En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

The days of my life

Med en titel hämtad från "pojkvännens" favoritprogram, skriver jag om min vardag. Livets stora och små händelser, tankar och idéer. Och allt där i mellan...

Förkylningen har verkligen satt sig, hatar att vara sjuk! Ont i halsen och i alla körtlar som finns. Men nu ska jag inte vara en svensson och börja tycka synd om mig själv...

Sitter i soffan med päronen och kollar på fredagens Idol 2009, missade den ordinarie sändningen.
Älskar verkligen den nya juryn, det var tv4's smartaste drag hittills, de är störtsköna! Framför allt Anders Bagge's humor och Andreas "hajgrin" (sen är han ju jäkligt snygg också!).

Snart ny vecka, hoppas de blir er bästa vecka någonsin!
Sov gott sötnosar

Skrivet av The_life_of_me, 2009-09-27

Visa hela (0 kommentarer)

Ser att ni varit några stycken som läst mina inlägg hittills, roligt! Synd ni inte lyckades lämna en kommentar bara...
Är er söndag lika grå som min? Snacka om tråkväder!

Fick ett samtal, blir ett litet hackigt inlägg på grund av det. Ett inlägg med hundra olika ämnen ungefär...
Var "pojkvännen" som ringde. Pojkvännen med "-tecken därför att världen är komplicerad och han är den mest komplicerade varelsen av dem alla!
Just nu har vi inget "riktigt" förhållande, fast vi träffas och de flesta skulle nog se oss som tillsammans. Försöker dock lyssna på hans önskemål och därför ser det ut som de gör just nu...
Förhoppningsvis kommer framtiden bli ljus i vilket fall som!

Anyway, ha en bra, grå söndag!

Skrivet av The_life_of_me, 2009-09-27

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har för några timmar sedan fått en liten kusin till, en liten flicka föddes ikväll runt klockan 6. Det är min yngsta fabror som fått sitt första barn, sist ut bland sina syskon och nu var det på tiden!

Lite avundsjuk är jag allt, längtar något fruktansvärt efter barn, men sen är jag ju bara 18 så antar att jag har gott om tid på mig att hinna med det också...
Dessutom är min nuvarande relation lite ostabil, vore smartast att lösa det först och sen kommer det när det kommer, man ska nog inte planera för mycket innan.
Så länge får jag försöka umgås med mina kusiner, trevligt det med!

Se om hon har några drag jag känner igen från släkten Jansson...?
Endel av dem har jag ju själv!

Skrivet av The_life_of_me, 2009-09-26

Visa hela (0 kommentarer)

Vart är världen på väg?
Inte världen i sig, men världen på internet och då i synerhet bloggvärlden.
Människor lägger ut sitt privatliv på internet, folk lägger sig i saker de inte har med att göra, man gör uppror, tjänar massor av pengar och vinner priser. Fast det gäller ju inte alla, bara de som är tillräkligt provokativa eller "egna".
Jag har reagerat mest på vad Veckorevyn gjort så mycket reklam för senaste tiden, VeckoRevyn blog award 2009, där vinnarna i de olika kategorierna tar hem ett pris. De senaste dagarna har man visat små intervjuer med de nominerade på tv400 och vissa av dem förstår jag mig verkligen inte på. Hur kan de ha så många läsare? För det är ju det som avgör om de blir nominerade eller inte, antal läsare och därmed är det också de som tjänar mest pengar på sin blogg. Borde inte priserna delas ut till de som ännu inte blivit upptäckta och därmed har något att vinna på det?
Världen är orättvis, de som redan har mer än andra ska ha...

Skrivet av The_life_of_me, 2009-09-26

Visa hela (0 kommentarer)