En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jag vill bara skriva lite ibland....

Idag är jag glad:D och de är ju bra...

Jag är glad för att min svenskalärare sa att jag var bra idag!
Jag är glad för att jag faktiskt har pluggat lite idag fast jag inte trodde jag skulle de!
Jag är glad för att jag ska på Lars Winnerbäck konsert i Linköping i sommar med min best vän!
Jag är glad för att jag har gjort ett snyggt hus i The Sims 2 idag, haha!
Jag är glad för att (nästan) alla människor är så snälla och gooa!
Jag är glad för att om två veckor ska jag få träffa alla mina gamla kompisar!
Jag är glad för att de är jul snart och jag har pyntat mitt rum så fint!
Jag är glad för att jag har en så bra pojkvän!
Jag är glad för att jag har min lilla vovve!
Jag är glad för att jag har en massa fina gosedjur<3!
Jag är glad för att jag har världens bästa mamma!
Jag är glad för att Pontus har kommit tillbaka!
Jag är glad för att det finns vatten!
Jag är glad för att de är "Bonde söker fru" på tv på onsdag!
Jag är glad för att jag är...

Skrivet av Telefonkiosken, 2007-12-03

Visa hela (0 kommentarer)

Ibland borde man få stänga av medkänslan för andra människor, för ibland är dom inte värda den... Jag skrev ju igår om min kompis som sa sådär till mej, och de är ju inte han de är synd om i det fallet för de var ju han som gjorde fel. Men på något sätt så tycker jag synd om honom, för om han nu tänkte på vad han sa så mår han nog inte så bra över de själv? Lr? Jag skulle inte gjort de...men jag vet ju inte hur andra människor fungerar.

(Apprå på ingenting).. jag tror att vissa personer är kär i kärleken, alltså att de tycker så mycket om känslan att vara kär så de blir kär i folk de egentligen inte tycker om eller håller fast vid sin pojk/flickvän fast han/hon är taskig på en, man liksom klamrar sej fast och vill inte släppa. Jag tror inte att de som nu är de vet de själva, men jag vet några som har tyckt det varit så skönt när hans/hennes partner gjort slut att de blivit jätte glada. Oftast har de sedan skaffat en ny kille/tjej inom två veckor...En...

Skrivet av Telefonkiosken, 2007-11-06

Visa hela (2 kommentarer)

Jag hatar när människor inte förstår att dom kan såra en annan människa av att säga något!!! Idag sa min kompis (de är min kompis, en väldigt bra kompis annars) att han tänkte inte hjälpa mej med det jag frågade för jag "var inte tillräckligt bra"... Nu pratade han om i den sport jag utför, och jag vet inte hur bra man ska vara för att duga i hans ögon men går man på elitidrottsgymnasium borde väl de duga. Det har gått väldigt bra för honom på slutet och han går oxå på min skola, men jag tycker fan inte att han behöver klanka ner på nån annan bara för att det går jättebra för en själv! Sånt blir man bara såå ledsen av, de har inte gått bra för mej på slutet och han vet att jag är ledsen för de, då behöver han inte säga att jag är För dålig!!

En annan gång när nån bara kläckt ur sej nått var en dag när min pojkvän gick utan tröja, då kom våran kompis förbi och sa "oj vad tjock du blivit".. Nu var det ju så att hon bara skojjade för han är...

Skrivet av Telefonkiosken, 2007-11-05

Visa hela (1 kommentar)

Ja vad bra allt har blivit, visst har jag mina svackor men jag ör sp mycket gladare nu:D Den gamla jag är tillbaka, och jag tycker mycket bättre om emj själv och alla andra:D

Det är konstigt, ju mer man tycker om sej själv ju mer kan man tycka om andra, och låta andra tycka om en själv...och särskillt kan man älska livet mer:) Det är så skönt, men samtidigt har jag lärt mej något av må dåligt, jag förstår nu hur andra känner sej, vissa mår ju ofta dåligt och nu vet jag oxå hur de känns. Jag förstår varför de som inte mår så bra bara måla ledsna gubbar på bilden tex, bara de har jag tyckt varit konstigt förr. De är jag tacksam över, för nu akan jag mer lyssna på andra när dom pratar om det, förr fattade jag inte och tyckte dom skulle rycka upp sej och bli glad bara...fast nu vet jag bättre, man kan inte göra något åt de, de bara mår dåligt av sej själv, oftast iaf, för mej var det så.

Vill bara skriva att jag älskar alla mina vänner och dej mest...

