En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

Min söndertuggade och smått neurotiska version av livet. Som ung ensamstående mamma, partyflicka, mansslukerska, blivande psykolog och bara vanlig människa i största allmänhet - med alldeles för många ord i huvudet.

Read it and weep baby.

Alltså.. jag bara måste berätta om mitt lilla spel. Min "boll". Jag köpte för länge sen en sån här liten rund manick som ställer tjugo ja-nej-frågor och sen gissar vad du tänker på. Och trots att jag haft den aslänge och kan ligga och spela på den i evigheter är jag fortfarande lika fascinerad. Den är faktiskt nästintill magisk.

Spelet finns online också men trots att den har otroligt mycket mer kapacitet online tycker jag bättre om min "boll". Faktiskt.

Ett axplock av saker jag trott varit kluriga men som bollen hur enkelt som helst kommer på:

kärlek
en guldtacka
en tanke
en sibirisk tiger
en enhörning
ilska
en jordglob
en förlovningsring
lim
virus

Några av de otroligt få saker som bollen INTE kommit på:
snus (konstigt, den är inte svensk)
hörlurar (den gissade "headset")
allt snuskigt, typ dildo, klamydia, g-punkt osv..
sig själv, dvs jag tänkte på spelet (den gissade tv-spel)

Detta är den perfekta presenten för de som har allt. Kostar...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-12

Visa hela (5 kommentarer)

Gnnnn.. glöm att jag någonsin saknade kvinnoförbannelsen. Mensvärksdag, ynk.
(är det inte konstigt hur sånt här sätter igång helt av sig själv så fort man slutar oroa sig över det?)

Men who cares. Livet leker och allt det där, yeah right..

I dag kom en kille in på butiken, eller en man kanske man måste säga om de är 30+? Jag hade pratat med honom en sväng på klubben i lördags, hade råkat halka in på en diskussion om amerikansk utrikespolitik och valsystemet over there. Han var amerikan och hade kommit direkt från the states innan klubbem och var jet laggad som tusan. Hur som helst. Han dök upp på butiken och när han såg mig sken han upp - "butterfly girl!" utropade han glatt. Han kom tom ihåg mitt namn fast jag för mitt liv inte kunde minnas hans. Men jag höll god min, log och tog en vild chansning, "Ray!" sa jag.
Namnet var Jeff.
Oops.
Han ville bjuda mig på öl i kväll och undrade vilka ställen som var bra. Han är pilot för övrigt och flyger runt i...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är LYCKLIG!! Det bubblar i blodet och spritter i benen och stålbandet över bröstet sitter inte alls lika hårt som det brukar. Jag vill dansa och skratta och le mot pojkarna..

JAG ÄR INTE GRAVID!!

Naturligtvis är jag inte det. Jag har ju skyddat mig så noga att jag nästan haft regnkläder på mig. Men ändå.. Jag har aldrig haft en graviditetsmisstanke som inte visat sig vara....just det - en graviditet, så jag var helt säker på att det mot all förmodan skulle bli ett plus på den där stickan. Jag satt och stirrade på den i säkert tio minuter innan jag vågade tro att det var sant. Inte minsta lilla suddiga plus, hur jag än kisade och stirrade.

Grejjen är den att jag är extremt fertil. Så fertil att det aldrig handlat om mer än ett försök/misstag alla de gånger jag fått ett plus/streck på stickan. Det räcker om svettiga Tjock-Börje i korvkiosken slänger ett getöga på mig i smyg så sätter genast min livmoder sig i beredskap. Jag...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-11

Visa hela (5 kommentarer)

Alltså, jag ÄR en glad och positiv människa! Ingen som känner mig skulle kalla mig mörk och depressiv. Möjligen skulle beskrivningar som "tänker för mycket" eller "filosofisk" dyka upp men bara som tillägg till det faktum att jag är en GLAD människa. Sen är jag visserligen cynisk och totalt miljöskadad vad det gäller kärlek och relationer men det är ju som det är. Vill bara poängtera detta, genom mina bloggar ventilerar jag den mörka sidan av mig så att den inte behöver synas utåt. Så gå inte runt och tro att den här bloggen representerar vem jag verkligen är, det gör den sannerligen inte.

