En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

Om att designa terapi

Eftersom vi under dessa två förvisso mycket intensiva månader hitills bara skrapat på ytan av vad som komma skall de närmaste två-tre åren så kan jag ganska enkelsidigt endast bygga upp en behandling av mitt självföraktsproblem baserad på basal beteendeterapi. Och det ska jag göra i morgon, så missa inte nästa avsnitt ;)

Men NU ska jag sova ut efter endast 1,5 timmes sömn de senaste dygnen pga en mycket vild och mycket våt maskerad som involverade i stort sett oavbruten spanking, kopiösa mängder tequila, trillande i dolda fallluckor, allsång, dansande i ring, seminakenhet, efterfestande, övernattning hos söt manlig klasskompis och (för)frysande om min stackars rumpa eftersom jag var iförd instutionens i särklass kortaste kjol. Bildbevis finns (det gott om).

Om nu snyggingen på andra våningen här över tillåter mig att sova vill säga, verkar som om han har fest - igen. Men så trött som jag är lär det inte bli något större bekymmer. Gäsp.
Hörs te möra!

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-10-13 21:30

Hoppas du sover gott, babe! Och att rumpan din tinat upp....väntar med spänning på att få ta del av de omtalade bildbevisen....*tihi

/E

Skrivet av Erindriel, 2007-10-16 01:08

Jag känner att jag är på rätt väg! Tack!

Skrivet av lilla_Py, 2007-10-18 13:31

heeej..har inte varit inne på så länge och det är riktigt pinsamt, men jag saknar att skriva här, eller framförallt att läsa vad du skriver. Jag gör det i smyg ibland, bara så du vet.

Skrivet av ElaTeskoj, 2007-10-23 23:22

lustigt att Du skriver om Basal Beteende Terapi - en terapi som är minst lika bra som både KBT och DBT... bara det är förkortningar så är det bra... tidigare använde vi oss av basal perceptionsträning... men det slog inte lika bra... samma sak är BBT; där man går in å kikar på hur kemin i kroppen kan fungera och förändrar till positivare mående och beteende med hjälp av förståelse, insikt, stimulering via lek- och fritidsaktivitet, kosttillskott och kost. Samtidigt som man genom detta förändrar den inre miljön så gäller det att den yttre miljön får förståelse och insikt genom information så de kan bädda för ett bemötande utefter det speciella behov dessa individer har... så det är gott att Du nämner basal beteende terapi... den kan betyda så mycket för dem som är i behov av det...

Skrivet av sussie olofsson, 2007-12-13 12:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?