En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

Dags att packa ihop den här bloggen

Känns så nu. Det är dags att börja samla alla inläggen jag skrivit här och lägga dem i min hemliga mapp under titeln "2007 - handlingen år". Det blir den tredje filen med nerladdade blogginlägg som hamnar där. Jag är nu uppe i ca 1,4 miljoner ord av högst personligt och utelämnande bloggande. Men nu känner jag att det är dags att lägga ner verksamheten. Som ett led i min egenterapi kommer jag att göra ett ärligt försök att sluta exponera mitt inre för främlingar. Jag har nu på morgonen laddat hem ett par olika dagboksapplikationer till min desktop, kanske mår jag bar av att kunna vara totalt öppen och ärlig och skriva en riktig privat dagbok istället? Säkert kommer jag att få en massa återfall och spilla ut en massa känslor på det världsomspännande nätet men som så mycket annat i livet är det här en process, det får ta den tid det tar. Men jag har bestämt att jag aldrig mer ska behöva såra eller bli sårad pga att innehållet i mina bloggar hamnar i fel händer.

Härmed är alltså denna blogg officiellt avslutad. Inslamlingen av inlägg kommer, pga bloggis design, att ta ett bra tag, men i framtiden kommer alla de utlämnande inläggen försvinna. Kvar blir en oskyldig och renskalad blogg som vem som helst kan läsa utan att skada mig.

Over and out.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-10-24 07:48

Jag kommer att sakna dig men det har märkts ett tag att du inte längre behöver bloggen som ventil. Lycka till med allt! Kram Pyttsan

Skrivet av lilla_Py, 2007-10-24 10:55

Va? Nej? Kommer att sakna dig.

Skrivet av Diana, 2007-10-24 12:28

Men tjejen, när man fortfarande har kontakt med dig....lycka till med allt!! Ramla in hos oss ibland och läs om hur vi har det. Vill gärna att du kommenterar lite om hur allt är med dig och vad som händer i ditt liv (kortfattat om du inte vill utelämna det mest privata). Du kommer bli psykolog, leva ett bra liv med dina barn och en dag träffa mannen som kan se dig för den du är, och leva med honom i harmoni. Det är harmoni du behöver. Kommer sakna att läsa om dina galna äventyr och dina funderingar. Kram kram kram

Skrivet av Drottningen, 2007-10-24 13:53

Nämen!? :o Nu blir jag nästan lite lamslagen. Jag älskar att läsa din blogg. Men då kanske jag borde ransaka mig själv, som intresserar mig så för någon annans öde? Men ja, känn dig saknad. Och jag håller med Drottningen, du "måste" uppdatera, om än opersonligt, om hur det går för dig!
kram!

Skrivet av LikEaDeviL, 2007-10-27 22:30

Helt rätt, man ska ha tillräckligt att göra i sitt liv, och tycka om de och vårda et så pass mycket att man inte hinner eller vill skriva det på en blogg..lycka till, jag är övertygad om att allt kommer lösa sig så himla bra för dig, människor som förtjänar det brukar få det...=) Kram!

Mot oändligheten och vidare!!!

Skrivet av ElaTeskoj, 2007-11-03 00:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?