Nu sitter jag på skolan, ska strax börja med tentan igen efter mitt ofrivilliga uppehåll över helgen. Idag måste tentan vara klar och skickad innan 18.00 då posten går. Den måste finnas i hennes postfack i morgon bitti, precis ett dygn försenad.
Ingen press nu lilla tiger, lugn och fin....grrr

Ska för övrigt följa med P ut med båten i midsommar. Det kommer nog bli...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-11

Visa hela (4 kommentarer)

Så trött, så vansinnigt TRÖTT.
Femton timmars sömn på fem dygn är väl inte tillräckligt
antar jag.
I dag har varit en lång och stekande het dag. Spenderade ett antal timmar på den lokala playan med min lillebror samt S + pojkvän. Det var tryckande hett, en bra bit över 30 och vattnet var 24 grader. Jag somnade till i solen men vaknade av mina egna snarkningar, halsen är så svullen att halsmandlarna vibrerar smärtsamt när jag slappnar av. Kim sa att jag snarkat i morse också. Kvinnligt.

I morgon ska jag studa som ett djur och bli klar med tentan. Och om kvinnoförbannelsen inte dykt upp än ska jag köpa ett gravtest på vägen hem och testa mig på tisdag morgon. Men jag KAN inte vara gravid. Om jag är det så är jag antagligen den fertilaste kvinnan på denna sida av vintergatan. Om jag är på smällen ska jag aldrig se på en man igen i hela mitt liv, eftersom jag uppenbarligen blir gravid om någon så mycket som tänker orena tankar om mig.

Detta är bara paranoia,...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-10

Visa hela (3 kommentarer)

Är den mest positiva egenskapen med red bull. Helt underbart. Och den dryga timmes sömn jag lyckades stjäla åt mig efter det sista inlägget tycks räcka fint. Hitills.

Kröp ner hos Kim igen i morse efter att jag drivit runt i lägenheten en stund. Han vaknade och vi gosade en stund och jag somnade. Så gött. Sen vaknade jag klockan sju och han strax efter, så jävla NICE med en man som inte sover som en sten dygnet runt, och sen dess har vi legat och pratat. Vi har också myst, så mysigt. Han har supermjuka fingertoppar och lät dem bara glida över min hud, han virade handen om mitt hår och drog mitt huvud bakåt och bet mig på halsen, and I was liking it. Det var en intensivt men helt oskyldig smekfest på en timme. Erotiskt som fan. Sen låg vi och pratade länge och väl. Det var riktigt nice. Jag undrar iofs i mitt stilla sinne varför vi inte hade sex, egentligen. Kanske var det för att vi var trötta och för att det var tryckande varmt i rummet. Men det hade nog varit riktigt...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Fan. Jag har fått återfall.
Jag var så trött, hade så ont i halsen och mådde så k asst i dag att jag i ett svagt ögonblick beslutade mig för att återfalla i red bull-missbruket. Jag hade glömt hur vidrigt jobbigt det är.
För med mina sömnproblem är nio burkar energidryck på en kväll ingen höjdare.
Trots att jag varit vaken ett dygn så kan jag absolut inte sova.

Sammanfattning av lördagen:

Gick upp 05.00 eftersom jag vaknade efter tre timmars sömn och var plågsamt klarvaken. Efter en hektisk och extremt jobbig morgon som jag inte orkar gå in på så var det jobbet som gällde, trist och extremt varmt. 30° i skuggan redan 09.30, grymt jobbigt.

Klockan 14 stängde jag butiken och vandrade jag bort till brännbollsturneringen. C spelade några matcher till medan jag var där och jag drack fyra cider i skuggan med pojkarna. Vet inte om det är någon höjdare att börja dricka så tidigt men varför inte? Efteråt åkte jag och C och badade en kortis innan vi drog hem till...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-10

Visa hela (1 kommentar)

Blä.. halsen är svullen och öm. Igen.
Vaknade för tredje dagen i rad av mig själv klockan 05.00, klarvaken trots endast fyra timmars sömn.
Jag tror att jag börjat vänja mig vid att vara konstant stressad, att jag nästan inte uppmärksammar det längre. Men min kropp märker och protesterar på underliga sätt. Som det faktum att mensen, denna förbannelse, fått ett eget liv och för första gånger på tretton år har den blivit sporadisk och oförutsägbar. Jag har ALLTID haft en 28-dagars cykel, förra månaden var den plötsligt 33 dagar, och nu är jag uppe i 40 dagar. Kan stress orsaka detta?? Någon som vet, är det verkligen så? Dessutom börjar jag närma mig den tiden på månaden som jag av någon outgrundlig anledning brukar få min Totala Kollaps. Jag förstår inte varför men runt mitten av månaden faller jag samman som en våt trasa och går sönder och tappar allt under en eller två dagar innan jag plötsligt plockar upp mig och genomlever ett par dagar av eufori och...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-09

Visa hela (4 kommentarer)