En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tildabus' bloggis

Första inlägget!

Hejsan :)
Detta är min nya blogg <3 Hoppas ni kommer tycka om den. Skriv gärna kommentarer. Skriv en kommentar om du har någonting att fråga. Eller vad du tycker jag ska skriva om. :D

Just nu så så tänker jag på vad jag ska ha med mig till kollot i morgon. Jag ska åka med mamma till kollot. Det är ett familjeläger fast det var bara mamma som valde att vi skulle åka. Kenta min lossas pappa ville inte följa med för han är kräsen mot mat han äter inte en del maträtter så då stannar han hemma :( Jag ville inte heller åka för att jag hade valt att inte vara på kollo i år jag ville åka någon annan stans sen ville jag vara hemma från kollot för att jag hatar att vara så långt bort från resten av familjen.. Bara för att jag och mamma är borta så kommer säkert Lina och Co. vara här för det brukar vara så.

Midsommaren:
Allt var lugnt på dagen :) Men på kvällen så mot slutet hade det blivit bråk en av våra gäster fick fem slag i nacken. Dem killarna som slogs hade titta på oss hela kvällen och sen hoppa dem på honom. Kenta min lossas pappa han hade fått 3 slag med en glasflaska i huvudet min syster Ida gick och ringde polisen efter en halv timma kom dom.

Kenta fick ett sår i ögonbrynet. Men dem fick tag på han som hade tagit glasflaskan i huvudet på Kenta. Sen vid ca 04:44 så va Ida tvungen att ringa polisen för Kenta börja blöda :( efter två dagar den dan det är idag så nu har han jätte ont och har världen blåtira + ett sår :)

skriver mer lite senare :)
pusselipusspuss

Skrivet av Tildabus, 2012-06-24 18:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?