En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Thillas

Mina tankar och känslor så klaga inte!

Igår var ja hemma hos Moie på tjejkväll ^^
Det var jätte underbart mysigt. Det var jag, Moie, Fanny, Linn och Malish. Vi började med att kolla på lite bilder på Moies gamla dator och sen blev det mat, lasagne :D Det var jätte gott (tack Björn).
Sen gick vi ner och började äta godis och Moie satte igång Kalle och chokladfabriken och gick och hämtade vår Ben & Jerry glass. Jag hade aldrig ätit det förut och fy fan vad gott det var. Det var nog den godaste glassen jag hade ätit och det var nog därför den tog slut så fort :P.

Efter vi hade kollat på filmen låg vi och pratade lite och kollade på bilder och då satte Moie igång Bounce (jag var lite lagon intresserad och låg och kollade på filmer på Fannys mobil). Juste när jag kollade på dom filmerna var det filmer från förra festen, som inte jag fick gå på för min mamma. På den festen då Nick och Linn hånglade värsta mkt. Jag kännde direkt hur avundsjuk jag blev bara när jag så n bild på dom två när de kramades....

Skrivet av Thilla, 2007-02-28

Visa hela (1 kommentar)

För typ en kvart sedan var jag på jobbintervjuv på coop i Norrtälje och jag tror faktiskt att det gick bra :D han var trevlig och jag försökte vara så trevlig och glad som jag kunde...
Han sa att det bara var 10 stycken som hade varit på intervjuv och han skulle försöka höra av sig innan fredag om jobbet :) GUD VAD JAG HOPPAS ATT JAG FÅR DET!
Det skulle vara så underbart att ha jobb kvällar, helger och lov. det kanske inte är så kul att jobba men att få lön så att man kan göra lite annat skulle sitta så perfekt. Då kan man ju i och för sig ine jobba jämt för då får man ju ingen tid att göra av med pengarna på :P Haha.
Jag sitter här ute vid datorerna medan alla andra sitetr på ett stormöte. men eftersom jag var på coop missade jag 25 minuter och då kändes det lite dumt att bara komma inklampandes där när alla är där inne, till och med rektorn...

Skrivet av Thilla, 2007-02-23

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är en hemsk människa, jag kan fan inte hålla käften. Jag förstår att han är besviken och inte litar på mig längre... Men jag är hemsk på andra sätt. Moa har sagt att hon aldrig skulle kunna göra något med nick, eftersom jag tycker så mkt om honom. Men det finns en kille på media som hon gillar och jag gick och tänkte på det. Jag skulle fan strula med honom om jag fick chansen. Jag är så hemsk! Fan! Dumma lilla unge, jag förstår att jag inte har så många kompisar. Jag är inge bra på att hålla hemligheter, käften glappar så fort den får chansen oftast, och jag tänker aldrig på hur andra känner!

Skrivet av Thilla, 2007-02-19

Visa hela (1 kommentar)

??

Men jag förstår inte varför? Tycker han inte om mig? Han skulle fan glömma bort mig på en vecka om jag försvann, dog, lyttade, eller vad fan som hellst!

Skrivet av Thilla, 2007-02-13

Visa hela (0 kommentarer)

I fredags var det fest... Jag tror att jag drack lite för mkt. Jag har två timmar av min kväll som jag vet att jag var vaken under men jag har inget minne av det och det känns jätte hemskt! Jag gjorde dessutom något jätte dumt som jag skäms över. Sen var jag äcklig också. Fan, och avundsjuk var jag med, fast jag egentligen inte hgar någon rätt att vara det! Men, men... Det är inte direkt något jag är stolt över.

Skrivet av Thilla, 2007-02-05

Visa hela (0 kommentarer)

Just nu är jag i skolan. egentligen ska jag väl ha tyska, men asså... Jag tål inte tyskan. varje gång jag ska ha det skriker det innombords bara NEEEJ! Det är så världelöst! Så jag sitter här och skolkar med nick istället...

Skrivet av Thilla, 2007-02-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag började dansa i måndags och det var skitsvårt men jättekul. Jag kännde mig helt och totalt värdelös för jag var typ den enda som aldrig har dansat förut. Jag kännde mig så dålig!!

Skrivet av Thilla, 2007-01-31

Visa hela (1 kommentar)

Nu har jag nyss kommit hem från Kungsberget :)

Jag åkte till mikis igåt kväll för att jag skulle sova hos dem och åka med dem på bussen... Redan då var Mikis grinig och sur.
På morgonen var hon sur och ville inte äta nån frukost. när vi kom fram ville hon inte ens åka, mend et gjorde hon i alla fall och jag och Elin åkte med henne till gröna backen (det var första gången någonsin för mikis) och åkte ner, jag tror att hon ramlade typ 4 gånger eller nåt. Vi lyckades lura med henne en gång till men sen gick vi och käkade, efter det åkte Mikis inte mer...

Jag å andra sidan åkte då själv med Elin efter lunchen, eller först åkte jag en gång med Ann-sofie också. Jag och Elin gav oss upp i de röda backarna och det gick bra, vi åkte ett par gånger. Sedan böt vi lift och skulle åka i en annan röd backe. När vi kom upp så märkte vi att vi hade tagit fel lift i alla fall, och vi fick liksom staka oss över till den röda backen. När vi når den backen så är det bara...

Skrivet av Thilla, 2007-01-27

Visa hela (0 kommentarer)