsar. 11 stycken. vi ska sälja de. så att vi får pengar och kan åka till varberg. det ska bli mys. tror jag. lite iallafall. bada mitt i natten i mitten av maj<3 kalllllllllllt.
hade b-språk efter det. de andra fick tillbaka sina prov. jag har ju inte gjort mitt, ska göra det nästa måndag. läskigt. men fick göra läsförståelse-delen iallafall, åsa påstod att man inte kunde öva till den ändå. och det var ett ord som jag inte kom på...

Skrivet av TLI, 2007-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

har sovit en och en halv timme nu. egentligen la jag mig för att slippa läsa spanska. men det var riktigt skönt. det borde jag göra oftare. verkligen. jag kan inte sluta gäspa nu.

viktor kommer hem runt åtta. åh, älskling<3 han har varit borta hela lovet. och jag har saknat honom.

egentligen hade jag inget att skriva. förutom att jag har ont i läppen, jag bet mig förut. dåligt.

Skrivet av TLI, 2007-11-04

Visa hela (0 kommentarer)

nu har det åkt och jag saknar de redan. det är tomt och tyst. och jag vill inte sova ensam igen.

jag lyssnar på hardcore superstar nu. viktor har skickat de låtarna jag har med dem. de får mig att fundera. inga bra funderingar.

jag ska förverkliga mig själv. ja, det ska jag. jag ska börja redan idag. ja. men jag vet inte hur. det är så mycket jag vill uttrycka, som jag vill att andra ska veta. då vet jag att de skulle förstå. men jag kan inte berätta det. då kommer jag dö i rykten. rykten utan sanning. och det vill jag inte. jag vill bara att ni ska acceptera mig för den jag är.

jag ska städa mitt rum idag i alla fall. det ska jag. möblera om? nä, det kanske inte går. mitt rum är rätt oflyttbart om man säger så. man kan bara ha sängen på två olika sätt, och de har jag redan haft. och där den står nu, trivs jag faktiskt med att sova. jag känner trygghet där. eller ja, så mycket trygghet jag kan känna här "hemma". alldeles ensam. dåligt.

"take me as i am, or...

Skrivet av TLI, 2007-11-04

Visa hela (0 kommentarer)

det var mys hos johanna igår. vi såg på idol, fredag hela veckan och shrek 3. jag somnade absolut inte i slutet av shrek. (a) men den var söt, det jag såg iallafall. höhö.

jag har inte tagit min hostmedicin på ett dygn nu. det känns nästan bättre. men jag börjar vänja mig vid smaken nu, så kanske borde fortsätta äta den tills hostan och förskyldningen är över.

jag borde kanske vara lite social. anna och livia åker imorgon. det kommer bli tomt som fan utan dom. det har varit så mys i veckan. även om jag har vaknat på nätterna av en skrikande bebis, även om anna har väckt mig tidigt, även om hon har pratat oavbrutet, även om jag har irriterat mig på henne, så har det varit sjukt mys att ha dom här.

nu ska jag sluta skriva om ingenting, jag ska skaffa mig ett liv. jag ska börja med att gå och duscha.

Skrivet av TLI, 2007-11-03

Visa hela (0 kommentarer)