En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Tilly

Tillys liv och tankar

Jag, I, Moi, Yo, It's all about meeeee!!

att du aldrig tycks förstå. den smärtan du känner, känner jag dubbelt när du om och om igen får mig att falla. jag faller så hårt, förstår du, när du gör mig besviken. jag lämnar ut allt jag äger och har till ditt förfogande, när du då bara låter mig falla.. sånt gör ont. en sådan som du borde förstå det. men just ja. du har ju nog med din själviska smärta att du inte ser andras. och ja, du har rätt när du säger att vi inte förstår. vi förstår inte din smärta, INGEN förstår dig. hmmmmmm, varför inte? ja. varför inte? kanske.. för att du inte vet själv? kanske för att du vägrar ta våra hjälpande händer hela tiden? kanske för att du skapat en smärta, som nu blivit verklig. du har förlorat en av dina bästa vänner, mig. en av de bästa du någonsin kan få. DET om något borde göra ont. och kom inte och säg att jag inte vet hur det känns. bara så att du vet, jag skiter i dig. allvarligt. nu får du klara dig bäst du kan. INGEN behandlar mig så illa som du...

Skrivet av Tilly, 2007-05-05

Visa hela (0 kommentarer)

Hej. Just nu sitter jag på jobbet och surfar lite på nätet. Nu är det bara dennna veckan kvar och nösta, sen är sommarjobbet över. Känns lite trisst att inte få träffa alla härliga människor jag jobbar emd, men att få vara ledig från jobbet och börja skolan igen k'nns som ett bra byte. Jag hinner även med att ha en till veckas semester! :) Den veckan ska jag sova non stop =) Och kanske träffa 'nästan pojken' :) Jag hatar att jobba, speciellt nu på sommaren, det är ca 100 grader varmt! Plus att jag måste ha svarta lager kläder, och lååååång byxor.. Mitt jobb går ut på att springa runt på lageret, mina fötter luktar inte gott och de är inte stora som klubbor när jag kommer hem och får vila ^^

Hade, nu ska jag ta det lite lungt, den sista värdefulla halvtimmen av lunchen :D

Over and out!

Skrivet av Tilly, 2006-08-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har bestämt mig. Den dagen jag fyller 18 år ska jag bli blodgivare. Jag tycker att det är det minsta jag kan göra för världen. Jag har nån speciell blodgrupp som ca 7 % i Sverige har, eller så är det färre som har den. Jag och mamma är inte helt säkra på vilken blodgrupp jag har. ^^ Men iaf så är den ovanlig, så då är det ju bättre o ge blod. Jag är hur rädd som helst för att ge blod, och blod över huvud taget. Men, jag SKA!


Over and out!

Skrivet av Tilly, 2006-07-31

Visa hela (2 kommentarer)

Hej. Idag har jag bara väntat på att tobias ska logga in på msn, så att vi kan snacka ut om allt. Vi har vart 'nästan ihop' hur länge som helst, och jag börjar tröttna på det nu. Jag vill att något ska hända. Så då berättade jag det för honom, att jag hade tröttnat. Han tog det inte så bra, han blev så ledsen och besviken på mig.. Han skrev: men jag älskar ju dig, jag längtar tills du och jag kan vara tillsammans, jag drömmer om dig Matilda! Jag blev ganska paff. Han hade aldrig sagt något sådant förut. Nu vet jag inte hur jag känner, och jag vet inte om han kan förlåta.. Iallafall, så har jag lyssnat på min nya skiva med Bullet for my valentine, The poison. Den är hur bra som helst! Jag kan inte sluta lyssna på den. Den passar mitt humör just nu, deppigt och svart.

Ha de.

Skrivet av Tilly, 2006-07-29

Visa hela (1 kommentar)

får man kopiera in låttexter här?
nu gör jag det iallafall =)

I hurt myself today
to see if I still feel
I focus on the pain
the only thing that's real
the needle tears a hole
the old familiar sting
try to kill it all away
but I remember everything
what have I become?
my sweetest friend
everyone I know
goes away in the end
you could have it all
my empire of dirt


det är nog den bästa textsnutten i dagsläget. säg vad ni tycker? =)

Skrivet av Tilly, 2006-05-08

Visa hela (3 kommentarer)

hej. hur kommer det sig att visa, som kasnke itne ens pluggar mycket, blir kallade plugghästar? varför blir alla som har över VG på proven alltid utsatta? jag blir dageligen kallad plugghäst, och pluggis. nu ska jag berätta min saning: ínför ett prov pluggar jag max en halvtimme dagen innan provet, och jag blir kallad pluggis. är det rätt? alla de som kanske pluggar hela veckorna men bara får G eller IG, varför blir inte de kallade pluggisar`? varför måste alla hacka på dem som är naturbegåvade? varför måste alla hacka på dem som är sköra? jag är extret skör. jag har börjat tröttna på att göra bra ifrån mig. så därför behöver jag inte de glåporden eftermig.


I tried to be perfect, but nothing was worth it.

Skrivet av Tilly, 2006-04-23

Visa hela (1 kommentar)

Hej
Nyss gick jag förbi tv:n och då hörde jag en melodi jag kännde igen, men jagkunde inte sätta fingret på vilken det var. Sen kom jag på, BABAR!! Jag brukade alltid titta på babar när jag var liten. Så jag satte mig i soffan och bara lyssnade på melodin och myste. Jag tänkte tillbaka på den glada tiden, innan mamma och pappa började bråka, innan jag förstod att det är jag som måste göra valen. Innan jag behövde ta eget ansvar. Jag längtar tillbaka dit. Men den glada kännslan från melodin finns kvar i mig. Jag kommer leva på den hela dagen =)

Skrivet av Tilly, 2006-04-11

Visa hela (1 kommentar)

Jag tittar utan att se
Skrattar utan att le
Lever utan att andas
Med alla andra jag blandas
Ibland önskar jag att jag inte var här
Jag vill bara vara där du är
Vart du än är..
Jag kommer snart!
Kanske är du i himelen?
Det spelar ingen roll
Jag har all kontroll
Jag kommer snart!

av: mig ^_^

Skrivet av Tilly, 2006-04-10

Visa hela (2 kommentarer)