En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tiiinaaas bloggis

Halloj allehopa!

Idag är det Tisdag, vatt en rätt bra dag idag. Varit med älskling som jag varit med nu i 1 veckas tid ungefär, men idag skulle jag hem.. Tradigt men sant. Vi var i stan och gick runt och kolla lite, trevligt som alltid.

Imorron ska jag övningsköra, Kul kul.. Sen efter det ska jag träffa Matilda och kanske Izabelle. Får se om hon har en stund över ti oss också. Nu är det 3 dagar utan älskling. Väldigt konstigt.. Det var länge sen det var så "många" dagar. Så fredag blir det myspys igen.

En fråga: Vart är sommaren? Den var ju här innan skolan började, o innan jag köpte min bikini. Ingen sommar iår eller vart gömmer den sig? Hoppas den kommer snart, vill bada och sola!


Just nu gör jag inget särkilt.. Är inne på msn men ingen verkar speciellt pratglad, konstigt nog. Sedan så Laddar jag ner en film på tankafett som jag hoppas ska vara bra.

Imorron är det även fotboll som jag tror jag ska se. Får se vlket humör jag är på, men tror de blir...

Skrivet av Tiiinaaa, 2008-06-24

Visa hela (0 kommentarer)

Halloj allesammans. Länge sen man var här.. Har inte kunnat mitt lösen, men nu efter långt tänkande hitta jag det. Vet inte vart jag ska börja.. Har nyss tagit bort alla mina gamla inlägg.. Dem är så gamla och väcker så tradiga minnen så jag raderade dem.

Som sagt går ju på mölledal, har nyss slutat 1:an. Det går bra änn så länge när det gäller yrket. Klassen är ju lite vridna så dem tar vi inte upp här. Min bästa kompis i klassen tog också livet av sig, den 15 april.. Må han vila i frid <3

Jar har ju inte berättat att jag har en pojkvänn! En underbar en. Han gick på mölledal, det var så vi träffades, eller ja.. nu när jag börjat kan jag ändå fortsätta min historia.

Han skrev till mig på lunar och fråga om vi hade träffats på stadion ngn gång för han kände igen mig.. och jag honom. Jag gick in på hans sida och det var ju han jag kollat på i bussen så många gånger. Tyckte han var så vacker på något sätt han uttstrålande en sådan skönhet och...

Skrivet av Tiiinaaa, 2008-06-23

Visa hela (0 kommentarer)