En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

Rattus norvegicus domesticus, och billigt fika

Jag är så grymt sugen på att skaffa råttor. Dessa charmiga, energiska, intelligenta och otroligt kärvänliga små djur är något av en storfavorit hos mig. Katter trumfar dem bara precis och om det inte var en sån stor risk att ha både ock skulle jag redan haft en stor hög bur i vardagsrummet med två eller tre små råttispojkar i! Men med tanke på de sorkar, möss, fåglar och mullvader som regelundet släpas hem av min spinnande tjockis till sängkamrat så kommer det nog inte ske på många år.
MEN JAG VILL!!

Idag har varit ännu en fin dag. Jag och barnen åkte in till stan och träffade ett par klasskompisar. Bla den nyblivna ensamma mamman och hennes två barn på två och fyra år. Studentnationernas fik överträffar allt! Stor ciabatta med typ en hel brieost och mängder av grönsaker, två enorma chokladbollar, en maffig bit chokladkaka och en kopp te för under 50 spänn.. Riktigt goda och högklassiga grejjer till löjligt låga priser! Nya ensamma mamman och jag gick med ungarna till parken efter fikat och det var jättehärligt att få umgås på det sättet igen. Vi är rätt olika men kan nog ändå komma bra överens tror jag. Psykologer kommer överens med de flesta har jag märkt.

Så var helgen slut och inte har jag läst klart de 150 sidor om behavioristisk psykoterapi som jag tänkt avverka när jag nu var så "ledig och fri" i två hela dygn. Som om två dagar med mina barn skulle ge mycket studiero!! HAHAHA.. Men det har varit underbart, som vanligt, att få umgås riktigt nära med dem. Men nu är helgen slut. Nu måste jag sätta mig med den torra och enligt mig rent utsagt blajjiga litteraturen. Om bara dottern ville SOMNA!

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-10-07 20:48

En vän till mig har råtta och två katter. Katterna kommer ständigt hem med byten utifrån, men råttorna hemma älskar dom. Så jag tror att bara dom lär känna varandra är riskerna över. ;)

Skrivet av LikEaDeviL, 2007-10-16 00:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?