En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
TheOww

"Det Stora"

Jag är en Tjej som älskar Musiken och Vännerna och jag är en egen individ som inte bryr mig om vad alla andra säger...

Jaha du du!

sitter här hos Malin nu och hon klagar om att jag har tagit hennes plats men hon får visa respekt, jag är ju trots allt äldre.. respect mama!

Jag uppdaterar inte lika mkt längre, menmen, I have a life (NOT)...

jo pappa och Eva är tillsammans igen Damn bitches!

I torsdags var jag och mamma och shoppade, YaY, that was sooo funny.. Fick nya Converse, parfym (Calvin Klein), tröjor och sånt shit... så mina fötter har det lyx och jag luktar gott, Moahahaha...

Denna dag har varit seg (skolan då), nej just nu är det en ny dag.. Lördag, lite efter tolv ju.. hehe..

Jag och malin tänker sitta vakna hela natten.. om det går.. Moahaha, det tror inte jag, jag bruka däcka ganska så fort :P (Malin me´ då) Shit mina ögon klarar inte av datorn, dem svider, Malin tycker vi ska gå in till hennes rum och inte bara sitta här och glo, det blir man bara trött av... menmnen hej då dudes!!
¤See Yall later¤

F.V Lolloo, Malin och...

Skrivet av TheOww, 2005-12-10

Visa hela (0 kommentarer)

Har inte uppdaterat på ett tag nu, men I don't care.
Det är "Non stop Blink 182"på MTV2 om nån bryr sig...
Jag fick VG på ekologi provet, mer än vad jag väntade mig.. jag svarade ju inte på allt.. YaY..

Lyssnat otroligt mycket på Foo Fighters senaste tiden, det är nästan som om jag gillar dem mer än GC... Fast när jag lyssnar på Good Charlotte får jag en sådan lustig känsla och då vet jag att jag älskar dem mest av allt. Joels röst är så speciell..

Pappa och Eva är inte tillsammans längre!!! YES!! Äntligen, nu kanske han bryr sig mer om oss, hoppas jag...
¤see yall later¤

Skrivet av TheOww, 2005-11-06

Visa hela (2 kommentarer)

Idag träffade jag pappa! jag gör ju aldrig det typ, men jag vill så gärna men han kommer alltid på bortförklaringar
=(... Lyssnar på System of a Down's nya singel, Hypnotize, till den nya plattan.. Verkligen as bra! I love it already!

Hade NO prov idag om ekologi, gick ganska bra, men som vanligt fick jag en blackout och svarade inte på fråga 2....

Var med Lollo idag (Lollo i min klass inte Lolloo my friend) det var väl ganska kul.... tittade på Idol, Åh jag gillar inte det, det är sååå seeegt!!!

Pappa jag saknar dig så! Varför hände detta, varför kan vi inte bara dra ett streck över detta, jag jag vet att du har Eva nu... Men skit i henne, hon är sepe i huvudet!!! Jag fattar inte hur du kunde göra så mot mamma och oss... VARFÖR? I need an answer! You suck!

Glöm inte att titta in till S.O.A.D

http://www.systemofadown.com/

Skrivet av TheOww, 2005-10-14

Visa hela (0 kommentarer)

Ny dag då...
Jag pratade med Malins kompis och jag ska få hennes GC posters, hoppas jag, om inte Malin får dem då, ne då... jag är äldre... respect dude! Moahaha. Vi hade skoljoggen idag, jag orkade verkligen inte springa 5000 meter, plus att jag hade ont i knät... så jag gick, men det tog typ bara, hmm, 62 minuter hehe... inte alls bra... kunde inte gå i högre tempo.

Ska till fritidsgården snart och träffa "Anchelicka" (Angelika)..

Skrivet av TheOww, 2005-10-12

Visa hela (1 kommentar)

Åh vad jag är trött! jag tror jag går och lägger mig... Vi hade HK-Prov idag, MVG då! haha... sen gjorde vi bullar, jo dem blev väl hyffsat bra, eller ja, dem blev bra, skit i det nu...
Och nu när jag väl fick tag i Pappa så tog pengarna på mobilen slut men han sa att han skulle ringa, men det har han inte gjort!
Jag kunde inte ringa ifrån skolan heller, nänä, Madde tyckte inte att jag behövde det, hon trodde väl inte det var viktigt, även om jag sa att det handlade om min pappa och hon vet om hur det ligger till med mig och pappa.
Sen fick vi tillbaka Engelska proven, jag hade längtat till det, men så såg jag resultatet... VA!? G+, ett ynka G+? Åh jag skulle nog övat lite mer och inte bara förutsäga att jag skulle få VG eller uppåt.. åh vad arg jag är på mig själv.
But life goes on...¤See yall later¤

Skrivet av TheOww, 2005-10-10

Visa hela (1 kommentar)

Idag har jag, Mamma och min bror varit hos Mormor och Morfar och ätit middag, as gott... hon är iallafall duktig på att laga mat. senare satt vi typ och pratade om meningen med livet och Gud och allt sånt...

Jag kom hem ca vid sju tiden och gick direkt till Malin och pratde lite med henne och kollade på hennes skolfotot, hon blev as bra ju!

Åh jag var tvungen att ha Dextro så vi gick till Statoil. Malin är verkligen en rolig människa, som igår t.ex. vi var på McDonalds och jag köpte lilla menyn och som vanligt tog jag bort gurkan, men dem ha de typ skurit bort det som var i mitten av gurkan, då sa Malin att vi skulle klaga och tog upp den med fingrarna och sa "Ursäkta, men vi fick ingen hel gurka" hon är ju galen den människan, hennes rum är därimot as coolt, schack-rutigt golv och väggarna svart-vita.. alltså kortsidorna svarta och långsidorna är då vita... men men, nu har jag skrivit mer änn vad jag behöver.... ¤see yall later¤

Skrivet av TheOww, 2005-10-09

Visa hela (0 kommentarer)