Skrivet av Telefonkiosken, 2007-05-26

Visa hela (1 kommentar)

Jag har nyss konstaterat en sak, satt ohc pratade med en kompis på msn och kom fram till att jag och min älskling liksom kompenserar varann. Jag menar tex så smaskar jag när jag tuggar ( inte direkt stolt över de men men), medan älsklingen aldrig skulle göra något sånt, men jag skulle aldrig få för mej att rapa jätte högt mitt i middagen heller. Vi liksom jämnar ut de dåliga sidorna så de inte märks! De är därför vi passar så bra ihop:) Jag älskar att träna, älsklingen hatar att träna. Det som är tråkigt är att det inet finns så jätte mycke saker osom vi akn göra tsm...men de räcker med de som är.

Om ett par veckor ska jag till grönan oxå:D Känslan när man har kommit ner från fritt fall är sååååå skön! Jag längtar jätte mycket! Och då får jag träffa min kompis fanny oxå, de var ett tag sen i sågs nu:) De ska bli jätte kul.

Jag ahr lite ångest inför veckan ändå måste jag erkänna, jag mår mycket bättre nu men jag har ändå lite ångest kvar...

Skrivet av Telefonkiosken, 2007-05-05

Visa hela (1 kommentar)

Fan vad trött jag är, har ju inte mått så bra så jag ahr inte kunna gjort så mycket och nu när jag mår bättre måste jag ju ta allt på en gång, skolan, täningen och dej älskling. Så nu när jag kom hem blev ju såå trött...oj oj. Ska nog sova snart. Men den här veckan har vart den bästa på länge oxå, vi har ju nästan inte bråka någonting älskling! De är så skönt att känna att man inte blir arg för allt:)

Fast just nu hållar tårarna på att komma bara för att jag är så trött, men men. Sova snart och sen inte gå upp tidigt så, då blir de bra. Jag ahr tänkt på de där, de mesta går att bota med sömn på något vis, om man ahr feber så blir de orftast bättre om amn sover, och om man ahr ont i huvet, lr om man är ledsen. Sova är en bra uppfinning alltså..lika med äta, de är mycket som blir bättre av de med. Om man bara åt och sov skulle man nog aldrig vara sjuk , fan vad skönt! Jag som är sjuuk jämt...fast då skulle man ju inte ha något att vara frisk...

Skrivet av Telefonkiosken, 2007-05-04

Visa hela (1 kommentar)

Är hos älsklingen nu:) de känns bra, även om du aldrig frstod så gör de inget just nu för jag är glad nästan hela tiden. Som de alltid var förr. Fast de som är bra är att jag förstår dej, du ahr veskligen blivit sårad av mej....även om u inte erkänner de rakt ut hör jag de på dej ibland när vi pratar. Men man får se de på den ljusa sidan, du bryr dej ju iaf då och de visar hur mycket du tycker om mej:)

Idag ska vi till en familj och fira sista april med älsklingns familj och en till, hoppas de blir kul, du vill inte att jag ska dricka så jag får respktera de den här gången, gjorde ju inte de förra gången så:P Men de blir nog skojj, nästan bara killar iaf, hehe. Sen skulle vi kankse på fest på kvällen, men de får vi se, inte så kul att vara den enda på en fest som är nykter. Sen ska de väl skjutas sånna där hemska smällare, jag är livrädd för dom:S sklle aldrig få för emj att skjuta upp en! USCH. Hatar allt som har med eld att göra, men ajg vill iaf titta...

Skrivet av Telefonkiosken, 2007-04-30

Visa hela (1 kommentar)

Idag är allt så mycket bättre, jag är hur glad som helst för tillfället:) även om de kan sluta med att jag gråter ikväll med så får jag vara glad för de som är! De är nog för att jag var med dej igår min allra bästa kompis, vi har alltid kul även om vi inte gör något:P ahah, då känns allt bättre när jag känner att jag ahr dej vad osm än händer, jag vet att du ALDRIG skulle svika mej! Jag ahr tänkt på de där, kompisar är så mycket viktigare än pojkvänner, jag menar, kompisar vet man alltid att man har kvar ( om dom är äkta), men en pojkvän kan försvinna när som helst...jag menar inte att jag tror att du kommer svika mej älskling, även om de skulle ta slut, du kommer antagligen stå kvar där vid min sida på något sätt:) men ändå så betyder mina kompisar så mycket mer för mej, dom behöver jag inte oroa mej för att dom är otrogen, lr att dom tycker om någon annan mer, mina kompisar skulle aldrig svika mej. Älskar er så mycket!

Ikväll kommer jag till...

Skrivet av Telefonkiosken, 2007-04-28

Visa hela (1 kommentar)